Allt som har en början har också ett slut

veckan går mot sitt slut och det gör också mitt bloggande för denna gång. För en gångs skull drabbas man inte av söndagsångest eftersom det är lov hela veckan. Lovet kommer bestå av träning, träning och ännu mer träning, men det är väll det enda sköna med det hela, att bara kunna fokusera och lägga all energi på det roligaste som finns istället för att lägga energi på en massa strunt (menar självklart skolan)

wellwell.. Det blev ääntligen vinst idag, 1-0, grymt skönt! och nu ligger jag i min säng med världens huvudvärk. Ska hämta lite glass som jag är värd när jag orkar resa mig upp, sen bädda ner mig i sängen igen och slå på en bra film/sova. hmm.. Nej, jag har nog inte så mycket mer att skriva, mitt huvud orkar inte så jag släpper tangenterna för denna gång och håller tummarna för att nästa bloggare ska ha mer fantasi än jag, hehe:D
ADIÓS AMIGOS


Jag, XAVI och kusin.

fredag 26/2

Finally lov. Ganska skönt då motivationen för skolan ligger på noll. Nu får jag äntligen andas ut och samla nya krafter. Blev en skön fredag för en gångs skull också. Fotboll på morgonen och sen en lektion då vi bara kollade på film. Fick sluta en timme tidigare vilket jag är jävligt glad över. Efter skolan tog jag min 30 minuters vila och sen var det dags för gristräning. Det mest underbaraste som finns måste nog vara när man är så slut att man knappt orkar stå på benen och sen komma hem och bädda ner sig i sängen och slå på en bra film, mmm jag gillar't.

Har suttit med gitarren så gott som hela kvällen nu och försökt lära mig en ny låt, men jag gav upp för ett tag sen då jag insåg att jag var alldeles för trött för att ens orkar röra på fingrarna/tänka, och när jag väl var på väg så hade jag en störande lillebror som tjatade om fifa, så jag ska vara snäll mot min lilla stjärna och ta en match mot honom, sen ska jag krypa ner i sängen och slå på käraste one tree hill.
Imorgon blir det stan med mrs emma viljanen och sen vidare till min lilla kusin som fyllt år.

Nä, lillen börjar böla snart. Hejdå =)


fútbol

Stuttgart - barca slutade 1-1, Kanske ska le lite ändå, för jag håller ju trots allt på Real Madrid, något man inte kan tro eftersom att barca är de enda jag nämner om dagarna. Men dom spelar ju så sjukt fin fotboll,  plus att dom har människorna jag avgudar mest, Xavi och Pique. Aja whatever.
Kom hem från skolan för inte så jätte länge sen och nu är det bara att slå upp engelska böckerna och plugga, lika sorgset varje gång. Städa mitt rum och tvätta måste jag också, känns som att de är det enda jag gör om dagarna när jag inte har någon träning.. hm.. Magen kurrar nu, dags för lite käk, sen plugga, om inget hinder kommer upp på vägen, hehe;) CIAO


Bloggarn!!!

jahapp, då var det min tur att blogga! Kan ju börja med att säga att jag suger på det här, så förvänta er inga uppsatser eller nått, haha. Men jag ska göra mitt bästa!

 Hm.. Vet inte riktigt vad jag ska börja med eller vad jag ska skriva. Mina dagar ser antagliten ut som för de flesta av oss fotbollsspelare. Vakna, äta frukost, stressa i väg till skolan/jobbet för att överleva en dag där. Efter skolan finns det inte så mycket tid för annat än att ta sig en snabb power nap, sen är det dags för dagens höjdpunkt, TRÄNINGEN. Dock är träningen inställd idag :( det blir isället teori, sen snabbt hem och slå på fotbollen. Stuttgart - Barcelona, 20.45, nice.



Tack superman!

Vi ser fram emot att ha dig på plan igen Kicko :D

Men ny vecka betyder ny bloggare, denna vecka är det ett av årets nyförvärv Stephanie Paramio som kommer blogga! :D Kör hårt Stephanie!!!


Ursäkta mig!

Jag har haft en del problem ihelg så jag har inte orkat blogga och lite ovanligt mkt att göra för att vara mig, så ber om ursäkt för att de inte blivit mkt skrivet men ni klarar er nog lika bra utan!
Och jag är fortfarande inte i blogg form så jag tar ett farväl här å nu, Tack för mig de har vart kul! naaaaaaaaaat :D Hoppas de har vart lika bra för er som de vart för mig ;D
Måste bara meddela att på onsdag åker mina äckliga stygn bort så då ska jag bli vigare än JILL igen :D (är ju egenltigen inte alls nå svårt =))


Nu ska jag se till å repa mig så jag bli sådär awesome som den superhjälten jag egentligen är!

