Träningsledigt

Idag är det onsdag vilket innebär träningsledigt. För mig är det dock inte så vanligt att vara fotbollsledig på onsdagar eftersom u-laget brukar spela matcher då. Men idag är inte en sån dag, skönt! Jag hade tänkt att bege mig ut i spåret för att springa några kilometer men olyckan var framme även idag, halsont denna gång. Jag har varit alldeles för mycket sjuk det här året! Blää! Någon som har någon dunderkur?! Jag känner mig ändå redan bättre nu när jag nyss kom upp från ett varmt bad :)

Idag har jag förresten spelat golf! :) På idrotten var det två stycken från klassen som anordnade en golflektion på Fullerö GK. Vi fick slå lite på ranchen, chippa samt putta. Något golfproffs var väl ingen i klassen direkt (förrutom Petter och Amanda som höll i lektionen och har typ 1 i hadicap!!!). Ingen sport att satsa på för min del känner jag. Tålamodet finns inte just nu. Kanske senare i livet? Vem vet :) Jag spelade faktiskt som yngre men var väl ingen jättetalang om man säger så ;) haha!

Nu ska jag pysa till kojs. Vi hörs och ses!

/Mikkiz

Skol DM

Hallåj allihopa. Idag fick jag ett värdefullt sms av Julia där det stod att jag skulle blogga denna vecka, man tackar och bockar!

Imorse cyklade jag ner till Rocklunda 8.30 där vi hade samling med skol dm-laget. 9.30 började första matchen, vinst med 4-0 mot Walthers. Sedan fortsatte vi med vinster och i semifinalen lyckades vi slå Ullvi på straffar och Wennströmska stod för motståndet i finalen. Wennströmska tog hem segern med 3-0, grattis! Själv var jag väääldigt trött i kroppen efter dagens fem spelade matcher. Vi spelade ju trots allt match igår också, förlust mot Barkarö med 2-1 :(

Nu ska jag cykla till pojkvännen för att skriva en projektplan på vårt prohektarbete "miljö och människan" tror jag att det ska heta. Hehe.

Tack för mig.

Bye!

*

MYCKET BRA BLOGGVECKA JILL! :D
Nu är det dags för Mikkiz Koskijev.
Keep up the good work! :D

Game day... eller?!

Vad hände egentligen?
3-0 förlust var väl inte vad vi åkte dit för direkt, jag som hade lovat en vinst men ja man kan väl helt enkelt inte hålla allt man lovar tyvärr. 
Men Rågsved gör en bra match känndes som dom hade bättre inställning än oss idag. Går man inte ut till 100% blir det såhär. Och som min far sa (och någon smart människa innan honom) det är bara att bryta ihop och komma igen.
Men på lördag ska kvarnsveden få försöka stoppa oss på ringvallen (hur nu det ska gå till?!) där vi hittills inte förlorat och jag hade tänkt att det skulle förbli så även när serien är slut! 

Det enda positiva med denna dag var väl att jag fick gratis mat både till lunch och middag, jag och jonas åkte nämligen hem till hans föräldrar och åt när vi kom hem. Fiskgratäng mmm det var gott =) 
God mat i bussen också det var ett tag sen, plus till den som fixar maten dit.

Idag är min sista blogg dag wihoooo!!!!
Så tack för denna tid nu ska jag njuta av all tid jag slipper blogga, vilket betyder massa veckor av njutning =)
Lycka till säger jag till nästa bloggare.

puss och godnatt


Hemma!

Nu har vi precis kommit hem från stockholm, det var awesome!
Väldigt roliga komiker, men jag bör nog inte återberätta nått blir aldrig lika bra :P
hoppas bara våra kära boyfriends tyckte lika.

BP förlorade idag wihooo thats great nu måste dom ta in 5 poäng på tre matcher och om vi vinner imorn vilket vi såklart gör blir det 8 poäng istället och då skulle det ju kännas lite som en dubbelseger imorn, så tagga ordentligt ikväll nu tjejer så fixar vi en trea!!

