BLOGG PAUSE!

Eftersom att samtliga spelare nu påbörjar ca. 1 månads uppehåll så tar även veckans bloggare en skön semester!!!! Men vi är snart tillbaka!!! :D:D


Bättre sent än aldrig och det får räcka.

Så där lite i efterskott .. :P Ber om ursäkt att det inte blev något idag/igår hur ni nu vill tolka det. (kl är nu 01.20)
Matchen idag gick väl lite sådär.. :P haha från mig iaf.. Men dom andra var duktiga =) Tyckte Elin skötte sig med ;) hehe. Alltid jobbigt att spela med press då man vet att man är tvungen att prestera.
Men vi fick ju trots allt hamburgare och allt ju ;) Super gott :D  Bra avslutning inför en månads uppehåll iaf =)

Har idag annars bara käkat pizza, kollat film på Malmaberg och spelat Buzz. Det var skit kul, trots att det inte gick allt för bra för mitt lag xD haha.

Jag ska väl ta och passa på och tacka för mig med då min vecka är över. Elin står precis här bredvid och säger att jag ska skaffa mig en egen blogg... men detta var nog bara en engångsgrej, om jag då inte åker på det nästa år :P Vilket vi inte hoppas på.
tuff tuff tåget

 Nee nu måste jag eller vi rättare kila i sängs innan vi ska upp igen. Elin ska med 05.59 tåget i morgon bitti för att åka ner till skåne igen.. och så klart är det jag som måste köra henne! Jublar är väl det sista jag gör :D Men dags för ett par timmars sömn nu iaf =)

Sov gott... eller det antar jag att ni redan gör!
/ Zäta

Nya investeringar

Mätt och belåten nu, javisst. Precis ätit mammas goda lasagne, underbart gott som vanligt. Mums. Idag, efter att ha sovit ut till 11, så har jag och Elin åkt runt i stora Västerås och shoppat i utkanterna. vill säga på Erikslund och Hälla. Det var ett mycket trevligt sätt att fördriva dagen, förutom alla dessa enorma bilköer. Höll på att bli tokig!
Shoppingen var lyckad då jag kom hem med en ny t-shirt/klänning (kalla de vad ni vill) och ett par jeans. Så jag är glad. Elin köpte ett par nya vinter dojjor(as äckra, vad än My säger) och en stor tjock stickad tröja. Lite avis blev jag allt :P

Gårdagen blev som sagt lite sönderstressad tyvärr så känslan och humöret blev inte på topp, tyvärr. =(
Vi åkte in för att träffa de andra hemma hos Kicko och tjöta lite till idol (för vem kan missa rock temat, måste vara det bästa på  hela idol förutom uttagningarna. Följer det inte alls som tur är). Det hann dock inte ske några skandaler innan vi rörde oss vidare för att göra killarna i min klass sällskap till lite TP -på tv-spel såklart!
Blev inte många minuter innan vi började röra oss vidare till de andra i klassen där vi fick oss stooora leenden på läpparna då alla hade klätt upp sig inför "Bad-taste" tema på Kåren. Det var sopsäckar till klänningar, tjocktröjor till byxor och skjortor tillsammans med mjukis byxor. Precis så som det ska vara helt enkelt.
Vi gjorde de andra sällskap till Kåren för att där säga hejdå och åka hem istället. Lite trötta och slitna kom vi i alla fall hem i hyfsad tid och laddar inför morgondagens match, som ni såklart inte får glömma att komma och kolla på!

Nu har jag tagit en paus i vardagen och tar de lugnt bara. Elin ligger och läser lite och jag ska väl gå och städa lite i mitt rum tror jag nästan.
Senare ska vi över till Stefan som vi sprang på ute på Hälla idag med. Blev inbjuda på filmkväll med en massa andra roliga människor så blir till att spendera kvällen där.

Filmkväll var det här.

Dags att fixa undan kläderna i rummet som ligger hullerombuller.