Hare AWESOME nu allesammans PEACE OUT aufvidersen goodbye hasta luego over and out!

Köttbulle

orkar inte blogga har haft fullt upp hela dagen å nu är klockan massa! Jag har ätit köttbullelunch på ikea med pullagulla å slim jill iaf  de var awesome! återkommer bättre imorgon då jag kan berätta om matchen å diverse spännande aktiviteter som hänt ! Peace out!

http://2.bp.blogspot.com/_hIkBBiqRakA/SHSZ_RVikAI/AAAAAAAAAN8/IX6GzG0DykE/s400/img_46acd3b06737a.jpg

Operation

Här sitter jag och väntar på lite spännande OS tävlingar bla lite skidskytte damer och herrar och möjligtvis lite anja p om hon kan starta efter sin dunderkrasch igår ? Men vare någon som såg hon som åkte innan anja ? Hon gjorde de riktigt bra! kul att ha tränat i 4 år för att sedan pluuuuppp vara lite övertung på högersidan... stackarn xD
Just nu pågår också en träning på parken, jag orkade inte släpa mig dit när de är utomhus å jag bara kan stå å glo som någon slöfock så jag stannade hemma! Men jag har faktiskt varit ute på en promenad idag efter många om och men lyckades min mor släpa med mig å jag klarade de ganska bra faktiskt, det känns faktiskt mkt bättre nu än vad de gjorde dagen jag kom hem från sjukan så de går framåt :D Har även tagit på mig sockarna själv idag haha de ni, de är såna småsaker som gör mig glad nu!
Igår var en apseg dag för mig trodde ett tag att jag skulle dö av tristess, men sen hände ngt awesome på kvällen Arsenal förlorade HIHI tjifick ni ! så då vart jag genast lite piggare å livsglädjen kom tillbaka =) gick dock inte lika bra för oss i OS men vi kan inte vinna guld varje dag men jag hoppas då att de blir några fler innan os är slut !
Min man ( kung henrik) gjorde sin os debut för iår å är han inte Mr 100 % så säg ;D Å trekornor skötte sig å vann iaf bra jobbat =) Sen vare en annan match också men kan inte komma ihåg vad de var?
Sen har de typ inte hänt nå mer i min vardag så jag kan ta å dra en snabbgenomgång av min operation för er som är intresserade annars kan ni hoppa över nästa stycke =)

Måste ju börja med dagen innan då jag skulle tömma min tarmar med toilax HEHE Pullagulla var med här hemma å stöttade mig, de gav dock inte den effekten jag trodde men jag fick då sitta på toaletten ett bra tag xD
Sen vare dax, dagen D (tisdag 9/2 ett datum att minnas) var här. Hade sovit dåligt å drömt om ormar och diverse var väl lite små hispig men ändå rätt cool måste jag erkänna! Pullagulla hämtade mig å lämnade av mig på operation 1, där fick jag sätta på mig en stor rock som var sådär sexigt uppknäppt i hela ryggen ;) ett par enorma trosor i storlek XL (satt som shorts) å ett par knästrumpor de var awesome!
Sen kom de massa doktosar å rita på mig å gav mig meduciner sen bar de av! Kände mig som i greys anatomy när dom rulla in mig i operationssalen, sen kom de mest awesome of awesomest av allt SÖVNINGEN fick andas lite frisk luft, sen sprutade dom in dedär som jag undrar var man kan köpa ? ngn som vet tipsa gärna :D Jag somnade iaf som stocken herself! Vaknade sedan upp på uppvakningen med en ganska rejäl smärta i min rygg, käften var igentorkad men jag mådde ändå helt ok :D låg kvar där fick lite fina mediciner tack å lov för de sen tyckte dom jag började se pigg ut så då skickade dom upp mig till min härliga avdelning! Avdelning 17 rum 8 plats 1 :D
Klockan var väl runt 14 eller ngt å jag opererades 9 =) Operationen hade gått bra förutom de att jag hade fått en reva i en hinna som sitter runt ryggraden, å där i finns de ryggmärgsvätska, så dom var tvugna att sy och klistra ihop den där revan och jag var tvugnen att ligga i planläge de vill säga utan kudde eller ngt i 2 nätter extra, annars hade min ryggmärgsvätska kunnat läka ut och då ska man tydligen få en enorm huvudvärk och kanske ligga inne några veckor extra! så jag låg så still dom dagarna som ni aldrig nånsin kan tänka er mig göra!
Min första natt var den värsta i mitt liv tänker inte gå in på detaljer men då trodde jag att jag skulle dö!!!
Fick ju en massa besök också å de kan jag säga var guld värt första dagen kom Pullagulla, Min andra pentti halva å slim jill förbi med godis å tidningar å vi hade riktigt trevligt :D haha iaf jag ! sen kom min syster å var med mig 2 dagar å annica bohm kom med lillkevvan som skötte sig ritkigt bra den första timmen iaf :D sen började han sjunga lite för mkt så då fick de ta sitt pick å pack å åka hem ! Kom upp ur sängen första gången på torsdag morgon, lärde mig att gå på torsdag kväll så ni kan ju gissa vem som svisha runt i korridorerna den kvällen full fart på mig xD Sen så blev de fredag å jag fick äntligen komma hem de kändes typ awesome =) Pullagulla kom å hämtade mig igen!
Finns en hel del grejjer till att berätta men kan finnas känsliga läsare så dehär får duga ! Å för er andra som ska operera er ngn gång kan jag säga att maten är fakitkst god så de är bara äta på! Börja prata med er rumskompis för de gjorde jag å vi vart kompisar :D Å framförallt var inte rädd för att säga till om ni har ont !! De finns gott om piller :D 

