Matchdag i Grisslehamn!

Hallå där! Här kommer några rader från oss igen. Dagen började med ett träningspass efter den underbart goda hotellfrukosten!! Träningen var alldeles för jobbig för Amandas hosta, eller uppvärmingen rättare sagt så hon promenerade runt planen.

 Annars var det ganska högt tempo för mig eftersom hjältinorna (avbytarna) skulle försöka göra mål, vilket dom lyckades med lite väl ofta. Man måste ju vara snäll liksom ;D Sen var det lunch och samling där vi fick lite info om VM, vart vi skulle bo och lite andra regler.. jobbigaste var infon om presskonferanser på engelska och att gå igenom den mixade zonen efter matcher. Så när vi kommer hem så är det bara engelska som gäller i omklädningsrummet, vi funderar även på om våran Old Lady kan hjälpa oss med några fina fraser ;D

 Nu har vi snart haft våra inviduella samtal sen är det dags för att tagga igång! Matchen börjar kl 19 efter det har vi middag kl 22 och samling 22.45. Snark va länge vi ska vara uppe idag! Men det ska vi nog klara hehe..

Imorgon kommer vi hem kl 13 till centralen, vi har ingen skjuts så vi förväntar oss att någon kanske kommer vara där :D Tack på för hand, vi älskar att ni ställer upp för oss! Vi hörde om F17- matchen igår.. det är bara att ta nya tag och göra en jävligt bra träning ikväll! Vi ska vara väl förberedda för helgens drabbning mot Vasalund!

Nu ska vi fortsätta att tagga inför matchen så ni får gå ut och sola om ni nu har så fint väder som vi har!

Tillsammans är vi starka!! Ses på torsdag, ta hand om er!




 Amanda Wegerman #18 & Malin Reuterwall #21 (hahaha kicko du och jag bruschan ;)


                                                                 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0