Men du.... vi syns väl på Ringvallen 12.00 i morgon?? ;)
// Z

Stresss

Ett kort inlägg idag då ;) hehe.
Varit i skolan idag med Elin för att ha sista fråge stunden innan tentan nästa vecka. Blev väl några fler utropstecken istället för frågetecken.
Känner mig lite stressad då vi ska in till stan och äta med laget.. bra sena är vi iaf :D haha...
Jaja får berätta mer i morgon istället ;) haha. ;D
Ta de lugnt i kväll ;) :D


Skåne i skogen och päron i uppsala.

Då var man åter här igen då, där emot inte ensam! ;) För vi har fått besök av SKÅNE :D:D wohooo :DNu blir det röj i skogen ;) grymt glad:D Dock lite trött.
Har haft min sista föreläsning innan tentan som jag ska ha nästa fredag. Vetenskaplig metodik, japp. tro mig det är lika roligt som det låter =(
Men man kan ju göra så man blir på lite bättre humör.. och vad är inte bättre än lite shopping med bästa vännen ;) Jag tackar i alla fall inte nej :P Super kul! Detta blir då i morgon eftersom affärerna inte är öppna såhär dags =(

Hade sista träningen idag med. Riktigt skönt om jag ska vara ärlig faktiskt. Njuta av uppehåll nu :D eller iaf en vecka sådär innan jag ska dra igång med gymmandet.
-Kommer ju bli superwoman.
För att citera någon :D

Ragget för våran hemliga person var väldigt roande med. :P Visade sig att denna personen var 9 år äldre en våran tjej och han trodde hon dissade honom genom att säga att hon var yngre än vad hon faktiskt var. Det var kul när hon berättade de ialla fall ^^

Får se lite när jag ska ha tid å blogga i morgon. :P Men får väl försöka att inte svika mina trogna läsare. Stolt över er att ni faktiskt läser! :D

och förresten... detta måste ni bara se, har förstår ni inte rekomenderar jag att söka Koreansk adoptiv päron på youtube. ;). :P

Varning för Koreanska adoptiv päron i uppsala!
Kompis kompis som skall vara dessa till en sittning. Bild på min polare kommer i helgen ;)

Ha de skoj och ladda inför helgen vad ni nu ska göra ;) Blir käk med laget i morgon  vad rykterna sägs.. =) Kanske syns på stan =)

En match kvar ju!!

Mamma kommer precis in och påminner mig att jag ska städa... men vad gör jag inte, jo så klart så skjuter jag upp den till i morgon! Bra Wictoria, sånt gillar vi!  Nej men skämt o sido. En helt ledig kväll är vad jag unnar mig ikväll. Efter föreläsning och plugg med klasskompisarna bestämde jag och Kajsa oss för att knalla ner på stan. Vi var ändå för trött i huvet för att kunna förstå något mer. Väl nere gjorde Basse oss sällskap tills de att Kajsas tåg skulle gå. Efter de blev det fika som Malin.H. gjorde oss sällskap tills de att Basses tåg skulle gå. :P Och där efter blev det baaara en massa skitsnack om allt och inget! Alltid lika trevligt :D

Men nu är jag hemma igen vid denna kära lilla ägodel -datorn. Tänk om inte denna fanns, då hade jag ju inte kunnat berätta allt roligt (vilket jag ändå utelämnar) som jag faktiskt varit med om idag!
Städningen, den får bli av i morgon. Så blir till att fin putsa och bädda i ordning sängen till de att min kära skåne-tös till vän kommer upp och hälsar på. Elin! Wohooo!!
Apropå de.

Glöm inte komma och kolla provspelsmatchen på söndag kl 12.00 på ringvallen!
 Blivande bk-spelare? jaja upp till bevis ;)

Ska bli grymt skoj o få upp henne igen. Då är aldrig någon dag lugn om vi får bestämma =) Röj, röj, röj!

Men det var unna mig jag skulle göra ikväll, så därför får det vara slutskrivet för i kväll ;) Hörs mer i morgon =)
Sov gott när ni väl lägger er.
/ Z
Elin & me


Utsliten sen förra veckans bloggning.

