Morgonpigg?

05.30..... Inte min grej att gå upp tidigt... Varför hoppa upp o njuta av en ny dag när det går lika bra att njuta vidare i sängen? På en mjuk kudde??? Dom påstår ju att man ska bli morgonpiggare ju äldre man blir, vet ni vad... ? GÅ INTE PÅ DET!!!! ;) Borde vara kanon pigg me andra ord på mornarna, men nej då. Varje morgon är det samma sak, vaknar som en död levande (om man nu kan kalla det vaken) tar mig till jobbet utan att riktigt veta hur de gick till å pratar som en grott-människa *grymtgnffffgaaagrr* tills de första 10 koppar kaffe har runnit ner i kroppen.

Åkte iaf till Bollnäs idag för att kika på lite jobb grejer, gick rätt bra o hann hem till träningen sen =)
Uuuusch, dom hade satt upp resultaten från gårdagens konditionstest i omklädningsrummet... Men bra gjort av oss som var där och kämpade igår! Tyckte det var märkligt många som var sjuka igår förresten...

Laget togs ut, konstigt nog hamnade inte jag o Hising på topp från start:S Va skumt, vi som tänkte chocka alla o hoppa in från skadelägret ;) Vadå kunna springa, handlar bara om att placera sig rätt, hi hi... Nej okej, lite seriöst då, tagga järnet nu tjejer!! Det där fixar ni.

Veckans viktigaste info kom förresten idag från Hising "Bengt har haft sin bil inne på rekond, den är som ny igen" Tack för det H. mycket viktigt vetande;)

Håller alla två tummar för er imorgon!!!

Sleep tight
//E.

Konditionstest, man tackar

Tajm for me to blogga! =)

Idag var de äntligen dax för att få vara med på ett fotbollspass, efter månader av rehab pga korsbandsoperationen. Laddad som en tok!!! Tyvärr va inte mitt minne lika laddat, för hade lyckats förtränga att just idag skulle vi ha konditionstest.... Hmm.... gjorde det inte lite extra ont i knät ändå, fast kom fram till att det var latmasken i mig som skrek av smärta;) Så bara att bajt togädöör o springa Yo-yo testet Jörgen så snällt lagt upp. Man fick ju dessutom lyssna på en politiskt korrekt röst från bandspelaren som berätta hur himlans några vändor man sprungit ;)

Hur det gick? Tja, säger bara att jag kan iaf skylla på rehabstiden att konditionen inte riktigt är på topp än.... Slut på den diskutionen=)
Förresten, RESPECT till Bettan som knäckte alla våra småttingar, hi hi (men Vicki var riktigt stark hon med)

Hoppas vi ses på träningen imorgon om inte jobbet ställer till de för mig!

God natt & peace out!
//E.

Ny bloggare

Efter en långtidsskada är hon nu tillbaka. Och vad passar då bättre än att riv starta med både ett jojo-test och att få en så viktig uppgift som att vara veckans bloggare?  Jag säger bara, välkommen tillbaka Erica!


*

Hejsan!
Jill har fått problem med internet så hon har inte haft möjlighet att blogga. Kan ju hända även den bästa bloggaren så att säga. Jag (Julia Åström)  fick därför äran att skriva de sista orden under hennes vecka som bloggare. Hon tackar för sig, för den här gången och troligtvis hoppas hon på att aldrig mer behöva vara bloggare. Men men, hon kommer inte undan! 

Hur som helst, hoppas ni tycker som jag, att Jill har gjort en mycket bra jobb som bloggare den här veckan. Bra Jill :D


19.50

Förlust 1-0, känns ganska tungt!
Om man nu ska va lite positiv så tycker jag att det var ett fall framåt spelmässigt, vi låg rätt i positionerna och hittade varandra mycket bättre än tidigare matcher. Jag hoppas vi kan fortsätta såhär nu, så ska det nog gå bra i höst!
Och nog borde vi ha haft en trea med oss hem men det var det lilla extra som fattades. Tyresö borta på onsdag, ingen omöjlighet och där kommer vi då få kämpa för några poäng.
Nu sitter vi i bussen jag tror vi är i härnösand så det är några timmar kvar till västerås.
Snart ska vi få glass, mumma! Jag hoppas på att det blir sandwich men eftersom det är julia som shoppar och hon tydligen inte är något större fän av sådana så jag får nog nöja mig med något annat.
Bohm, Jögge och Bengan vill iaf ha den STÖRSTA glassen som finns, så det återstår och se vad det blir men kan ju tycka att dom borde ha lite inflytande :P
här kommer några kort från lite av varje också.
nu har ja försökt laddat upp kort sen i härnösand (vi är i sundsvall) och vi kan väl konstatera att det går sådär så nu struntar jag i det jag hoppas ni nöjer er i alla fall.....




