Dagen D- BABYLYCKA

Ja jag var nog inte ensam att få kramp i smilebanden imorse när det det fina smset kom! Många är vi som gått och väntat på att mini skulle ploppa ut speciellt vi i laget, många gissningar har gjorts om när han skulle komma. Och nu har han äntligen kommit! Vi får vår alldeles egna lilla BK- maskot!

STORT GRATTIS  BOHMEN & JÖGGE TILL ER LILLA SON

ÖNSKAR VI I LAGET!!!


Malin Reuterwall!

Denna vecka är det Malin som kommer att skriva här i bloggen. :D

ENJOY!

Bild från träningslägret i Falkenberg


Ett litet break!!

Tack Sara för en bra bloggvecka. :D:D

En ny bloggare kommer att plockas fram nästa vecka!! Så ni får hålla er ett litet tag innan en ny fantastisk BKtjej skriver här igen. Bee right back!

Måndag 24/8

Ja då var det måndag och slut på sommarlovet.. Fick sovmorgon iallafall, upprop klockan två. Man får väl sitt nya schema och sen får man gå hem igen, så inte nån värst jobbig skoldag. Men kommer kännas lite konstigt att komma till skolan igen, efter nästan 3 månaders ledighet. Men men man vänjer sig snabbt.
Efter skolan blir det fika på stan, ingen fotboll för mig idag. Har fått fruktansvärt ont i halsen, så ska ta det lugnt.
 
Vlt-cupen idag,, Lycka till tjejer!!

/ Sara

Lördag

Idag har jag tillbringat min dag på ringvallen. Det var ju fotbollensdag så jag skulle stå i kiosken, fick en bra tid iallafall och slapp komma till halv åtta som Sofia, Gita å Liv fick göra. De såg rätt så trötta ut när jag kom och bytte av dem klockan 12.
Kom in många små fotbollsspelare och skulle handla godis. Det kom in en liten kille som skulle försöka få en gratis cola, men det fick han ju inte. Då kom en annan i hans lag och fråga samma sak, sen kom nästa å nästa.. så fortsatte de så. Orkade inte säga nått tillslut, men dem tyckte tydligen att det var väldigt roligt.

Det är ganska svårt att stå i en kiosk, och låta bli att köpa å äta massa grejer. Jag lyckades inte så bra, blev en hel del gott att äta å dricka. Nu är jag väldigt mätt iallafall.

Sedan kollade jag på  A-lagets match, med min gamla lagkamrater från div.4.  Dem VANN!!! Vinst mot brommapojkarna med 5-0, riktigt bra!!! GRATTIS TJEJER!!!

Nu blir det hem till en kompis, vi ska försöka oss på att laga en tacopaj och sen blir det filmkväll. 
Hejdå och ha en skön ledig dag imorrn.

/SARA


Fredag

Mulet, grått å lite regn.. så har väl vädret mest sett ut idag. Så jag har hållt mig inomhus och tagit det lugnt hela dagen, men nu blir det iväg till kolbäck på grillning, mitt ute i ingenstans typ. Hoppas hoppas att det inte blir nå mer regn. 

Har inge mer att skriva nu, så det får bli ett kort inlägg idag. Ha det bra, vi hörs imorrn!

/Sara 

Torsdag 20/8

Idag har jag varit borta hela dagen, vart en liten dagstripp, eller vad man nu ska kalla det. Bäst att passa på innan skolan börjar igen, vädret har ju varit toppen idag oxå!!
Måste berätta att jag åt Sushi för andra gången i mitt liv idag. Hatade sushi första gången jag åt det och ville aldrig mer smaka det. Men ser så himla gott ut när man ser andra sitta med de där pinnarna å doppa sushi bitarna, så bestämde mig för att ge det en till chans. Det var faktiskt riktigt gott men var tvungen att äta med gaffel, fick inte till de där jäkla pinnarna. Men men nu ska jag sluta skriva om min sushi upplevelse,, såg ni Usain Bolt på tv nyss? Där går det undan, världsrekord igen!

