Välkommen till BK30!

Vilken kväll! Det började med att jag och Elin utforskade städskrubben och hittade rockringarna som skulle visa sig vara kvällens räddning. Vi roade oss ordentligt medan de nya skulle laga mat till oss, det tog minst 2 timmar och efter att vi hade frågat "hur går det med maten" för kanske 49 gången så var det äntligen klart! det blev succé, det smakade awsome som kicko hade sagt ;D bröden också Mikkiz (den undre halvan iaf) 

Aa men just det superstars tävlingen avgjordes ju också, jag kom inte i vinnarlaget denna gången heller.. grattis ledarna, kul för er! Det var skyttetävling det handlade om och bengan är ju typ jägare, som alla andra i hallsta.

Det blev dock en del klagomål från de nya, "alldeles för mycket tid i köket" "vi är inte inkilade ,vi är utkilade" osv.. ojojoj mycket plågande att spela i detta lag men ni är varmt VÄLKOMNA SKA NI VETA! även ni som inte är med!!!

Jag hoppas att vi kan få upp lite bilder på Mikkiz brända baugetter, filmerna från rockringarna och lite annat kanske :D

Imorrn väntar som sagt fortsättning av cupen och tillslut hemresa i en gunganade buss hur det än slutar i cupen..

Vi hörs imorrn då

God Natt

Vi ses i köket hälsar Lisa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0