Sommarlov

Nu tar bloggen, precis som oss spelare, semester under ett par veckor. Hoppas ni hänger med oss här igen efter semestern. Tjohej!


Pigg idag

Skönt med en lugn lördag så man är människa på söndan.... Ni vet, vi rutinerade partypinglor..
Får ju passa på ett tag till eftersom det inte blivit några matcher än pga knät =)

Inte lika varmt idag längre, men ska ut till björnön ändå o försöka göra nåt åt blekheten.... Annars blir det att fuska lite i solarium! Nej nej, jag vet att det inte är nyttigt egentligen.... men vad ska man göra? Försöker att hålla det till bara vintern annars, började me det för några år sen när jag en dag insåg HUR blek jag verkligen blir på vintern... Samma dag kom TRE olika tanter på jobbet med samma fråga "Men Erica, hur mår du?? Du ser jätte blek ut, har du feber??" Eh....... nej... jag ser ut sån här på vintern.... Det var droppen, så där fick solariet komma in i bilden o styra upp så tanterna slapp oroa sig över det;)

Nästa vecka blir det lugnt på träningsfronten, blir några styrkepass men ingen löpning. Men veckan efter lär vi väl alla börja ta tag i det hela.... För kom ihåg att vi ska ha konditionstest igen innan Falkenberg *wohooooooo* He he he, värre för er andra, jag kan skylla på knät;)

Ha det guld allihoppa så ses vi om 2v ungefär =)

kram kram

snälla solen kom tillbaka

Förlåt förlåt förlåt solen att jag har gnällt på värmen!!! Hade ju tänkt ha en slö dag ute på Björnön idag :(

Vi klara vädret ganska bra igår förresten, kom nåt litet stänkt bara på kvällen. Okej då.... vid 23.30 så började det ösa ner men då var de ändå lagom att gå hem. Så jag är nöjd=) Säkert alla poliser med som slapp extra många fyllon.

Får bli bio ikväll istället, fast om vädret blir bättre kanske man råkar sätta sig ute lite och kolla på bilarna.

Idag har den lilla vägg-mos-katten flyttat hem igen till sin matte, konstig kisse egentligen som inte gillar klösbrädor? Köpte en liten åt henne för att hon skulle ge f*n i min soffa, men soffan var tydligen bättre...

Trevlig kväll på er!
//E.

Fredag =)

Lovely, äntligen sista jobbdagen på den här veckan!! Blev visst Pizza Hut till lunch... så med andra ord: Koma tillstånd på eftermiddan, hur många har lust att jobba vidare då? Mätt som en stoppad gris å fredag eftermiddag... Hade mest Power Meet ^i huvudet=)

Ska ner med brassestolar+Subway+roligt folk, kan inte bli bättre:) Hoppas bara vädret håller sig.... Hann hem o kolla till katten jag är sommarvakt åt oxå, en liten persier som heter Freja (japp, en sån där katt som ser ut att ha kutat rakt in i en vägg....)
Har kommit på en kanonbra grej för slöa människor att aktivera sina katter med! Laserpekare..... hon jagar som en galning, visserligen bara några minuter för sen måste lilla vägg-mos-katten vila eftersom hon inte får ordentligt med luft.. Men effektivt för en soffpotatis som jag =)

Nu ska jag vila en stund och sen blir det ner till stan!

Var är regnet?

Å där blev det torsdag lika snabbt =)

Sov på stan inatt (blir lite delat boende när man har varsin lägenhet) å är impad av grannarna i huset mitt emot. Power Meet närmar sig, så dom börja väl parta vid 19 nångång, vaknade till vid 04.00 och they were still going strong... He he, får ge igen så fort semestern börjar.

Nu ska jag till Bettan o träna lite, vi hörs senare!

Nån mer förresten som undrar var ovädret tagit vägen?? Tror vi blir blåsta på åskan....

//E.


Så där då, varit o kört lite styrka, den ni:P Antar att alla kommer va riktigt hurtiga o fylla i träningsdagboken varje dag..
........eeeeeeeh NOT! Näe, lite vila kan behövas för allihoppa nu å få ladda batterierna till hösten igen.

Bettan var Kung på att knäcka iordning min rygg idag:) Var till Eddie i måndags för e så himlans stel, fick höra det man alltid får höra "Du måste stretcha meeeer" vadå?.... Har ja inte gjort det de senaste 15åren så borde man inte behöva nu, för det kan absolut inte vara därför man är stel som en gammal 95-årig tant i DÅLIG form ;)
Iaf, blev bara värre tyvärr efter att sadisten hade stretchat mig, men idag fick Bettan till det istället! Lite knak hit o lite knak dit, sen smällde det till lite trevligt i ryggen o de börja släppa=)

Nu ska jag hoppa på hojen igen (japp, tycker det är himlans kul o ha tagit kortet å de kommer ni att få höra många ggr, hi hi) sen köra ner på stan till flickan min... lär bli en hel del raggare att köra slalom mellan, but I like it =)

Ha en fin kväll o gör inget jag inte hade gjort;)

//E.

Onsdag hela veckan lååång

Oj, glömde visst att hoppa in o skriva här igår... Men vi får väl låtsas att det är onsdag idag istället =)

Hann inte hända så värst mycke spännande iaf, kröp upp ur sängen som vanligt o iväg o jobba. Liiiite avis på alla er som har semester/sommarlov redan, skulle varit nice o legat på stranden hela dan istället.
Blev en tur med hojen på kvällen istället, funkar det med;)

Fick rapport från Bohm om förlusten:( Men att det såg riktigt bra ut inför hösten, så det här e tok lugnt det kommer ordna sig.

Snart börjar Power Meet!

RSS 2.0