Nu sittar jag och kicko och väntar på att våra kolakakor ska bli klara bara två minuter kvar =)
ååh va gott det ska bli!
Men nu ska vi börja duka upp så vi ses imorn.

hejja oss imorn!!!!

ciao

Trötter!

Åh så trött jag är för tillfället ska bli awesome å sova snart.
Träningen idag gick väl helt ok tycker vi har hyfsat tempo och kvalité för det mesta, kan dock bli mycket bättre men det kan det ju alltid.
Imorn har jag och kicko tagit ledigt för vi ska med våra kära pojkar och kolla på RAW comedyclub på götalejon i stockholm, hoppas på en toppen kväll! och en toppen lördag vi blir kvar på en liten shopping tur på lördag nämligen får se om vi kanske kommer hem med några fynd. Eller ja vi får väl se vad plånboken tillåter först kanske. Men hur som helst så får ni klara er själva på träningen imorn hoppas ni klara er endå.
Har vart och kollat lite elitseriehockey nu kom hem nyss, Foppa gjorde mål kul för honom!! Hoppas han håller några matcher och blir kvar i sverige skulle ju vara roligt. Men som jag anar är det väl ingen som är speciellt hockey intresserad så det är väl en dålig idé att skriva om.
Nu måste jag packa inför imorn, ni får ha det så kul på träningen så syns vi på söndag i bussen =)
Får se om jag hinner skriva nått idag annars återkommer jag på lördag.

byeeee


Nice

Idag har vi nog vart med om det coolaste rånet under på mycket länge (så länge jag minns iaf)! Som från en film skulle man kunna tro, men nej det är på riktigt. Man kan ju bara tänka sig hur länge dom måste ha planerat inför något såntdär, man hoppas nästan dom klarar sig efter en sådant lyckat rån...
Kicko kom på att man skulle kunna göra en film om rånet vilket jag tycker låter som en bra idé vi får hoppas att hon blir rik på den idén, jag håller tummarna för dej kicki!
Nog om detta idag skulle jag plugga hela dagen men det gick väl som förväntat sådär satt väl en timme ungefär innan jag kom på att jag inte hade en aning om hur man räknade ut "present/future value of a bond". 
Vid fem tiden ringde kicko och sa att hon var redo för en runda på stan så jag trampade ner till citymail och hämtade upp henne sedan bar det av mot storstan blev lite nödvändigheter inför hösten inhandlade.
Sen blev det lite idol och en kebab med bröd, mumma!!
Nu är det dags att gå och lägga sig snart.

sov sött =)



Hade lite bilder från lagfesten på datorn tänkte jag skulle deka med mig av några.

 








Löpning ÄR roligt!

Ja det är iaf vad jag skulle önska att jag tyckte.. Men nej tyvärr inte ett dugg kul faktiskt!
Vi sprang tydligen 2,4 km vilket kan låta lite men för den som tycker så skulle jag vilja introducera övningen 10x20m + 10x40m + 10x60m i hyfsat tempo, lite värre än vad jag kan få det att låta.
Bra jobbat iaf alla som var med och sprang idag =)
Hoppas på lugnare träningar under resterande delen av veckan.
Ingen "herrenpåtäppan" match idag vilket jag tror är en fördel för mig, då färre matcher ger färre chanser för er andra att komma ikapp =)
Imorn måste jag plugga hela dagen så nu måste jag nog sova kanske blir ett längre inlägg tomorrow eller ja, kanske inte :P

God Natt Kids

Då var det min tur (igen)

och ingen är väl gladare än jag....
Blogga är ju en av mina favorit sysselsättningar nuförtiden *naaaat*!
Jaa, jag har väl inte så mycket att berätta om just för tillfället, eller jo juste tänkte jag skulle berätta om vem som leder vår interna "herrenpåtäppan" tävling, hmm vem vare nurååå?! Men juste det var ju jag hihi =)
Jag skulle vilja skicka en varm hälsning till natta som hjälpte till att ta hem gårdagens båda spel övningar, bra jobbat spanish villket team vi är!
Tilläggas bör också att Kicko a.k.a Kicki fick sitt första poäng efter en stark insats på engelsmannen! Stort grattis till henne!!!