09.03

Guten morgen gott folk!
Nu har vi ätit frukost och jag är trött....
Blev lite ledsen när jag insåg att det inte fanns nå bacon, men det är bara att bita ihop.
08.00 ringde klockan hade väl inte vart helt fel att ligga kvar någon timme till men vad gör man inte för laget =)
Nu har Julia klämt ur sig att hon har en kamera med sladd till som hon absolut inte kunde tagit fram lite tidigare, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den lilla missen men det kommer några bilder nu istället.
Lunch 11.45 tror jag det va
Match 15.00
Åter kommer efter matchen, kanske tidigare..

heejråå barn =)


Mitt och ancis rum, carro är på besök


Natta skrämde livet ur mig och som straff blir hon med på närbild ;)


Vicki, Amända och elins rum

22.57

Nu är vi på hotellet i övik! och amanda och jag ska skriva varannan mening för det är hon skyldig mig....
(Amända börjar)
-jag har fått en fin säng!
-Det är en halv bäddsoffa!
-bara för att vi sover 3 stycken i ett rum för en.
-Stackars Amända hoppas hon inte ramlar ur.
-om jag inte ramlar ur så ramlar väl sängen ihop, fast det har ju jill lovat att den inte ska men man vet ju aldrig.
-Jag ljuger aldrig, men nog skulle det se kul ut!

-jag bor med vicki (som tog den fina sängen) och elin (som tog soffan), väldigt snällt att den som är störst får den minsta sängen.
-Men Amända är glad endå, själv bor jag med anci vi har det bra för vi är bara två, hihihihihi slå det du amända.
-ju fler desto roligare!
-Njaa för du får ligga och lyssna på när två snarkar och jag bara en.
-det ser jag fram emot.
-Det kallar jag laganda!

-det fanns vissa i bussen som hade stora problem att få igång en film, först var det bara bild sen var det bara discolampa sen var det bara ljud, efter en timmes jobb så fick dom tillslut igång filmen med både ljud,bild och text ! men då var vi ju redan framme vid hotellet.
-Men vi hoppas dom är bättre på andra saker istället, för deras skull, fotboll kanske?! nu är vickis och min chipspåse slut också, och amända är avis för hon inte fick några.

Vi ursäktar för det mycket tråkiga och ointressanta inlägget men vi börjar bli lite trötta.
imorgon ska vi berätta om frukosten det blir intressant vill jag lova!

GOD NATT BARN =)

20.48

Nu har vi precis ätit på scandic i sundsvall, köttfärsås och spagetti vilket smakade helt ok. Jag och Vicki ska kolla på australia tänkte vi men vi upptäckte nyss att det inte fanns någon text och eftersom ljudet är lite si och så på laptops så går det inge vidare för oss men vi får se om det kanske löser sig på nåtgot vis, jag har ju ett par hörlurar vid min plats men vi får se om jag pallrar mig dit snart.....
Resan har gått bra hittills inga större bekymmer, vägen var dock lite guppig ett tag när vi satt och kollade film men annars så har det gått som på räls :P
Jo så har vi stannat en gång till vid 5 tiden ungefär, där blev det en sandwich (glass) och lite chips som jag och vicki sitter och trycker i oss nu, chips är nyttigt!!
Nästa gång jag skriver har Amända lovat att vara med så då hoppas vi på succé.. Tror det blir när vi är frammer i ö-vik där vi ska övernatta.

see yaaaaaaaaa

15.15

Nu rullar vi! hoppas inget är glömt =)

hellre sent....