Hemma igen efter ännu en lång dag i skolan. För er som inte vet pluggar jag till Sjukgymnast på MDH i v-ås, men bor utanför stan (vill säga utanför v-ås). Detta gör då att jag får rätt så långa dagar, skulle jag i alla fall vilja påstå :P
En vanlig dag kan väl se ut som så att jag åker hemifrån ca 8.30 för att vara i skolan till 9.15.
Där går jag då i skolan till kl 16.00 för att sedan sitta och vänta på att träningen börjar kl 18.00 ! Jippie vad kul. Jag jublar varje dag ;) För er som e lite kvicktänkta har ni säkert undrat hur jag gör med maten. Det blir så klart matlådor. Lika roligt varje dag att släpa med sig 2 st matlådor och gärna lite frukt så man inte hungrar ihjäl på rasterna. Men än så länge lever jag ju. :P:D
Sen brukar jag kunna komma hem strax efter 20.00, precis som idag. =)
Lite lagom långa dagar så där, eller vad säger ni? =)

Aja, det där var ju bara massa tråkiga saker. Träningen gjorde mig ännu en gång på glatt humör och avslutades på topp! Fick kryss i båda x-tävlingarna, så tar i här nu i slutet och kämpar mig uppåt för att försöka hinna i fatt Jill i fronten.
Men som jag sa... tränigen avlutades på topp. Detta går endast att sägas med en bild så den får tala för sig själv ;)
 En sovandes Kicko på bänken i omklädningsrummet. Så söt du var :D

Noo, jag som trodde jag skulle slippa! :P

Jag som satt där så skönt i soffan, hunnit komma hem från träningen och sett de sista minutrarna av MFF-IFK 0-1. Så kom ett litet sms smygande.

GRATTIS TILL VECKANSBLOGGARE :)

Tack Julia, det värmde ;)

Matcherna är slut och nu är vi inne på sista träningsveckan innan uppehållet och dagen bjöd som vanligt på träning.
Måndag är alltid en måndag, men det var mycket skratt, x-tävlingar och snack om helgens bravader :P
Någon som lyckades få något nummer om jag inte kommer ihåg fel ;) Uppdatering på de måste vi ha!

För er som inte vet vem jag är så är jag en liten filur som flyttat hem från Malmö igen, efter att ha pluggat och spelat lite där nere. Nu springer jag runt på planen och sparkar dom andra flickorna i laget på benen =)
Det var ju lite kaos när jag kom men ingenting är ju omöjligt, eller hur tjejer ? :P Har varit en intressant resa med härliga töser =)

Nu får de räcka för idag :D haha. Hörs mer i morgon mellan plugget eller nå ^^
Sov gott, de ska iaf jag göra :D
Bjuder på en bild från Skåne-tiden.

Kicko klarade det här galant!!!!

Trots diskbråcket! Får bara hoppas att den där tösen kan bli frisk snart, så man kan få ha med na på träningarna igen... Nästa år dåå jäklar :) Men den här, troligtvis sista veckans bloggare, innan uppehållet
ÄR.............
Wictoria Zetterberg.. Lycka till :D

Jonas Pontusson gör mål i ESK (öppen kasse) HEHE bara så ni vet

God afton! Här sitter jag och kollar på sporten den, här dagen har vart rätt seg har bara legat ner känns de som men de är skönt de också :D sitter och webcamar och pratar med Julio här, hon är väldigt tyst för tillfället undra om hon lever ? Kul äredet iaf! Tog mig iaf ner på stan en sväng sen Jill vicki och lasseliten kom och plocka upp mig med minibuss så släppte han av oss på stan så gick vi och käkade donken det var najs! Sen kom min systers pojkvän förbi å vi köpte lite sushi och spicy och då åt jag de också, avslutade nyss med en härlig ostfralla och pucko precis som dagen började! Var intelite jag hade ätit men de är ju inte så ovanligt :D
Tänkte bara säga hejdå och tacka för mig har vart oväntat vad ska man säga kul? att skriva här men nu får det vara nog! Jag ska få dra lappen om vem som blir nästa veckas bloggare har julia lovat mig KANON! Hörde precis julia andas i micken fråga om hon levde och det gör hon så nu kan vi alla pusta ut igen :D Nu ska Jill och Jonas jonie pontusson komma förbi så ska vi se lite tecknad film och har kul !
Hade fint och nästa gång vi hörs så spelar jag fotboll igen lovar jag :D

Tack och hej för mig !