Då var det fredag imorrn, känns alltid så härligt på fredagar för då har man hela helgen framför sig. Men denna fredag blir den sista på sommarlovet och det är bara helgen kvar till skolan börjar..  jaja får nog trösta mig med lite lösgodis och en bra film nu :P

Hejdå och God natt.

/Sara

Onsdag Vi Vann!!!

Måste bara skriva ett till litet inlägg idag.. VI VANN MED 8-0!! eller vart det 9-0? aja huvudsaken är ju att vi vann iaf och fick ytterligare 3 poäng:D Bra jobbat tjejer!!!

God natt.

/ SARA


Onsdag 19/8 Match idag!!

Go morgon alla pigga och glada!
Jag sitter i min säng och känner mig inte så värst pigg. Skulle gärna velat sova längre, men väntar lite besök frän släkten så ska snart försöka vakna till lite och göra mig klar. Därför jag tänkte blogga lite så blir jag nog piggare.
Idag skiner solen ser jag, det var ju härligt då kanske man slipper regn och blåst idag iallafall. Får se om man hinner ner en liten stund på stan senare, eller kanske hem till en kompis och slappa lite innan matchen.

Nej nu ska jag ta å stiga upp och äta frukost, hoppas det är friidrott på tv nu så kan jag kolla på det medans.
vi hörs!


/ SARA

Tisdag 18/8

Jaha då var det dax för mig, sara marttiin, att börja blogga. Jag har ju lyckats sluppit undan varje gång, så det kanske var på tiden att det blev jag då. Ska försöka att inte tråka ut er allt för mycket. 
Okej... hmm vad ska jag skriva mer.. jo träningen idag var blåsig, kall å regnig, inte så skönt precis. Känns verkligen som hösten är här snart, men några dagar har man ändå kvar på sommarlovet så sommaren får gärna hålla ut lite till.
Imorgon har u-laget match mot Munktorp som vi vann med 5-0 mot förra gången, så jag hoppas på ytterligare en vinst och med många snygga mål. Eller fula mål oxå för den delen, bara de går in haha. Så samling kvart över 6 imorrn på Ringvallen!! Towa var noga med att säga tiden två gånger till mig eftersom jag har en förmåga att jämt glömma bort, men nu kom jag minsann ihåg!:D

Nu ska jag äta kvällsmat, ser att det står framdukat en stor tallrik med köttfärssås o spagetti. Vilken service Mums!!
Vi hörs imorrn.

/ SARA


Tack Elin!

Bra jobbat denna vecka.
Nu är det dags för Sara Marttiin att för första gången få blogga. LYCKA TILL!! :D


Bild tagen på träningsläger i Falkenberg.Tuggummi tuggning :D
 

Söndag 16/8

Matchen igår förlorade vi med 2-1. Ett, ändå rättvist resultat. Bengan sa att de hade 18-5 (ungefär?) i målskillnad i första halvlek. I andra halvlek skruvade i alla fall Nathalie Medina snyggt in 1-1 på hörna. Malin Reuterwall stor spelade och radade upp räddning efter räddning. Vicky Hellenberg stukade foten i 25 match minuten. Malin Hising kom in som ersättare. Vi kom igång i andra halvlek, men planen var stor och bollen rullade knappt så det var svårt. Vi får ändå vara nöjda med 2-1, tack vare Malin i målet.

Efter matchen åkte jag hem och åt middag med Pontus. Eller ja, de blev pizza. Kollade på Just My Luck, en rolig och bra film.

Nu har jag precis ätit frukost och tänkte kolla lite på Friidrotts VM som börjat, och njuta av den lediga dagen.

Dagens:
- Vad sa kaptenen på Estonia när han fick höra om problemen?
- Jag skall gå till botten med det här
.