Nog om de Idag läste jag en sak som inte kunde vara mer klockren: Scientists have finally discovered what is wrong with the male brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left HIHI kan mkt väl stämma dedär :D

Tack för idag, imorgon kommer jag å härjar på tränka =) goodnight sleep tight!

Fotograf: Pullagulla

Hohahe

Ja good morgon! Klockan är nu 12.20 jag har precis tagit mig en dusch så nu kände jag mig värd att ta mig ett piller å krypa ner i sängen igen! Man blir trött av småsaker, min form är verkligen inte på topp men snart så =)
Orkade aldrig skriva igår så kan dra en snabb genomgång av vad som hände igår.. Vi fick pröva nya kläder å fina var dom också :D shit va vi kommer vara snygga! Finns dock ett stort återkommande problem för en sån som jag med tax ben, alla byxer är lååånga. Vi ska ju ha sånädär lite tajtare byxor som sitter tajt över vaderna å sådära men för mig hamnar vaderna i fotknölarna å knäna på vaderna så de blir liksom inte rätt. Men de är ju kul för såna som Panda som har låånga ben å värsta muskliga vaderna där sitter byxerna som ett smäck :D Kul för dig panda!
Sen vare dax för träning men då körde bengan hem mig, jag kan ju inte stå ute på parken å frysa näre är skidskytte på teve ? Men jag vet iaf att det var flagglöpning på träningen en fågel viskade i mitt öra att de tydligen var skitjobbigt så de var ju bra att ni tar ut er när de är grön vecka :D
Sen så fick vi ju vårat andra OS guld WIHAAAAA!! De var typ super awesome spännande precis vad jag hade längtat efter! Tack Bear ferry å ett stort grattis :D Sen går ju mitt superlag Manchester United å vinner borta mot Milan i CL fast de var ju inte oväntat! Å alla kan säga vad dom vill att de var rättvist eller inte (jill) vi gjorde fler mål helt enkelt :D
Sen kom de ett brev i min brevlåda igår från ortopedkliniken TJOHOO! Stod att jag ska få komma till sjukgymnasten den 2/3 om alltså mindre än 2 veckor vilket betyder att jag kommer få mera övningar å att jag kommer bli bättre å bättre tllslut awesome! De var vääldi positivt! Sen fick vi ju även veta de som vi alla väntat på... Träningsläger å jaa de blir ju av tillslut! Turkish here we come jag har tryckt på solknappen till då så dax å införskaffa sololja brudar :D HEHE vi kasnke ska träna å lite sånt också jag vet inte ? Ingen som läser detta som har värsta företaget som vill sponsra oss lite å få en reklamlogga i vårat matchprogram hela säsongen endast 1500 bra grejjer va ? Men självklart får ni sponsra med ännu mer :D
Jaha nehe nu logga pullagulla in på msn så nu harjag en videokonversation med henne hon har problem med sin dator som sprutar ut saker stackarn! Hon hälsar inte iaf
Idag har jag inget på schemat så jag ska nog ta tag i de nu så jag hinner med allt xD HUHU

Hade så bra allesammans tack å hej !