Den här hälsar, En sånn ska jag skaffa mig ;D


Tack

Hann inte uppdatera igår var fullt upp hela dagen! Kan berätta lite snabbt om våran sista seriematch för säsången, Jag stod ju då i kassan som vanligt å gjorde mitt jobb lika bra som alltid, är svårare än man tror´faktiskt:D Matchen var väl inte en av våra bästa.. vasalund vann med 5-1 men vi vet ju att vi kan bättre! Panda fick iaf gör ett väldigt fint nickmål, jag som satt uppe i speakerbåset såg klart och tydligt att bollen var över mållinjen :D Sen spelade vi stundtals såndär fin fotboll som bara vi kan göra! Det tackar man för =) Tycker vi har gjort en grym upphämtning med tanke på hur det såg ut i våras.. När jag var med å spela haha vad ska det betyda?? Nerå men så skönt att vara kvar i ettan till nästa år tack alla för att ni fixade det! Kanske man själv kan få spela lite mer div 1 fotboll innan karriären är över, de är mitt mål iaf ! Efter matchen hade man några timmar på sig göra sig iordning för en helkul kväll med laget :D Vi som kunde samlades hos annica å startade kvällen ! sen bar det av vidare mot allas våran Blue moon bar och där tror jag BK30 röjde sönder hela schlagerbaren, eller hela blue moon rättare sagt, hade grymt kul med alla även ett stort tack för det! Så roligt att alla lyckades komma in också det händer ju inte alla gånger! och det beror inte på att man är för rund under hälen utan vi är ju så unga i vårt lag! måste bara förtydliga det =)  HEHE Tror jag dansade sönder mig själv faktiskt, kom knappt upp för trapporna när jag kom hem för min rygg hade gjort sitt för dagen haha men de vare faktiskt värt! kan inte leva som en pensionär hela tiden, hade även ett jättestort skavsår tydligen på hälen not so nice men de vare också värt ! MEn vi saknade en del från laget som var tvugna att jobba på mc donalds cup discot en stor eloge till dom, men tråkigt att ni inte kunde vara med.. Vi dansade nog för er å resten av bk !
Nu ligger jag i sängen å kollar på idol reprisen å käkar fullproppad ostfralla å dricker pucko :D de är awesome!
Får se vad dagen har att erbjuda de är ju iaf sol och fint ute! det kanske man måste ta vara på =) Jag hoppas ni får en trevlig söndag =)


Såhär glada är vi nu :D

My new husband !