Ojoj somnade visst igår innan jag hunnit skriva.. Dåligt av mig, jag ber så hemskt mycket om ursäkt!
Men eftersom minnet är på topp så kommer jag fortfarande ihåg gårdagen som om det vore igår! hihi :)
Som jag tidigare nämnt så ringde klockan vid tio som vanligt och även denna dag sken solen, vilket gjorde att denna dag som så många andra soliga dagar tillbringades på löga. Dock var det lite mycket moln för min smak men det vore ju synd att klaga så det gör jag inte!
Eftersom dagen var träningsledig så kunde man ligga där hela dagen utan att få dåligt samvete!
Vicki kom och hälsade på vid två tiden också mycket trevligt måste jag säga..
Ungefär vid fyratiden bar det av hemåt, duschade lite snyggade till mig med lite mascara för att sedan dra ner på staden för att se på bio vilket får bli (eftersom vi inte hade någon träning måste jag ju ta något annat) :

Dagensfilm som är baksmällan, mycket rolig faktiskt. Den rekomenderar jag starkt!!

Nu ser jag fram emot en intressant träning med jögge, återkommer ikväll om jag nu lyckas hålla mig vaken lite längre ikväll... Ligg inte i solen hela dagen nu barn, för då blir det nog ingen vidare träning och det vore ju onödigt :P

puss å kram

 


Solskeen!

Ja, detta har väl vart en helt okej dag måste jag säga. Började dagen med att sova ut som jag gjort varje dag det senaste året, detta har gjort att jag börjat ställa kolckan på 10 för att inte sova bort hela dagen, och så även idag! Kollade lite våra bästa år (en riktig toppen serie!!) sen bar det av mot beachen eller ja gräsmattan på Lögarängen, jag saknar stränderna i min kära hemstad! Efter några timmar där nere tog orken slut så  vi begav oss hemåt. För att ladda inför mötet såg jag till att inte äta så mycket så jag skulle vara riktigt hungrig och äta mycket gratis mat ;P
Mötet var lyckat, tyckte del lät riktigt lovande faktiskt. Ett stort plus till Annica Bohm som ska vara med i ledarsatben. Det gillas mycket!!
Nu återstår väl bara att se om det blir så bra som det låter men det tror jag nog!

Idag får de bli en:
Dagenssolbränna som går till Julle med sina knallröda smalben, såg inte alls så skönt ut ;)

Återkommer imorgon kväll efter en förmodligen väldigt händelsefattig dag...

Puss och godnatt barn =)


Jag älskar att blogga!

Och då var det min tur, jag som trodde jag skulle slippa undan men det gick  inte riktigt som planerat! Den där julia har då koll på allt! Sen har jag hört rycktas om att vissa fuskar och slipper undan utan bestraffning. Jag är lite besviken!!
Men nog om detta, man ska ju inte tycka synd om sig själv har jag hört....

Vi har ju faktiskt spelat match idag, vlt cupen mot norrby och jag tror nog att alla som var med förra året mot götlunda var lite extra taggade. Trots att förhållandena var slående lika med en dålig gräsplan och ett div. 4 lag som endast går ut för att förstöra vårat briljanta spel så gick det väl lite bättre den här gången kan jag väl konstatera, 11-2 blev det till slut och det var väl inte så mycket snack om saken, ännu en dag på jobbet är nu avklarad (med galans skulle jag vilja tillägga också).
Dagens blåsning går till Emma som snodde till sig Vickis mål genom att på mållinjen sparka in en boll som endå skulle gått i mål utan problem, stackars Vicki och fy på dig Emma!!! Men Emma du ska ha kred för din vilja ;)

Mycket mer har jag väl inte att tillägga ikväll så nu ser jag fram emot morgondagen, det ska bli spännande att få höra en ny röst. Inte nog med det vi ska få mackor, mums. Jag säger bara gratis är gott lär er det barn ;)



// Jill


Up next!