Så ha nu en skön ledig dag, så ses vi imorgon på träningen!

Elin

Lördag 15/8

Igår så hade vi tyvärr inge internet här ute i buschen, så kunde inte blogga..
Vi hade i alla fall 60 års kalas här hemma för min "plast" morfar fyllde år! Det blev massa god mat och sång och skratt.
Idag är jag uppe med tuppen, är nog lite nervös.
A-lags match idag mot Danmarks IF, borta i Uppsala. Såg att Danmark låg fyra i tabellen. En tuff match alltså, men vi har besvisat att vi kan spela dem också. Bussen går i alla fall 11.00 (CARRO J!!!), så nu ska jag äta lite frukost och väcka alla äldre människor som tog sig en sipp för mycket igår och inte lät mig sova.. hihi.

Dagens långa:

Verklig situation som supporten hos WordPerfect har råkat ut för:
"Ridge Hall, supportassistent, vad kan jag hjälpa till med"
"Hej... Jag har problem med WordPerfect."
"Vad för slags problem?"
"Jo, jag satt här och skrev då alla ord plötsligt försvann."
"Försvann?"
"Ja, de försvann?"
"Hmm. Så hur ser din skärm ut just nu?"
"Den är tom."
"Tom?"
"Det står inget på den, och den vill inte visa det jag skriver."
"Är du fortfarande inne i WordPerfect eller kom du ut i DOS?"
"Hur ser jag det?"
"Kan du se DOSprompten?"
"Vad är det för något?"
"Glöm det. Kan du se muspekaren på skärmen?"
"Nej, det finns ingen pekare. Som jag sa, den vill inte visa något som jag skriver."
"Har din monitor en lampa som visar att monitorn är på?"
"Vad är en monitor?"
"Det är den saken med skärm och som ser ut som en liten TV. Har den en liten lampa som lyser, och därigenom visar att monitorn är på?"
"Jag vet inte."
"Ok, kolla baktill på monitorn och se om du kan hitta strömsladden. Kan du se den?"
"Ja, jag tror det."
"Bra, följ den sladden och se om den sitter i stickuttaget i väggen. Gör den det?"
"Ja, det gör den."
"Bra, när du var baktill på skärmen, såg du om det satt två kablar i monitorn, eller bara en?"
"Nej."
"Kolla det, det ska finnas två kablar som ska sitta inpluggade där."
"Det gör det."
"Ok, följ den andra sladden och säg mig om den sitter fast i bak på datorn."
"Jag når inte."
"Nähä, uhm, kan du se om den sitter i då?"
"Nej."
"Inte ens om du sätter knäet på skrivbordet och lutar dig över för att se?"
"Nej, alltså... Jag kan inte se bara för att det är mörkt."
"Mörkt?"
"Ja, lamporna är släckta, och det enda ljuset jag har kommer från fönstret."
"Jamen, kan du inte tända lamporna då?"
"Nej, jag kan inte."
"Inte? Varför då?"
"För att strömmen har gått."
"Har strö... Har strömmen gått? Aha! Ok, jag tror vi har hittat problemet nu. Har du fortfarande kvar lådorna som datorn kom i?"
"Öh ja, jag har dem i garderoben."
"Bra, hämta dem, och packa sedan ner din dator med monitor och allt precis som du köpte den. Ta sedan med lådorna till butiken som du köpte datorn hos."
"Jaså? Är det så illa?"
"Ja, jag är rädd för det."
"Tja.. Ok, antar jag. Vad ska jag säga till dem?"
"Säg att du är för dum för att ha en dator."

Ses snart då tjejer, taggade till 10000000000!!

Elin


Onsdag 12/8

Sådärja, då var det dax igen..
Idag under min händelserika dag kollade jag på film, jag vet chockerande.. Bröllopsduellen blev det, riktigt bra tycker jag.
Sedan var det dax för U-lagets första match sedan ledigheten.
Vinst mot Surahammar med 5-0. Började ganska segt, ingen som riktigt vågade gå in i närkamperna. Jag där emot hade mycket att göra.. Jag vs Myggorna. Vann nog tillslut med en 25-0.