Pensionären här igen !

Jaa kör hårt å kör hårt vettefasen, kan ju ni göra som tränar HEHE ! Tyckte att det var jag som blogga nyss men eftersom jag kommer ha så lite att göra nu de närmsta enmiljon veckorna så kan jag få dehär överstökat nu! Sen så ville jag vara lite snäll mot pullagulla (julia) som verkligen behövde en bloggare igår kväll så jag ställde upp för henne som hon ställt upp för mig de senaste veckorna kört mig till sjukan å stöttat mig genom tarmtömning och diverse de ska hon ha ett stort tack för :D
Igår var jag ner på träningen för första gågnen sen operationen de var kul å se alla igen, man är ju van å träffa alla morgon som kväll så en hel vecka utan mina lagkamrater känns ju som en evighet! De såg väl bra ut några sprang JOJO test, men som vanligt så vare disco dj JOJO test så skivan började hacka men tror nog nästan Slimjill å The Hammer (elin hammar) tyckte de var lite skönt eller vad säger ni ? ;D Jorå elin jag har kommit på ett smeknamn till dig VARSÅGOD.
De händer inte så jättemycket i min vardag så jag måste komma på ngt att skriva om men de ska väl jag med min otroliga fantasi och stora högra eller vänstra hjärnhalva klara av. (minns intevilken som innehöll vad?) men iaf inte den logiska sidan!
Någon dag ska jag ta en snabbgenomgång av mina drömmar jag har under nätterna för dom är helt sjuka där snackar vi fantasi :D Sen kan ni få höra om min awesome operation som jag genomgick för exakt en vecka sen, faktiskt på pricken så vaknade jag typ vid den här tiden 11.15 torr i käften å ont i ryggen fortsättning följer.. :D

Sitter just nu å kollar lite på OS (tack å lov för att os är just nu), dom visar Charlotte Kalla som tog vårt första guld ! Jorå de kräver en riktig norrlänning för att de ska hända jag säger då de :D Ngn har ju tävlat samtidigt som henne nananna! vi tävlade dock inte i samma klass hon är ju lite äldre än mig, men hon var då inte ett dugg bättre än mig då xD HEHE eller?! Jorå hon hörde till en av de som ropade UR SPÅÅÅÅÅR när man åkte så fick man slänga sig ur spåret för de äldre å kanske då lite snabbare åkarna man var ju inte bitter iaf... Å mamma som gick (märk väl gick) bredvid en försökte peppa en att ta sig runt spåret! Där snackar vi full fart !

jag har min mor på besök nu också, hon är här å hjälper mig med vissa saker som jag inte klarar. Typ som att ta på mig sockar, lyfta vissa saker ( jag får bara lyfta typ en liter i varje hand för tillfället) Fast jag är mycket starkare än så så att ni vet måste bara klargöras :D Hon har även städat min lägenhet å lagar mamma mat till mig varje dag de kan man ju verkligen inte klaga på !
Ska lite senare idag åka till maxi med Bohmen å inhandla lite mat å förnödenheter, sen väntar även klädprovning :D wihaaa nya kläder de gillas av oss alla ! Sen hörde jag rykten om flagglöpning på parken ? MUHAHA kan ni behöva brudar! tror jag går hem lagomt till de å kollar lite OS å fortsätter klia på mitt ärr, som förövrigt tar kål på mig nu DE KLIIIIIIIIAR men de betyder att de läker vilket är AWESOME! Snart slipper ni mig inte längre på planen så njut nu den sista tiden ;)

Nu fåre vara nog de här ska föreställa måndagens uppdatering så om jag är pigg ikväll kan jag ge er en uppdatering om dagen annars får ni ingen helt enkelt ! See ya dont wanna be ya :D


Grävde lite i mina arkiv å lyckades hitta en bild när Kalla jagar mig i spåret !