Träning 18.00 ikväll ses där!!

/ Jill


Veckans bloggare är!

Jill Tröjbom!!

lagfest

fredag. började dagen med dra ner på stan och träffa en kompis sen blev jag kvar där nästan hela eftermiddan. mkt folk fint väder. bättre kan de ju inte bli. träningslediga var vi oxå. träffade många bk-are som var såå taggad för kvällens atttr. "lagfesten" :) klubbstugan was los placa.  kom dit vid 8 blev lite sen och de var fullrulle med lekar osv. de var super trevligt verkligen. sen åkte vi mot stan : )

Lördag. sov skönt till 12 sen åkte jag och handlade present till en vän som blev 20 : ) på kvällen var jag förbi på hennes födelsedags fest och firade henne och det var trevlans lekar och många glada människor. sen vidare till kulturnatten oj va mkt folk de var "visste inte att de fanns så många glada själar i vässtan. sen vidare till tajjen där en kompis hade spelning. : ) så de blev en helt lyckad lördag. mkt musik de gillar vi ^^

surt.

Dagen började med att mjörne ringde och väckte mig. låg och läste en ja inte särskilt intresant bok av selma lagerlöf. mer ett tvång. men vad gör man inte för skolan =) och märkte att jag slocknat med den i knät. vi gick lite på stan sen käkade vi på spicy jummy. lite folk var det men skönt höst väder. som alla vet spelade vi ju vlt cup final igår, och bra gick det ju inte, ska inte klaga mera över den matchen. för jag var sur som jag vet inte vad. så nu släpper vi det dom segra med 3-0 : S så grattis i guess. eller nått nej : ( ok dom var bättre och vi kan bättre. inställning slår klass eller hur var det. träningen idag var ganska lojj eller ja iaf från min sida eftersom jag ägnade halva träningen åt att skratta. höhö. undrar fortfarande vem som fälllde mig på slut spurten ^^ föll fint gjorde jag iaf. Imorrn har vi lagfest kommer bli hur kul som helst. :) 6 på vallen då ska vi ha mys. får se hur mkt som skrivs om den de lär ju visa sig :D nu ska jag kolla tv. so long.

Hoho

Goddag. lika seg att börja blogga som vanligt, brukar börja någonstans på häflten sådär. hoppas inte julia tvingar mig att böta. =) kom precis hem från promenix, skönt i det här fina vädret. Ikväll är det vlt-cup final på parken, kommer bli sjukt kul. och våran sköna trend kommer förhoppnigsvis hålla i sig. klart ni kommer ta straffen eller hur ;) . ska bli en kul match iaf. see you all tooona. =)

 hejjja elin.





(:

Bra jobbat Elin Hammar! (Bara så alla vet så mår Elin lite bättre nu, i huvudet och ryggen..) Idag och denna vecka är det Marie Waarheid som dragit nitlotten att bli veckans bloggare. Kör hårt Marre!!

Tack för mig!

Idag har jag endast tagit det lugnt! Jimmy väckte mig typ 8, skitdrygt, han ska alltid vara så jävla pigg! Jag försökte somna om men det gillades inte hos en viss pojke så drog på en film.

Dagen bestod av lite stretsching och massage av ryggen så jag skulle vara fit for fight till matchen på kvällen. Vid halv 4 kom hämta mamma upp mig på Rönnby och körde mig till Ringvallen, ryggen värkte lite men va ju tvungen att spela mot gamla laget! Vart lite bättre efter uppvärmningen. Fick väl inte riktigt igång nått bra spel idag, kändes väldigt stressat. Slutade med förlust 2-1, kan inte riktigt säga att det var orättvist men det hade ju vart skönt med 1-1 iaf..