Tack Lina för din tid som veckans bloggare, det klarade du fint.
Nu är det Jills tur att blogga, ni får följa med oss på vår resa till Umeå i helgen.
Lycka till med bloggandet Jillan! :D


the last day

dagen igår va fullspäckad. jag, johanna och alex tog en frukost
ute i det varma vädet :) sen så blev det att slappa en stund innan
jag, alex och makkan åkte till simons stuga några timmar. det blev att bada, 
firra (inte det roligaste jag vet) och att äta gott. sen va det full fart hem innan
det va träning som gällde. sen under kvällen blev det filmkväll med
några kompisar :)

just nu så ligger jag ute och steker för fulla muggar, äntligen har sommaren
kommit till sverige ;) hur skönt som helst!
tänkte kila och bada snart, får se vart det blir :) sen träning ikväll för min del
med division 4, för jag ska spela cup i helgen med dom i örebro. nu va det
längesen man spelade en cup så det ska bli roligt!

ett stort lycka till ikväll i vlt-cupen nu tjejer!

det här blir det sista inlägget för mig :)
vi ses imorn på mötet

tjingeling
linaaaa


 


sixth day

har precis vaknat och sitter nu frmför tvn och tittar på
tyra banks show medans jag vänter på att min sjusovare
till pojkvän ska vakna. leker lite med hunden som springer
runt här och hoppar och busar:)
det blev en lyckad kväll igår fast med massa kaos, jag säger
bara att det är tur att man har sina vänner! men jäkligt kul
hade jag ialla fall! dagen började med att äta massa gott
med massa vänner, vi hade skoj :) kvällen avslutades
med en stor godispåse  medans jag och alex gick hemmåt
för att sussa
hoppas ni hade en bra kväll!

skriver senare
lina

fifth day

nu har snart hela veckan gått, bara helgen kvar, wiihooo :D
jag fick ledigt från jobbet på kalle på spången i helgen så
det blir att göra vad jag vill :D skööönt!
har precis gått upp och sitter nu och käkar frukost och njuter
av att vara hemma själv med min pojke och ha det mys :)
the family åkte till våra kusiner imorse och ska spendera
helgen där så det blir en ensam helg för min del. eller ensam
och ensam blir jag inte men i från familjen. det blir att fira
midsommar med alex och massa vänner, blir att äta gott och ha kul!

det bli att snart bege sig till affären för att handla allt inför dagen
för att sedan hoppa in i duschen och fixa mig innan vi drar och
käkar med massa kompisar :) får hoppas att vädret uppför sig bara
men det är tveksamt. det ska i alla fall bli bättre nästa vecka, sol och
värme har lovats, så hoppas hoppas hoppas! :)




hoppas ni får en toppen dag och glad midsommar på er :)
tjingeling så länge
lina

:)

just nu sitter jag framför tvn och tittar på sex and the city
på trean och äter glass :D regnigt och kallt är det men lite
glass sitter aldrig fel, i alla fall inte i mina ögon ;P
va och tittade på a matchen i regnet. tycker det kämpades
på väldigt bra men tre poäng hade ju varit skönt. men men
man får ta med sig att det var klart bättre idag i allafall,
även fast det va svårspelat i regnet. men en poäng blev
det! bra jobbat tycker jag ialla fall tjejer!

ska kila nu för alex kommer och hämtar mig, det blir
en snabbis till hans syster innan det är dags att lägga
huvudet på kudden. måste ju vila upp sig inför vad som
väntar imorn nämligen midsommar ;) blir att äta med
massa kompisar och sen dra vidare, roligt ska jag ha
i alla fall :)

natti natt
lina


the fourth day

jag kom nyss hem från sista dagen på fotbolls skolan
det har varit riktigt kul men riktigt jobbigt också, men
barnen är ju för söta :) det hela avslutades med tävlingar
och matcher, även diplom utdelning och glass! så nu har
man fått lite extra på banken som man kan slösa bort lika
fort igen:)

nu sitter jag i min säng med en macka och lite te och
tittar på one tree hill säsong 3, det är så sjukt bra!
vad mer kan man göra en regnining dag som denna
förutom att mysa ner sig och sätta på en bra film och
äta lite gott? ibland är det faktiskt riktigt skönt när det
regnar, man kan liksom mysa till det lite extra då.
jag tänkte palla mig ner till ringvallen ikväll och titta på 
a-lags matchen, LYCKA TILL NU! men innan dess blir
det en liten tupplur och lite käk, favoriten tacos är beställd ;)
hörs senare

tjingeling
lina


härlig avsluting på säsongen :)

sitter hos alex nu, ska krypa till sängs alldeles strax
det blev en härlig avslutning på säsongen med vinst,
helt överlägsna va vi;)! skit bra jobbat tjejer :)
nu taggar vi för a-lagets match imorn mot danmark! 
lycka till tjejer:)

sweet dreams
lina

third day

jag har precis kommit hem från fotbolls skolan och
det har varit strålande väder idag. jag har till och med
fått lite färg i fejan ;) dagen gick väldigt fort och avslutades
med filmning av våran match och när vi sköt straffar. det
uppskattades väldigt mycket av killarna ska jag säga,
de va så söta så när de intervjuvade varandra :) nu laddar
jag för sista dagen på fotbollsskolan imorn och håller
tummarna för att regnet håller sig borta när det är tävlingar
som står på schemat!

