Full fart...

Nej inte riktigt kanske, blir lätt lite strötid när man är arbetslös! Dagen började som vanligt med en seg promenad med doggy sen skulle den stora gräsmattan klippas.. 5 minuter senare var man sysslolös igen. Slog en signal till Thielen och tvingade henne att komma hit och det gjorde hon en timme senare.. Vi skulle försöka hitta på något att göra hon kom med lite hälsosamma förslag som att åka inlines(?) eller åka och bada men jag hade liksom inget att åka med och bada gjorde vi ju igår på träningen. Då påminde hon mig om mina förslag som var att åka och köpa Ben&Jerry göra marängswish(?) eller baka chokladbollar- inte speciellt påhittigt tyckte hon!

Efter lite tråk och klagande bestämmde vi oss för att åka och plocka svamp! Japp vi tog bilen till gäddeholm och gick in i skogen, till en början hade vi koll på vart vi var.. vi gick å gick men ingen svamp, tills det plötsligt låg nåra där uppe på mossan? Någon hade alltså tappat dom eller slängt dom för att de var dåliga, men vi stoppade dom i påsen- bättre än inga liksom! 1,5 timme senare hade vi iaf fått i hop en halv påse och kommit till bilen efter att ha gått i cirklar ett litet tag..

Sen var det bara att skynda till träningen, som var lite hårdare än gårdagens ;) (men spanish och ljungdahl gjorde ett bra jobb igår också)
 

HOLA ESPAÑOLA





Kul att höra att BB-folket mår bra!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0