Ny bloggare

Tack Malin. Nu lämnar vi över till andra halvan av Pentigänget. Det är dags för vår,allas, pensionär att sätta sig ned och blogga. Christine Värja har nyligen genomgått en diskbråcksoperation och vi kommer få följa med henne under hennes fartfyllda återhämtningsdagar denna vecka. Kör hårt kicko! :)

En sovandes Kicko på bänken i omklädningsrummet. Så söt du var :D
VÅR ALLAS KÄMPE !! som snart är tillbaks på plan igen! Äntligen,!!! :)


Ett hjärtligt avslut!

En sådan trevlans dag det har varit! Mitt öga har varit fyllt av sprutande tårar hela dagen, känslorna har verkligen svallat över såhär sista bloggdagen..eller så är det förkylningen som gör det, klurigt!

Dagen började väl på riktigt kl: 1 då jag mötte upp Vicki, en glad Jill, Pullan, Pensionären och Annika eftersom vi skulle avnjuta en fantastiskt romantiskt lunch tillsammans eftersom det är alla hjärtans dag! Kicko klarade den långa sittningen på nobellmiddags nivå klart godkännt. Och vi erkänner att det också blev dagens träning för oss, trots hotelse om extra löprundor imorrn :D  Sen bar det åter av till parken för alla förutom mig och Julia, vi gick och köpte blommor till hennes mamma (jag hade redan köpt, typ..) Och eftersom julle inte ville plugga och jag inte hade något späckat schema just denna dag så utmanade hon mig att duellera i tvspel, men det floppade då vi inte fick igång det..

Annars hände inget mer denna dag! Så jag tänkte vi skulle se in i framtiden :D
 Grön vecka är på ingång- hm hade gärna kört en till röd
 Ett straff väntar: Elin G, Stephanie och Erica som inte haft inkilningsbanden på sig mohaha spännande ;D
 Fika?? Emma Westholm har ju fyllt år, men det verkar gå segt med kaveln.. Det ryktas om straff!
 Match, japp Gustafs hemma (Parken) kl 11 nästa lördag. Får inte missas!!!
 Långt bort men ändå så nära-
ja det är seriepremiären, 59 dagar om jag har räknat rätt då gäller det!

Jag hann ju med att träffa Mikkiz också, där stod hon leende och glad som vanligt som representant för det gyllende M:et!

Då var det här mitt sista inlägg denna säsong iaf för våren! Men nu är ju bloggen igång och det är ju här alla tokigheter luftas av oss spelare så det gäller att vara uppdaterad ;D

Såg föresten vad Jullan hade skrivit och det blev ju inte direkt 110% men jag får väl försöka visa det på planen istället, just det bilden var ju fin men jag undrar var bollen är.. kanske betongbengan vet ;D hahaha

Passar nu över till nästa bloggerska! Lycka till!

Over and out/ M.R


Böter...

Måste ju säga att det känns ju lite hårt att jag ska behöva betala för att Westholm inte hittar sina nycklar, som förövrigt låg på toan men men antar väl att jag inte kommer undan...

Men nog om det, jag måste väl hinna med att ursäkta mig igen eftersom det inte blev nå inlägg igår heller. Men så är det när man har mycket att göra ;D (+ att datan strular!)  Jag har ju inte heller några nyheter att berätta så jag har nog en bloggtorka den här sista dagen.. Vi har ju haft en några förkylningar och jag verkar också ha fått en liten dust av den men inte lika stor som Jöggen & Lövet haft. Hehe intressant... Ja kan ju också påminna om att mitt lag var obesegrade igår när vi körde snöruggby :D

Men ikväll då? Ja inte blir det någon mer aktivitet än att trycka lite på kontrollen, kanske inte ens det behövs eftersom man kan roa sig med melodifestivalen.
Å imorrn är det egenträning å mitt gymkort har gått ut.. då är det alltså löpning som gäller!


Ja men just det!! Match har vi ju spelat idag också.. (hur kunde jag nästan glömma det?) Jag säger väl såhär: det kan bara bli bättre och det är ju positivt :D Vi ska väl inte gå ner oss helt och hållet utan vi ser framåt istället!

Ja men vi säger så, ha en trevlig kväll ni som ska göra något och ni som har samma planer som mig!


Massa strul med tekniken..

Ja tekniken är inte med mig den här veckan så därför har det varit en rejäl bloggtorka men jag hoppas att det ska lösa sig idag eller imorrn kanske..
 