Nu ska jag gå ner och få lite massage av mamma sen ta något att äta sen äre sovdax!! Imorgon börjar dagen med ett träningspass på fotbollsplanen i skolan. Känner mig väldigt sliten så får väl se hur det går :)
Nu är min bloggvecka slut för den här gången, läängtar redan tills nästa gång! Hälsar även lycka till till nästa bloggerska.

/ElinH


Nu är det lördagsmyyyss

Hej!
Jag vaknade upp i min säng med Jimmy bredvid mig runt 8. Gick upp för att känna efter hur ryggen kändes, inge vidare, ringde jörgen och sa att jag inte kunde spela..tråkigt. Efter lunch åkte Jimmy iväg på match, jag gjorde lite streschövningar till ryggen. Hade ingen skjuts till Ringvallen så kunde tyvärr inte kolla på matchen, hörde att det vart vinst återigen, härligt tjejer! Vid 4 åkte jag för att kolla på Jimmys match på Blåsbo ifk-vsk, riktig dödarmatch. Nu är jag hos Jimmy, vi har nyss vart och köpt godis och ska sätta på en wallanderfilm sen sova :) Hoppas jag kan spela mot VIK med U-laget imorgon, måste vara med och krossa mitt gamla lag! Ses kanske, och hörs imorgon!
/ElinH


Nu är det fredagsmyyyyss

Dagen började sämst med värsta ryggvärken, kunde knappt gå och ingen frukost fick jag i mig heller..Fick skjuts till skolan av Marias pappa, för att kolla på fotbollsprofilen, fick vara lite bollkalle och så. tog bussen hem vid 09:30, 28an kom för en gångs skull nästan direkt när jag kom hem på stan. Vid elva tiden kom Jimmy och han har varit här sen dess. Blev kebabtallrik till lunch och sen har vi bara tagit det lugnt. Fick även massage av mamma för ett tag sen, hoppas ryggen är bättre tills imorgon. Nu ska vi gå och fixa lite popcorn sen sätta på nån film tror jag. Ses kanske imorgon, beror på hur ryggen känns
/ElinH

:)

Skönt med en välbehövlig vildag, huvudet känns mycket bättre och nu är det mest käken som gör ont. Största delen av dagen har gått åt till att jobba ikapp det jag missade i skolan idag, matte, fysik och spanska. Jimmy dök också upp helt oväntat utanför dörren runt 2 tiden. Gissa om jag blev överraskad, och glad! Blev lite film-tittande tillsammans med han och lillebror som dök upp vid halv 3, Ratrace.

Ska nog till skolan imorgon, börjar 08:15 och slutar 09:30, älska fredagar säger jag bara! Blir nog en lunch på stan eller på pizzerian i hökåsen, innan träningen som jag förhoppningsvis känner mig pigg nog att gå på. Man känner sig så rastlös på kvällarna, har ingenting att göra :/ Ska försöka somna i tid ikväll så tänke gå mot sängen nu, ses kanske imorgon då! Och juste!, är SOMMAREN tillbaka?! i lite kyligare form, men ändå!
/ElinH


Påtal om karuseller! här är jag i värstingkarusellen masken,
jullan tvinga mig å ladda upp bild..


ZzZzZzZ

hej alla glada! 
Ingen skolan för min del idag, huvudet pallar helt enkelt inte med det efter smällen igår. Känner också att jag har lite svårigheter med att öppna munnen, känns som käken har låst sig eller nått. Ser fram emot att se om jag får i mig nån mat :) Vilar troligtvis även från träningen ikv, tråkigt..Vet inte riktigt vad jag gör vaken fortfarande, känner mig inge vidare trött, men skulle ju vara skönt med lite extra sömn nu när man har chansen.
ska försöka få i mig nått att äta nu, hörs lite senare!
/ElinH


gameday

hola!
Här sitter jag, men datorn i knät och, en macka i ena handen och spanskahäftet i den andra, snacka om att utnyttja tiden väl. Blev ytterligare en vinnst för BK30 U-lag ikväll när vi mötte gästande götlunda på ringvallens konstgräs. Det var en väldigt seg början men vi kom in i matchen mer efter ett tag och då lossnade även målskyttet. 7-1 vart det! Sofia fick även på ett riktigt bra skott på matchen, rakt i mitt huvud, känner mig lite snurrig nu, hoppas det blir bättre tills imorgon. Surt att man missade sverigematchen idag igen, men det är smällar man får ta.