nu är det snart dags att laga lite käk innan det bär av
till ringvallen för sista u-matchen för säsongen,
19.00 mot franke, TAGGA TAGGA TAGGA!
skriver efter matchen, ciao så länge
lina


grabbarna grus :)

natti

kom precis hem från min käraste alex:) vi har grillat
och haft det mysigt. jag har övningskört med min moster
lite ikväll också vilket gick prima ballerina! börjar kunna det 
här nu, det är faktiskt sjukt roligt att köra :) fast några motorstopp
blir det ändå:P men men jag lär mig, det är trots allt bara tredje
gången jag kör
nu sitter jag i min säng och ska snart sussa, jag är sjukt trött,
dom små barnen tar verkligenkål på en;)
det blev ingen träning för min del idag men de tär ju match imorn
mot franke som jag hoppas att jag kan vara med på för det är ju
sista för den här säsongen:)
TAGGA NU TJEJER, SÅ AVSLUTAR VI DET HÄR FINT!

sussa sött så ses vi imorn

tjingeling
lina

second day

andra dagen på fotbolls skolan och det blev äntligen lite fint väder:) ingen
direkt sommarvärme men solen lyser i alla fall. dagen börjades med en
mini föreläsning, eller vad jag ska kalla det, om hur man är en
bra kompis och vad som vad rätt och fel. sedan blev det massa övningar
bland annat så blev det mycket passnings och nickträning och även match
(såklart) eftersom det är de som går bäst hem hos grabbarna :) det blev
att ta några djupa andetag för mig, linda och niklas idag med men det är
så det är. dagen avslutades även idag med match mot grupp 5 och vilka
tog hem segern? jo mina grabbs såklart, 6-1!

nu har jag precis kommit hem från polisstationen. men lugn bara lugn
jag har inte gjort något dumt. jag va och fixade pass inför min resa till
grekland med alex i augusti :) ska bli så oroligt skönt och mysigt!
det är dags för träning om en timme men  vi får se om jag är med för
jag håller på att bli sjuk, känner mig hängig och halsen värker. och lite
huvudvärk på det också. men jag ska i alla fall åka dit vilket som ,
see ya soon :)!


jag hittade en gammal bild på mig, sara, sofia och vicky i full fart




även en på andrea, mig och sara från gamla tider :)


när du träffar någon utan leende
ge honom ditt



tjingeling
lina


:)

tjingeling lina här,
jag fick nyss ett sms från julia om att vara veckans veckans bloggare så det
var bara att sätta på datorn direkt och lägga in första inlägget. jag förstod
att det skulle komma förr eller senare så det är väl lika bra att få det överstökat ;)

för vissa var idag den första dagen på sommarlovet men jag själv slutade redan
i onsdags så jag är redan utvilad (notnotnot). man kunde ju önska en rejäl
förändring på vädret så man kan bättra på (skaffa sig?) brännan men jag håller mig positiv och 
hoppas på att det kommer!

idag så drog landslagets fotbollsskola igång på ringvallen och det blev en jäkla
fart från början. vädet var ju inte det bästa (som vanligt nu för tiden) men det gjorde inte
så mycket. jag, linda bergqvist och niklas wallin har en grupp på 11 pojkar i åldern
7-9 år. söta små barn va det men om jag säger så här vissa måste ju bara göra som
dom själva vill och lyssnar inte för fem öre, men det är bara att bita ihop och le
det är ju trots allt bara tre dagar kvar :) men roligt tycker jag i alla fall att det är!
dagen avslutades med att mitt lag spelade match mot grupp 5 och självklart så tog mina
grabbar hem matchen med 3-1. dom är faktiskt väldigt duktiga måste jag säga!