God dag allesammans! Får ta tacka för alla gratulationer mkt trevligt tack så mkt =) Hann inte skriva igår efter träningen för jag fick lite besök av två stollar Vicki och jill som kommer inbärandes på värdlens största paket TILL MIG :D Efter att jag öppnat de så fint jag kunde ploppade det fram en african MAN! dom hade alltså köpt mig en karl ! Man blir ju tårögd :D han var ungefär lika stor som jag och väldigt vacker, sov med han inatt också de var mysigt =) Man tackar och bockar.. Men hade snart tänkt att hänga honom faktiskt ... ja på väggen alltså :D
tja träningen igår var väl som en vanlig träning vi hade besök av en Elin som provtränade med oss trevligt trevligt! Var med ungefär 40 minuter av träningen sen körde jag och min pensionärs kollega Hising lite eget styrke på sidan med blandade övningar hemmagjorda som väl prövade :D Men blev så kallt senare så vi gick in å öppnade en paradis choklad ask istället de var gött! Som Natta säger: på julen får man ta från det undre lagret så degjorde vi också. Kan uppdatera ställningen i x tävlingen , det är numera lika mellan Natta och jill kan bli en kamp in i sista stund dehära ! Så till dagens dag, idag blev jag inringd till jobbet till kl 8 så var jag supersnabb så jag kom hem kl 13.00 de var awaesome! har tyvärr inte sett nå ekorrar på 3 dagar nu men 2 är bättre än ingen dag :D Sen så var jag förbi banken på några ärenden så frågade banktanten mig om jag vill börja pensionsspara ??? Jag är ju tydligen gammal på rikt ! Fast ska väl tydligen vara bra att börja i tid, men vi beslutade oss att jag skulle börja efter att jag vart sjukskriven efter min diskbråcksoperation som förhoppningsvis blir av inomen snar framtid!!! Känner mig faktiskt väldigt ung i sinnet om jag ska vara ärlig :D
Nu sitter jag å taggar för att jobba på ekebergaskolan på mcdonalds cup, vakta lite småbarn å lura på dom godis.. kan nog jag vara bra på! Missar dock träningen som är tidigt idag men jag hoppas alla sköter sig ändå ! jag kommer förbi en snabbis innan å ser så det är någon ordning!!
Nu ska jag inte störa mer utan nu ska ni få se en underbar bild på mig å min man så får ni hade så bra !


Tycker han är så söt när han sover =)

HIIPPP HURRAY!

Han har öppnat pärlepooorten, så att jag kan komma in KOMMA IN!! (nån som ska ha nåt?) HEHE
Jahapp då var man 20 bast för att vara exakt, ljög lite om min ålder i det första inlägget för er som inte förstod =)
Blev väckt kl halv 7 av min mor å far som ringer å hmm tja försöker sjunga lite fint, låter mest som ett mummel men det är ju tanken som räknas! Sen går jag själv upp halv 8 sliter upp lite paket mamma och min syster skickat ner till mig de var kul :D kände mig som barn på nytt! Har sedan jobbat hela dagen, fick en fin present av min ena kollega, han tog min extradelning som vi brukar ha och delade den åt mig de kallar jag kompis ! Tack så mkt
Nu sitter jag här å ska försöka röjja lite här hemma men måste ladda batterierna först, sen är det som vanligt dax för träning får se vad det blir för spännande den här gången, jag ska nog försöka ge mig på kanske en 30 minuter sådär, iaf förska ta mig igenom uppvärmningen :D Vi ses på träningen snart! PEACE


Sverige - Albanien

Ja hej nu tänkte jag direktrapportera lite från sverige matchen, har min assisten Jill med mig idag!

På lineupen ser sverige lagomt taggat ut! Zlatan ser ovanligt bra ut.. hmmm charmig den där!

1: Albanien skapar den första farliga målchansen när sverige agerar lamt och otaggat, vi kan ju faktiskt fortfarande gå vidare om de skulle ske ett mirakel?
STRAFF!!? Zlatan fälls efter en snygg nertagning

Typ 4: MÅÅÅÅL Shaggy mellberg nickar in bollen på en hörna, en kalas start för sverige! Varför gjorde vi inte såhär mot Denmark?
Kommentar från jill: Fan vad fult kim springer! HAHA
Spelt böljar nu fram och tillbaka

11:Stenhårt skott från elmander som målvakten räddar till hörna, Sverige skapar många hörnor iaf :D

15: NEEEEJ Portugal malta 1-0 Nani knäcker våra vm drömmar ännu mer! Nu måste Malta lyckas med ngt dom itne gjort på hela kvalet... göra mål...
Känns som att albanerna får för mkt tid vå måste in tätare!
Ser ut som att albanerna har vart och hälsat på i hollywood?

17:OOH nära att sverige gör mål samtidigt som det ser ut som att kim har ont i någon muskel, Jill sa ju att han sprang konstigt ! Blir det sidleds danne in nu måntro?

20:Joorå sidleds danne kommer in och kimpa linkar ut, Det är kallt i sweden ökar risken för muskelbristingar, Uppvärmning kanske ??
22:Alban får gult kort ajjabajja! En alban byter även med en annan alban hänger inte riktigt med på namnen dära!