Har även vart i skolan idag, hade crosstraining eller nått på idrotten, tog det lite lugnt med tanke på matchen. Hann även med lite fysik och samhällskunskap innan jag skulle bege mig mot bussen hem. Tur som jag alltid har med bussarna kom jag ner på stan 5 min efter bussen hade gått, fick vänta 25 min på nästa..Innan matchen tog jag en sväng till jimmmy med cykeln, aldrig vart med om värre motvind på åkern, helt sjukt, har aldrig vart med om att jag har haft medvind heller..Kom fram till Rönnby vid 4, kvart över 5 cyklade jag vidare till Ringvallen. Neej nu ska jag slå en pling till J sen sova.
Ses på träning imorgon allihoppa!
/ElinH


i'm back

Blogga igen, va kuul!
Ehm..nej
Stressad?
Ja, ganska.

El capitano har tjatat hela gårdagskvällen och denna dag, så nu äre väl dags att dra igång då, inga sura miner!
Dagen började med en välbehövlig sovmorgon, men bonde som man är fick man gå upp med tuppen ändå, klockan ringde halv 9. Började skolan halv 11 med föreläsning om miljön, oerhört intresant:) På eftermiddagen var det matte och spanska på schemat, matte-okej, spanska-åt helvete. Skulle försöka förklara för min spanska lärare som kan svenska ungefär lika dåligt som jag kan spanska, att jag skulle behöva gå tidigare så jag skulle hinna till träning, och rätt som det var va jag mitt uppe i ett förhör. Hon skulle veta precis ALLT, hur jag kom hem, vilken buss jag skulle ta, hur lång tid bussresan hem var..jag fick gå halv 4. Fick springa till bussen för att förhoppningsvis hinna med 28an från stan som gick 15:38, hann såklart inte och fick vänta  till nästa som gick 16:05, hemma 16:20. Kastade i mig rester från igår, spicy!..packade mina saker och hoppade upp på cykeln! Efter träningen kollade jag Jimmys match med Vicky och Mimmie, ifk-bk30. Fick sällskap av Jimmy till åkern på hemvägen. Åkern var för övrigt helt nedsläckt, inte en lycktstolpe fungerade..kul att chansa sig fram! Nu väntar lite mackor och päronkräm sen sängen, sköööönt. Match mot Götlunda imorgon, taggga!

//ElinH

Ny bloggare!

Tack Malin för en väl genomförd bloggvecka!!
Denna vecka är det återigen Elin Hammar som har dragit nitlotten! :)

Lycka till Elin!

Falkenberg. :)

Goodbye, Kyss, Farväl!!!

Gårdagens långa bussresa spenderades längst bak med datanördarna och Kicko! Jill, Vicki och Kicko bestämde låtar till kommande stora evenemang, det gäller att vara förberedd! Annars hände inte så mycket, vi stannade i Sundsvall ännu en gång och där blev det hamburgare och glass för många. Spanish införskaffade sig lite nötter vilket inte passade magen och busschaförens näsa! 

Dagen som gått har tillbringats till 80% i sängen med skallebank, vilade ögonen på hockey Sverige- Finnland det slutade med storförlust 8-3!! Fler som har problem med att slå grannländerna.. Sen blev det lite AIK-Häcken men missade visst vändningen. Hann med en promis med Sune också, när regnet väl hade upphört. Hörde att det skulle bli högtryck den här veckan tills det kommer nederbörd på tisdag..?

Ser framemot en grymt bra träningsvecka som avslutas med match mot Bollstanäs, det kommer bli väldigt tufft men absolut inte omöjligt! När vi jobbar som ett lag och tar grovjobbet är vi svårslagna, speciellt hemma på Ringvallen!