har nu sprecis käkat efter att ha varit på träning. sitter och väntar på alex som kommer 
vilken sekund som helst, innan vi ska krypa ner och sussa för natten!

nu taggar vi för sista matchen för u-laget på onsdag och ser till att vi avslutar säsongens
berg-och dalbana snyggt tjejer :)




det stora är inte att aldrig misslyckas
utan att resa sig varje gång man faller


// lina

Ny bloggare

Lina Berggren!
Lycka till :)


okej

ett sista inlägg :) nu sitter jag hemma hos filip, ´väntar på att bussen ska gå. den går om 12 min så då tänkte jag skriva mina sista rader här. Jag ska hem och hämta pengar som jag sedan ska växla till turkiska, börjar närma sig nu och växlar jag inte in mina pengar gör jag av med dom :D och det är inge bra för jag behöver dom i turkiiie. Sen ska jag faktiskt vara barnvakt till kussen och sen blir det träning. Hoppas vi slipper träna i regn, det blir så jäkla kallt då. Nu ska jag kila till bussen så jag inte missar den, vi ses ikväll tjejer :)

// vickan, för sista gången :)

busväder

det bara vräker ner massa regn, att det aldrig tar slut. Jag som vill till affären och köpa chips, är så sugen på det. får se om det blir av. Hade en kul kväll igår iaf, sov ganska länge idag först till halv elva då blev jag väckt av filip sen somnade vi igen vid typ halv ett och sov tills kvart i två :D Det är ju tur att det är regnigt för då missar man ingen sol. Om det hade varit sol hade man kunnat lega ute och sova/sola. två flugor i en smäll. När jag tittar ut blir man inte så sugen på något, hela grusplanen utanför är en STOR vattenpöl.. fyyy. 
Tror att idag är sista dagen för mig, skönt:) har inte så mycket att skriva här i bloggen så ser fram emot att läsa nästa bloggare istället :D kanske slänger in ett inlägg ikväll annars tackochhej för mig! Ses på träningen imorgon! För nu ska jag gå och hoppa på filip tills han inte står ut längre:)

// vickan

godmorron

vaknade för typ en timme sen. så skönt att sova ut. nu måste jag städa mitt bombnedslag till rum, det ser verkligen förjävligt ut :D får se om jag hamnar nere på stan en stund med mamma eller om det blir att vara med Filip. Har inte bestämt mig, men ikväll ska jag iaf till Sala. Min klasskompis ska ha party för hon har fyllt 18, ska bli kul :)
blev stan med mamma nu, vi hörs :) Lycka till A! vinn nu


// vickan

regnigt

så, nu är jag hemma igen. idag har jag varit och kollat på när min kusin tog studenten. Grattis och Grattis till alla i laget som tog studenten idag :) mycket bra gjort. sen åkte vi ut till Tortuna för att fira honom. Vi käkade massa gott och det var mysigt:) Nu ska jag nog ringa till min vän evelina och kolla vad hon gör. förhoppningsvis vill hon umgås med mig. Nu regnar det och det har det väl gjort sen kl2 kanske, tur att man precis satte sig i bilen och slapp bli blöt.
imorgon spelar A-laget mot BP, lycka till och ta hem 3 poäng!! :)

// vickan

SOMMARLOV!!

yes, då var det sommarlov. solen har till och med pallrat sig fram hoppas det håller i sig nu:)
vi fick tårta och brownies i morse som några i klassen hade bakat, mycket gott. fick mina betyg, ganska stolt faktiskt. 8 MVG och 1 VG, så sammanlagt har jag nu 14 MVG och 4 VG. hihi
nu åker jag till Turkiet om 16 dagar och har ingen aning om vad jag ska göra fram till dess :D ikväll ska jag kolla på Syrianska- VSK och då hejar jag såklart på VSK eftersom min lilla Filip spelar. spännande att se vilka som vinner, det lär ju vara ganska mycket folk som tittar också eftersom det är derby.
Ska iväg och käka lite innan det så blir ingen träning för mig idag.

