Inlägg från rum 338
Emma Nilsson
Elin Löfvén
Mikkiz Koskijev

Dagens match mot Bollstanäs slutade 4-4. Vi försökte hela matchen igenom att rulla boll till varandra och för det mesta dels så gick det väldigt bra! Alla gjorde en bra match idag och visade att de ville vara med och fajtas om platserna i startelvan.

Första halvleken (3-0 till bollstanäs) spelade bollstanäs "hawaii-fotboll" och lyckades ställa till det i försvaret i BK. Vi försökte rulla boll men bollarna slank igenom bk försvaret endå. Bollstanäs forwardspar var duktiga, men bollstanäs laget skrek efter vatten i mitten av halvleken medan vi precis värmt upp. (observera att Bollstanäs bara kört fasta situationer på förmiddagen) Så konditionen är det inget fel på hos oss!!!!

Andra halvleken lyckades vi bättre med att rulla boll, vi pressade högre upp i planen så bollstanäs inte fick slå sina långbollar på sina forward. Med 3-0 i underläge så lyckas vi höja oss och styrde över hela halvleken. Det såg riktigt bra ut och motståndarna fick bara jaga boll. Natalie Medina nickade in första målet, inlägget kom från Mikkiz Koskijev. Sen lyckades Bollstanäs göra ett mål till, 4-1 i matchen. Elin Hammar kom in i halvlek och vara sugen på att springa (hon sa efter morgonträningen att hon hade spring i benen) och det gjorde hon också! En ÄKTA hattrick! Första målet av elin var ett långskott med vänster foten som målvakten styrde in. Andra målet kom Elin fri med målvakten och fick en tå på bollen så den rullade mellan benen på målvakten. Tredje målet var en utspark av Elin Löfvén (blev tvingad av elin att skriva att det var hon som gjorde assisten) och elin lyckades med en boll till som också rullade mellan benen på motståndarnas målvakt! GRATTIS ELIN TILL HATTRICK!

Bollstanäs orkade inte, vi orkade. Vi i Bk hjälpte varandra och kämpade som ett lag och spelade riktigt bra fotboll. Därför tog vi oss ifatt underläget och var nära på att göra mål i sista minuten när Lisa Hellenberg sköt ett skott från inlägg precis utanför stolpen. Men vi hade många lägen i andra halvlek. Tränarna är nog väldigt nöjda !

Efter matchen var hela laget slutkörda och det blev en dusch och mat efteråt. Sen har det inte hänt så mycket. Några har spelat kort, andra bara umgåtts. Nu ska vi snart bege oss till en bar någonstans i närheten och kolla när Barcelona äger Arsenal på hemmaplan !