Nu ska jag gå och kolla på sporten och se när damerna blir sågade ner till knölarna som kallas fötter, nejdå dom hade ju bara otur.. Undra om dom blir veckans kalkon, själv är jag veckans kanon eftersom jag har haft mest läsare enligt Julia, 40 st är ju inte illa..!

Detta var mitt sista inlägg, lycka till säger jag till nästa bloggerska!  

Hörs!

Jag och Spanish bjuder på denna fina bild från Falkenberg!


4-4 (2-1) -Något vi ska vara glada för!

Idag var vi något stressade tycker jag och vi kommer inte upp till våran normala standard.. Men det var ändå starkt av oss att hämta ikapp, det visar att vi har en hög lagmoral!

Nu väntar en lagom seg och tung bussresa, men det kunde ju ha varit jobbigare! Kicko fick ju iaf börja med en oavgjord, alltid något positivt! Men man får heller inte glömma att Amanda gjorde Hattrick och Spanish fortsätter med sina assist på frisparkar! Amanda som blev matchenslirare fick en tårta, och hon har lovat att bjuda hela bussen, kanske tur att Nisse inte är med- det räcker ju längre då ;) De svarta matchstället är fortfarande förlustfritt!

Min egen insats är inte ens värd att nämna, jag ser redan fram emot nästa helg då Bollstanäs gästar oss på ringvallen!

Sen vill hela laget tacka Bohmen för det fina kortet vi fick av miniKevin men vi kan inte lägga ut det eftersom vi måste tänka på hans framtid! ;)


Matchdag!

Klockan ringde vid åtta och det var dags för frukost efter en väldigt lång natt med en snarkande Kicko och en tyst Hammar! Kvart över tio rullar bussen återigen för de sista 13 milen ska avverkas, just nu taggar vi med lite tv tittande, det är visst ostronensdag..

Malin som har en ny position idag, mittback, känner sig något nervös men är väldigt taggad. Hon påminner om att det är en nygammal position då hon spelade mycket av försäsongs matcherna som mittback!

Vi skickar också en hälsning till Bohmen och mini Kevin!Vi tar hand om Jögge åt er! 


Förlust...

Som vanligt bjuder Carro på knäppa kommentarer, den här gången förstod hon inte varför hon inte åkte bakåt i bussen om hon skulle hoppa.. Jag tror inte hon har fattat än!
Middagen var god som vanligt men underhållningen som var Sverige-Norge var väl det värsta man sett på länge! Synd att dom ska glappa så mycket innan..
Annars har det väl inte hänt speciellt mycket, vi har haft ett inviduellt matchsamtal med Jögge och lite längre bak i bussen roade sig Vicki, Kicko, Elin, Jill och jag för lite lekar där det gällde att vara snabbtänkt. Det stannade ofta vid mig.. De flesta har kollat på film eller sovit som vanligt!

Natalie vill gärna komma med en kommentar om att hon känner sig spelsugen och påminner om att vi ska spela i det svarta stället, ingen förlust har kommit i de kläderna! Och hon tycker att hon är riktigt söt med sin bussfrisyr och bjuder gärna på godis! Fast det som tynger hennes hjärta är att Surmule inte är med, men det ska nog gå bra ändå! 
kanske det ska tillägas att Spanish är lite trött och pratar nästan i nattmössan!  

Vi är snart framme i Örnsköldsvik där vi ska övernatta och vi ser fram emot matchen imorrn!

God natt!


Ny tränare!

Ja eftersom Bengan är avstängd och Bohmen är hemma med Kevin (mycket fint namn på mini tycker vi i bussen!)så blir Kicko assisterande tränare denna match! Hon tyckte att det kunde vara kul att åka på en tur upp till Umeå över helgen.. Men som tur var så får hon ju muffins och pannbiffar av sin mor&far :D
hon har ingen kommentar att ge nu utan hon taggar för en riktig föreläsning imorrn innan matchen!