// Vickan

bra kämpat

synd att vi förlorade, hade inte riktigt turen och domaren med oss.. men vi kämpade tjejer och det var asbra. ett bortdömt mål, och en boll innanför mållinjen i första. 3-2 orättvist resultat, menmen. Finns inget att göra åt det nu.
är ganska trött så orkar inte skriva så mycket. ska nog lägga mig nu, äntligen sommarlov imorgon. hoppas solen hittar tillbaka snart bara så blir allt bra! 
Godnatt


// vickan

snart matchdax

idag har jag jobbat lite grann, bara tre timmar men det räcker. Sen åkte jag ner på stan för att träffa Filip som kom hem idag, mötte han vid stationen och sen gick vi och käka mat på Gränden! Mummms. Fläskfilé och pommes med beasås :D kittla dödsskönt i kistan!
Nu är jag hemma kollar på lite gamla top model avsnitt, men funderar på att sova en stund. speednap. 
Samling halv sex så då kan jag sova till 5, sen är jag nöjd :D Hoppas att vi vinner idag annars blir man ju ganska sur.. Synd att vi missar sverige-malta matchen.
Imorgon är det avslutning, äntligen sommarlov! inte för att det skriker sommar ute med sol och så men att få sova hur länge man vill. det ska jag iaf göra på fredag. så skönt, bara slappa och inte behöva tänka på något. Förutom att min kusin tar studenten, ska kolla på den. Stackars om det regnar. tycker synd om dom som ska ta studenten om det regnar. får hoppas det blir uppehåll. Men man får se det på den positiva sidan, dom går ju ut skolan då kanske man överlever regn:)
Menmen nu ska jag sova en stund och ladda till matchen i mina drömmar!

HEJA OSS IKVÄLL!! 


// vickan

hemma

jahapp, då var dagens träning gjord. Gick väl sisådär för mig men sånt är livet =)
nere på löga såg jag iaf Elin Hammar och Mikkiz kämpa i dragkampen :D trevligt, blev faktiskt ganska varmt tillochfrån när solen kom fram. Skönt!  
Imorgon viktigt match mot Barkarö, så det blir till att kämpa satan. Vinst behövs och det är ju alltid kul att vinna :)

//Vickan

hejhej

hm, värdelös morgon. pallrade mig upp kl 7 för att ha en ovärd lektion kl8-9.30. Sen cykla hem igen, nu ska jag få i mig lite mat och sen ska jag ner och kolla på Junitrofen:) Hoppas på att regnet håller sig borta, är inge sugen på att bli blöt.
Mycket kläder på, vill inte stå och frysa. 
byebye ses ikväll

// Vickan

åh, jag som älskar att skriva...

NOT. Jag är den som tycker det är ganska kul att läsa vad andra skriver men ingen höjdare på att skriva själv. Får försöka göra mitt bästa. :)
Okej, det är iallafall jag Vicky E som skriver nu. För tillfället halvligger jag i min säng och skriver lite med min pojkvän på msn, han är nämligen i Bulgarien och softar. Eller han är där med juniorlandslaget och ska spela match mot Bulgarien. Inte alls avundsjuk på att få nästan gratis semester och 35 grader i skuggan... Själv drar jag till Turkiet om 19 dagar, ganska härligt det också!
Nej, nu ska jag lägga mig och kolla på Twilight, hyrde den på ica idag, 10kr mohaha :D jag vet att jag är lite seg på att tycka om den, såg den första gången för tre veckor sen så nu gillar jag den när alla andra har gått vidare. menmen :) så är det att vara seg. Ses på träningen imorgon tjejer, bara ladda ladda !

// Vickan

Dags att kora en ny veckans bloggare

Vi tackar Casey för hennes tid som bloggare och välkomnar istället Victoria Evers som kommer att underhålla oss här på bloggen den kommande veckan. Lycka till Vicky!



lurade

Det här är mitt sista inlägg ju. Tittade nyss klart på sagan om ringen och ska sova strax. Godnatt världen så hörs vi

/CCCASSEEEEYYY

söndag

Idag har jag inte gjort någonting speciellt. Jag och emil var ner på hälla en sväng och efter det började vi titta på sagan om ringen 2 som vi ska fortsätta titta på lite senare ikväll(vi såg ettan igår). Egentligen skulle vi ha spelat fotboll idag, men alla bangade ur. Tråkiga.

Det här blir troligen mitt sista inlägg, så tack för mig
/C


nationaldagen

Idag är det den 6 juni vilket betyder nationaldagen. Jag själv märker inget speciellt med dagen, men det finns nog dom som gör det.