Nu får vi höra att malta iaf har haft en "farlig" chans, nästan ett friläge xD ser ljust ut HEJJA MALTA!

Nu måste taco anders bli lite mera offensiv sedan sidleds danne kommit in
27: Taco anders 33 år gift? fru och barn iaf haha :D drar på sig en ostbricka! Nu får han ej vara med i nästa playoffspels match som vi ju kommer att gå till....

Zlatan bjuder på fotbollsporr! gick dock inte hela vägen.. men det är sånt man njuter av iaf!
31: bra anfall från albanerna men vi reder ut det!
Svenskarna får lite smällar men vi behöver ju ändå itne vara hela till något playoffspel.

Mera byten nu lårskada på elmander, tråkigt för han men nu får ju lille berg komma in AWESOME!
Nu skyller vi på vädret igen.. dåligt väder många skador tydligen!?

35: Problemet för berg är ju att han nu itne är helt matchuppvärmd ( vädret igen?)
Kanske en till skada på G, så klena är vi väl inte.
36: nu kommer berg in då blire mål snart vill jag lova! Han kan måla det vet vi!
Jill blir orolig så fort isak får bollen på fossingarna, nå fler som blir det ?

Går nu lite för långsamt för sverige i både försvar och anfall, måste öka intensiteten!
39: MÅÅÅÅÅÅÅÅL vad var det vi sa? Berg målar direkt, 23 år sivilstatus singel, men inte länge till enligt jillan89!

42: JAAARÅ 3-0 Mellan igen våran karl! 32 år tyvärr ej singel, fint skägg också och vem vare som passa om inte berg?
Zlatan slår frivålter på planen i all glädje! Än en gång varför kan inte detta vart mot Denmark!
2 minuters tillägg, bra sista 10 av sverige speciellt av berg!
Får även höra nu att portugiserna lyckats göra 2-0 too bad !

Nu drar andra halvlek igång strax hörs snart igen!

Seg inledning av andra halvlek so far

50: halvfarlig friskpar av albanien, det blir pankaka av sveriges försvarsspel!
Och nu även 3-0 till portugiserna.. kul för dom!

Ser ut som svenskarna har rakat bort allt sitt lårhå, Maistorovic har nog rakat bort allt allt utom ögonbrynen! Och isak har nog inte rakat någonstans!
3-1 vad gör vi?, står och sover i försvaret, Albanerna gör mål på hörna.

25342 åskådare på plats ikväll!
Zlatan fixar friskpark i farligt läge men dunkar den i muren...
Fin inlägg Zlatan ska försöka göra de där lilla extra och tar ner bollen snyggt men lyckas inte peta in den.

Nämen hör å häpna Nilsson är uppe och är nära att näta:D kan han behöva!
Mera straff åt Zlatan tack?! Nu har nog el capitano gjort sitt för ikväll fick en lårsmåll sån is skickar vi in rosenberg sista kvarten! Blir nu fler albanska byten.

Kallen är kväll ikväll om ni undrade?
Shit vilken kontring Taco anders driver upp , bra inspel av Nilsson, toppenskott av Berg men en superräddning av målisen!

OJOJOJ vad gör Taco anders? Löper från halva plan snubblar/ gör en hederlig kroppsfint förbi försvararna och placerar snyggt in bollen IMPONERANDE 4-1 sweden!

Sverige avslutar denna kväll fint mkt imponerande sista av Taco anders! för väl passa på att tacka Lasse dinosour lagerbäck för dessa år de har du gjort bra!