1:a målet gjordes i alla fall av Elin Hammar som dundra in returen från målvakten. 
2:a målet gjordes av Mikkiz Koskijev som blev frispelad och kunde lägga in 2-0 snyggt med vänsterfoten.
3:e målet la Annika Eriksson in på volley efter fint framspel av Elin Hammar.
4:e målet nickade Elin Hammar in proffesionelt efter frispark av Malin Hising.
5:e och sista målet rundade Annika Eriksson målvakten (som vi tränade på igår) elegant och fastställde slut resultatet.

Vi hade en seg start, med vi kom igång och stundtals spelade vi riktigt, ursäkta, jävla fint!
Måste också tillägga att det var Malin Hisings första match på typ 3 månader ;)
Så tre sköna poäng till oss i U-laget också.

Och eftersom att alla va så himla duktiga på att gissa (inte en enda, förutom mig själv) så blir det väl en historia idag..
Svaret var i alla fall -smörgåsen!!!!!!

Dagens:
En blondin och en brunett var ute och gick..
Då säger brunetten: -Titta en död fågel!
Blondinen svarar: -Vart? Och tittar upp i luften..


Så, tack för mig då för denna dag..
Ses imorgon på träningen.
Och just det måste också gratta Malin Reuterwall som ska träna med Hammarby i höst.
Ses imorrn!
God natt & sov gott :)

Elin

Tisdag 11/8

Jaha, då sitter jag här igen då och försöker komma på något intressant att skriva..
Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Sov länge, sen kollade jag på en bra film.
Träning gick inte alls bra för min del, jag vet inte, det funkade inte idag bara.

Imorgon är det höstpremiär för U-laget också. Borta mot Sura. Det ska bli roligt! Då ska vi prova det nya spel systemet, ska bli intressant att se om de passar oss lika bra som de gör A-laget. Det är i alla fall samling 17.15 imorrn för det som glömt, haha.

Nu tänkte jag bänka mig framför tv:n och kolla på "So you think you can dance".
Fast först..

Dagens gåta:

Vilket djur kommer smöret ifrån?

Ni kan gissa i kommentarer grejen.. haha!
Svaret kommer imorrn.

Så, U-laget kommer taggat imorrn till match och resten får väl ha en skön ledig dag.
God natt & sov gott.
Elin


Måndag 10/8

Vi bestämde idag på spelarrådsmötet att vi ska fixa en burk med lappar där man drar en bloggare varje vecka. Och så klart blev det jag, Elin Löfvén, så denna vecka är det min tur igen.

Dagen idag börjades med en stor amerikansk frukost. Scramble eggs och amerikanska pannkakor. Hade dock aldrig gjort det innan men det var blev mumsigt. 
Den fortsatte med lite basket spel med pojkvännen och hans kompisar.
Sedan var det dax för träning. Ganska jobbig, avslutades med de satans häckarna.
Nu ligger jag i min säng och kollar på de allra sista avsnitten av OC. Ja jag är kanske lite efter men så är det.
Nej nu måste jag skynda mig innan det blir tisdag och helt fel datum, haha.

Får väl fortsätta med traditionen..

Dagens:
"Vad heter en av världens tunnaste böcker?"
"Vad män vet om kvinnan."

Så, ni kanske inte hinner se detta nu.. Men god natt och sov gott nu, eller till er andra god morgon!

Elin Löfvén

Veckans bloggare !!

Äntligen.. Efter ett skönt sommarbreak är vi nu igång igen.  Den här veckan var det Elin Löfvén som drog nitlotten!!! Lycka till Elin. Du har gjort det här förr... vi ser fram emot dina fina skämt :D:D

Bild från träningslägret i Falkenberg :D:D

RSS 2.0