Idag vaknade jag vid elva, då det var sol(!). Var ganska pigg och tänkte stiga upp... men efter inte så lång stund somnade jag om och vaknade klockan två och nu är det grått ute. Så jag har nyss duschat och ätit frukost - och hoppats på att a laget har nätat lite på ringvallen. Tre poäng skulle inte vara helt fel.

A-laget
Nu ska jag bara ta det lugnt.
/C

heelg

Idag började vi klockan nio och slutade nu. Känns lite ovärt. Hon kunde väl maila det hon sa eller nåt. Kämpade ju på som en idiot på cykeln hit och blev helt varm för det var årets motvind...

Ikväll är det match. Vi ska spela mot Skiljebo på Ringvallen klockan sju(?)
vs.
Måste vinnaaaa

/C


reeeeeegn

heeeeela tiden! Ingen gillar regn:(( Vi hade nyss träning i det sköna regnet. Träningen bestod till mestadels av skott-träning.
Nu ska jag cykla till willys för att köpa nåt gott. Har inte sagt att det ska va nå candy eller liknande... det får vi se. Men det blir nog så. Eller? Njaee. Kanske. Jo.


Snygga shoeeess,.. dock kör vi med adidas i vårat lag:) 
/C


in school

SItter i skolan just nu och gör verkligen ingenting, eller vi ska ha betygssamtal. Jag har huvudvärk och vill åka hem och sova. I förmiddags hade vi idrott och då hade vi också samtal. Känns lite värdelöst att komma till skolan nuförtiden, men det är bara att stå ut för vi slutar ju snaaaaaart.

Ikväll är det träning och imorn är det match! Jag är taggad, för vi måste vinna.

Måste bara tillägga att jag är skapligt avundsjuk på er som tar studenten. Kul för er, jag har två år kvar....

/C


det tråkiga vädret fortsätter

Tja. Sitter hemma nu, kom hem vid fyra och ska åka tillbaka nu om typ fem min. Ska först iväg till Hälla med Emil för att leta efter en ny mobil bl.a. Efter att vi varit där ska vi och kolla på Bryan när han spelar med GIF.

Idag var skolan väldigt seeeeeg. Började med svenska då vi skulle skriva utvärdering av hur svenksan och engelskan har varit och efter att man hade gjort det fick man göra vad man ville fram till lunch. Efter lunchen hade vi företagsekonomi och vi skulle ha betygssamtal. Tog åratal innan det blev ens tur och det var långtråkigt att vänta när man bara ville hem.

Vilket intressant inlägg 'må ja säg'...hörs /C

regn

Idag var jag ledig från skolan eftersom att det inte finns någonting kvar att göra i programhantering och det är den enda lektionen vi har på tisdagar. Såklart så ska det regna när man ledig och det suger ju - hurmycketsomhelst.

Så idag vaknade jag vid tolv hos emil, tog bussen till centralen(väntade på den i en halvtimme med gladiatorskor i regnet, kul!), sen tog jag bussen hem till sala. Så nu sitter jag här hemma och tittar på tv och äter lite.

Ikväll är det träning och jag hoppas jag får skjuts för det skulle va drygt om jag skulle behöva åka buss tillbaka igen.

Hörs /C

Då var det dags

SHIT vad jag har längtat efter att få blogga. Njaaee. Det känns ju sådär. (snygg bild nedan förresten) not*.

Idag i skolan fick vi reda på matte nationella och det gick bra. Efter det gick vi och solade i en och en halvtimme sen hade vi lunch. Efter lunchen skulle vi ha engelska och våran lärare hade planerat film. Tror ni våran klass vill kolla på film i det fina vädret? Haha nej. Vi lyckades övertala na att vi skulle till vasaparken och leka. Väl där hade jag ont i knäet och kunde inte vara med, så då blev det lite mera solande där med. Chill.

Nu ikväll har vi varit hemma hos matte några stycken och bara tagit det lugnt och spelat tv-spel och skip-bo. Heheheh

Hörde att vi förlorade mot VIK idag:( Men väldigt kul att höra att vi vann igår faktistk.

Nu ska jag sova typ, godnatt people

/C

Den här veckans bloggare är

Casey Mattsson!!
Lycka till Kajjan!



RSS 2.0