Men vad har hänt då?
jo vi har gått in på vår röda träningsvecka vilket betyder att vi har en grisvecka!
Men den största händelsen den här veckan är väl ändå pensionärens operation!!!! Ja herregud sådan kämpa våran underbara Kicko är, igår fick hon lite besök av Jill, Julia och mig. Där låg hon i ryggläge utan kudde men ändå med ett leende som vanligt, insperation säger jag bara! Det betyder alltså att jag får klara mig själv den närmsta tiden, pentigänget är nu halverat.. det ogillas starkt ska ni veta!

Ja å ikväll år det skoprovning YEAH!!! 16.45 ringvallen, lite svårt att komma ihåg ibland ;D

men nu hinner jag inge mer för nu ska jag springa iväg till något annat kul..... blä!

Hörs då heeeeej

 VÅRAN KÄMPE!

Grattis till oss!

Jadå vi vann men vi börjar från början!

Dagen började med en bränd grötfrukost a la Elin Löfvén & Co för vissa, själv åt jag ett"löskokt" ägg.. stackars dom som åt de hårdkokta, var det grönt eller? ;D
Sen bar det av till ICA för att köpa Cola till Jocke och för att vi skulle komma ut och röra på oss lite också kanske.
Väl tillbaka i stugan efter att ha sparkat en snö/isboll (benjamin) från Ica så hade vi lite teori,men eftersom vi inte är så många här så blev det som sgat bara lite. 

Det var dags för lunch och nu var det min grupp som skulle göra succé, eller?

JA men såklart det blev det, å ja vi vet att ni tänker såhär "hur kan man misslyckas med makaroner och färdiglagade köttbullar?" men då ska jag berätta att det skulle många i det här laget kunna göra ;D

Det bar av till ishallen och semifinal mot Tröne (nöffnöff ;) och vinst med 7-0! tills finalen skulle börja så roade vi oss med frågan: får målvakten ta bollen med händerna om bollen är innanför straffområdet och målvakten står utanför? Vi tar mer än gärna emot förslag! 

Final mot Waarheids gamla lag Ockelbo och vinst med 8-4!WOW SUPERBRA JOBBAT!!

Det innebar lite prispengar,blommor och ett fat! Julia fick även ett pris för cupens bästa back- priset var två skedar och en blomma, Julia år stolt men vet inte vad hon ska göra med dom lite speciella skedarna ;D

Dagen till ära så har vi ju ett födelsedags barn också eller ja nu är hon ju till åren.. GRATTIS Emma Westholm på 26 års dagen från oss alla!

Nu är vi på väg hem efter en riktigt rolig helg, det blev som jag skrev i första inlägget lite roliga påhitt av våra undebara ledare som gör sitt bästa för att alla ska komma in på ett bra sätt i laget och trivas!BRA JOBBAT!

Nu tar batterierna slut både i datan och i min kropp så det får räcka nu!

God Natt! 

Aaom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!haha välkomna igen alla nya :D 


Välkommen till BK30!

Vilken kväll! Det började med att jag och Elin utforskade städskrubben och hittade rockringarna som skulle visa sig vara kvällens räddning. Vi roade oss ordentligt medan de nya skulle laga mat till oss, det tog minst 2 timmar och efter att vi hade frågat "hur går det med maten" för kanske 49 gången så var det äntligen klart! det blev succé, det smakade awsome som kicko hade sagt ;D bröden också Mikkiz (den undre halvan iaf) 

Aa men just det superstars tävlingen avgjordes ju också, jag kom inte i vinnarlaget denna gången heller.. grattis ledarna, kul för er! Det var skyttetävling det handlade om och bengan är ju typ jägare, som alla andra i hallsta.

Det blev dock en del klagomål från de nya, "alldeles för mycket tid i köket" "vi är inte inkilade ,vi är utkilade" osv.. ojojoj mycket plågande att spela i detta lag men ni är varmt VÄLKOMNA SKA NI VETA! även ni som inte är med!!!

Jag hoppas att vi kan få upp lite bilder på Mikkiz brända baugetter, filmerna från rockringarna och lite annat kanske :D

Imorrn väntar som sagt fortsättning av cupen och tillslut hemresa i en gunganade buss hur det än slutar i cupen..

Vi hörs imorrn då

God Natt

Vi ses i köket hälsar Lisa...

Bollnäs (scoutstugan)

Hallå där kära läsare! Vi förstår att ni har varit nyfikna på hur det har gått för oss, å det har gått riktigt bra! Vi vann gruppen och imorrn är det dags för semifinal kl 15 och senare stundar förhoppningsvis final också. Men vi är ju inte bara här för att spela fotboll, kanske mest för att de nya ska riktigt välkomna och dom är på god väg att bli det.