Förövrigt så funkar inte dvdspelaren så nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, det blir helt klart en lång resa!  



Nu inväntar vi en trevlig middag i Sundsvall och hoppas på att vi kan se lite av Sverige -Norge!

Hörs under kvällen!

Torsdag

Efter gårdagens enorma sockerintag så behövde kroppen röra på sig och samvetet luftas lite, så det blev en trevlig löprunda imorrse! Efter det blev det som vanligt bråttom till den numera obligatoriska torsdagslunchningen med Hanna&Frida, men jag kom som vanligt 15 minuter försent.. Det blev en lång träff och nu är det snart träning med en hostig bobben och en stel mormor, men det ska säkert gå bra ;)

Kvällen avslutas eventuellt med en bio med de två trogna tjänarna Thiel&Linn!

Sen är det ju bara att tagga för en otroligt gigantisk lång bussresa till Umeå och då blir det visst också bloggskrivande läste jag..!  


Konkurrens..

Jag och Thielen tog vårat pensionärsliv till en ny nivå idag när vi även rensade våran svamp som vi plockade igår.. vi hade inte direkt så mycket annat att göra! Vi hann också baka en äppelpaj som nästan tog slut ;) Under tiden vi rensade kantarellerna, som vi förövrigt är lite osäkra på om det är kantareller, försökte vi göra upp en plan för kvällen när vi skulle försöka se lite av båda toppmatchera i 3:an! Men det gick ju i krasch.. fast det gjorde inget!

Vi började iaf med vik-bsk på apalby, där även Linn entrade "gänget", 3-2 stod det i andra halvlek när vi vallfärdade till ringvallen för att se bk-västanfors. BK ägde det lilla vi såg av spelet och det stod ju 3-0 så vi kände att vi kunde åka därifrån utan att vara oroliga! Påvägen hem råkade vi åka förbi HEMKÖP(JOKER)  och vi fick med oss en varsin BJ.. så det kan gå! De avnjöts framför en ganska dålig film- Inside man- inget att rekomendera!

Matchen på Apalby bjöd på ett roligt inslag, dock inte för bsk ordinarie målvkt, för oss på sidan av plan! Kajsa ställde sig mellan stolparna, men kanske ska hon träna upp sina handleder innan hon kan konkurrera ut mig och Elin! Nej jag ska inte säga för mycket det kanske gick bra sen efter ett tag.. Men hon ställde ju iaf upp för sitt lag!



    

Full fart...

Nej inte riktigt kanske, blir lätt lite strötid när man är arbetslös! Dagen började som vanligt med en seg promenad med doggy sen skulle den stora gräsmattan klippas.. 5 minuter senare var man sysslolös igen. Slog en signal till Thielen och tvingade henne att komma hit och det gjorde hon en timme senare.. Vi skulle försöka hitta på något att göra hon kom med lite hälsosamma förslag som att åka inlines(?) eller åka och bada men jag hade liksom inget att åka med och bada gjorde vi ju igår på träningen. Då påminde hon mig om mina förslag som var att åka och köpa Ben&Jerry göra marängswish(?) eller baka chokladbollar- inte speciellt påhittigt tyckte hon!

Efter lite tråk och klagande bestämmde vi oss för att åka och plocka svamp! Japp vi tog bilen till gäddeholm och gick in i skogen, till en början hade vi koll på vart vi var.. vi gick å gick men ingen svamp, tills det plötsligt låg nåra där uppe på mossan? Någon hade alltså tappat dom eller slängt dom för att de var dåliga, men vi stoppade dom i påsen- bättre än inga liksom! 1,5 timme senare hade vi iaf fått i hop en halv påse och kommit till bilen efter att ha gått i cirklar ett litet tag..

Sen var det bara att skynda till träningen, som var lite hårdare än gårdagens ;) (men spanish och ljungdahl gjorde ett bra jobb igår också)
 

HOLA ESPAÑOLA





Kul att höra att BB-folket mår bra!!


RSS 2.0