Söndag 16/8

Matchen igår förlorade vi med 2-1. Ett, ändå rättvist resultat. Bengan sa att de hade 18-5 (ungefär?) i målskillnad i första halvlek. I andra halvlek skruvade i alla fall Nathalie Medina snyggt in 1-1 på hörna. Malin Reuterwall stor spelade och radade upp räddning efter räddning. Vicky Hellenberg stukade foten i 25 match minuten. Malin Hising kom in som ersättare. Vi kom igång i andra halvlek, men planen var stor och bollen rullade knappt så det var svårt. Vi får ändå vara nöjda med 2-1, tack vare Malin i målet.

Efter matchen åkte jag hem och åt middag med Pontus. Eller ja, de blev pizza. Kollade på Just My Luck, en rolig och bra film.

Nu har jag precis ätit frukost och tänkte kolla lite på Friidrotts VM som börjat, och njuta av den lediga dagen.