Resten av dagen innehåller superstarstävling och fortsatt inkilning av de nya så det är fullt upp! vi ska också hinna med melodifestivalen och sen kanske vi inte hinner så mycket mer eftersom vi gick upp halv fem imorrse,det kan ju hända att ögonen faller..

Men shit nu finns det inge mer tid för bloggskrivande, superstars väntar och jag tänkte vara i det vinnande laget den här gången!

Men ni får en uppdatering ikväll också så ta det lungt ;D  

ps. andra hälften av the pentan gang hälsar, med massa limpa i käften! 


I´m back!!!

Ja men go kväll alla glada!! Trots bloggrutin så tog det ändå ett tag för mig att hitta hit.. Men nu sitter jag här och jag har packat klart allt inför morgondagen så inget bör vara glömt eller ska kunna gå fel hoppas jag. Jag har till och med packat ner knä -och armbågsskydd, ni vet såna man hade när man åkte rullskridskor, för att slippa några blåmärken..rädda det som räddas kan! Elin du kan få låna för jag antar att du inte har tänkt på det ;D

Ja det ska bli riktigt kul att åka upp till Bollnäs, jag slår vad om att vi kommer att få otroligt kul! Våra något knasiga ledare har nog tänkt ut en del roliga saker, men det återstår att se vad..

Samling imorrn 05.15- HALLELUJAH

Det är väl bäst att gå och lägga sig då, det har varit en låång dag.. skulle ta mig till rocklunda imorrse det tog 35 minuter att cykla, kanske man skulle bli snöplogare det verkar ju vara brist på den gruppen och jag tror inte man behöver veta hur man ska ploga heller ;D Nej då jag vet att dom gör sitt bästa!
Jag har varit på biblioteket också, och lämnat tillbaka 4 böcker som jag aldrig läste.. men tanken var god från början ska ni veta, alla handlade om idrottspsykologi! Jag hann också med att tappa bort mobilen, vilket aldrig har hänt förut (sanning!) jag skulle visa pappa hur jag hade landat igår när jag halkade ner för våran trappa och då gled den såklart ur fickan.. men den återfanns såklart när vi kom hem från affären med alla yoghurtar- tar på mig allt ansvar om ni tycker dom är äckliga för det var jag som valde! Ni skulle bara våga klaga...!! 

GOD NATT! (ses om 7 timmar..)


Nej nu är det dags!

Äntligen....
Detta är vad jag kallar blogguppehåll.. Men nu är det nya och fina inlägg som väntar i bloggen.

Jag kan säga såhär att träningen är i full gång och i år är upplägget helt klockrent! Gruppen blir tajtare och tajtare och likaså jeansen som man köpte i i september! SKÄMTOSIDO. Men tränar hårt gör vi och starka blir vi, vilket är mycket positivt. Det kommer vi behöva iår!! Styrka.. Men nu till helgen är det ett litet brejk i all hårdträning. Det är dags att ha lite skoj men samtidigt prestera!!! Vi ska nämligen åka på cup i Bollnäs. En inomhuscup som liknar den som vi i Västerås kallar BigMacCup.. Cupen spelas alltså i en hockeyhall med sarg osv. Ska bli mycket skoj och detta är ännu ett tillfälle till att skapa en ännu bättre sammanhållning i laget.- Känner jag våran ledarstab rätt så är det mycket mer än bara cup som kommer hända där uppe i Bollnäs... Jag är iallfall taggad! Dags för ett kryss i Superstars tävligen för min del!!

What happens in Bollnäs stays in Bollnäs?? Eller.....
Nej inte riktigt. Ni kommer att bli uppdaterade här på bloggen dagligen, kanske fler gånger om dagen..Jag har utsett årets första bloggare helt själv.. Det är en tjej som jag vet kommer göra sitt yttersta och kommer gå in för uppgiften till 110%. Det gör hon alltid, vare sig det är på fotbollsplan eller i bloggen. Grattis Malin Reuterwall... Jaaaa, denna vecka är det Malin som kommer underhålla er här i bloggen.. Jag vet att hon kommer sköta jobbet alldeles utmärkt.

GOOD LUCK M.R!

/Julia Åström alias Blogg-master!!

Årets spelare och årets målvakt år 2009!
Malin Reuterwall!!

RSS 2.0