Konkurrens..

Jag och Thielen tog vårat pensionärsliv till en ny nivå idag när vi även rensade våran svamp som vi plockade igår.. vi hade inte direkt så mycket annat att göra! Vi hann också baka en äppelpaj som nästan tog slut ;) Under tiden vi rensade kantarellerna, som vi förövrigt är lite osäkra på om det är kantareller, försökte vi göra upp en plan för kvällen när vi skulle försöka se lite av båda toppmatchera i 3:an! Men det gick ju i krasch.. fast det gjorde inget!

Vi började iaf med vik-bsk på apalby, där även Linn entrade "gänget", 3-2 stod det i andra halvlek när vi vallfärdade till ringvallen för att se bk-västanfors. BK ägde det lilla vi såg av spelet och det stod ju 3-0 så vi kände att vi kunde åka därifrån utan att vara oroliga! Påvägen hem råkade vi åka förbi HEMKÖP(JOKER)  och vi fick med oss en varsin BJ.. så det kan gå! De avnjöts framför en ganska dålig film- Inside man- inget att rekomendera!

Matchen på Apalby bjöd på ett roligt inslag, dock inte för bsk ordinarie målvkt, för oss på sidan av plan! Kajsa ställde sig mellan stolparna, men kanske ska hon träna upp sina handleder innan hon kan konkurrera ut mig och Elin! Nej jag ska inte säga för mycket det kanske gick bra sen efter ett tag.. Men hon ställde ju iaf upp för sitt lag!



    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0