Nu avslutar vi denna live rapportering! Hoppas ni följt den noga xD 

Vill även tacka Henrik Larsson för sina år i landslaget! Så jag bjuder på denna bild






köpa se stol tio

ungefär så har min dag vart .......  haha rolig jag, moget om inte annat!(hänger ni med?) :D. Började kl 7 allt var som vanligt på jobbet! vi fick tårta till lunchen, trodde dom skulle börja fira in mig, men ack så fel jag hade, vi hade vart duktiga å nått nå mål ! Sen bar de av ut mot hamre/hässlö var rena rama safarit där! Lyckades se en till ekorre dock så levde denna! undra om jag ska försöka se en ekorre varje dag denna vecka, kan bli en morot för mig att åka ut på rundorna xD såg sen en grävling eller en katt såg bara två svarta bakben jag trore var en grävling :D sen var massa hästar och lite andra små djur de är inte varje dag man får åka på safari... tävlade mot posten också mötte dom på en gata! som vanligt utklassningsseger för mig, stackarn han kör ju bara bil medans jag brassar på en orange hojj:D....
Har haft en dålig diskbråcks dag idag ont hela dagen och sne som en ostkrok så jag var inte med å tränade! jag å malinarna hjälpte coach å körde lite styrke och fixa koner :D de är jag världbäst på nu tor jag ? konplockarkicko kan ni kalla mig ! Panda svek mig och tog ett till kryss, hann inte skälla på henne men får ta de på  torsdag om hon nu vågar sig dit efter hon ser dehära ! får väl skylla mig själv lite eftersom jag satte henne i vinnarjills lag men trodde faktiskt inte de skulle vara ngn krysstävling!!Får väl passa på å berätta att ställningen i toppen är nu så att jillan är ensam ledare med natta hack i häl =) Hade även de dagliga tisdagssnacked om allas våran gossip girl med vicki (blair) hellenberg och jill ( serena) tröjbom haha:D alltid lika kul att få prata av sig om de senaste tack för de =) jag är vanessa om ni undra :D haha imorgon kommer nyaste 90210 också för er alla serieördar gör lite smygreklam här för www.ch131.com gå in där ;) nu ska jag inte störa mer tack för idag! Kom ihåg! bara 2 dagar kvar nu sen öppnas portarna :D Min ungdom bara rinner iväg!

Godnatt sovgott vakna glad dörm om mig hoppas jag !

Härliga tider dähär! Saknade min mummy idag på träningen!


Gokväll

hej å hå här sitter jag och äter en härlig ölkorv ! höll först inte på att komma in på bloggen idag därför jag inte kunnat uppdatera er under dagen, men som tur var så löste jag å julia de här så nu ska ni få de senaste :D:D skämtåsido!
Ja ni vill väl kanske alla (32st, visst vare så?) veta vem jag är! Kicko här 65 år jobbar pensionerad på bring city mail för att man kan inte få nog av de där härliga jobbet ! speciellt inte dessa årstider=) Gillar även mysiga hemmakvällar och långa skogspromenader! OM någon är intresserad ;) hehe
Dagen har sett ut som en vanlig dag vart inringd till jobbet kl 7 stapplade mig dit på kanske 30 minuter inte illa för att diska samtidigt :D tjohoo De gick bra på jobbet, de var kul idag xD ! såg en död ekorre som var platt men fortfarande hade fin päls, den hare nog bra nu ! höll på att bli uppäten av en katt också som hoppa upp ur en brevlåda, jag var beredd fören brukar klösa lite annars. Me den här gången såg jag i stort sett hela kroppen komma uppflygandes ur ett brevinkast på ca 7 cm kanske ? Läskigt vare iaf , nog om jobbet sen vare dax för träning! Vädret var ju inte de bästa kallt å regningt, men de är nog en dag som en av oss i laget kommer minnas, Manda Pandaa tar sitt första kryss i krysstävlingen. Hon fixade det helt på egen hand för vi körde sparka ut varandras bollar och den som var kvar sist fick krysset GRATTIS!!! jag är så stolt men nu ska hon inte ta nå fler kryss så vi håller oss på lika tänkte jag =) sen vare väl inte så mkt mer att säga om den träningen.. Nu blire inget mer från mig för idag. too bad :D uppdaterar er imorogn igen om kroppen tilllåter! börjar bli till åren...
Godnatt sov gott vakna glad dröm om mig hoppas jag !

Avslutar med en bild som gör mig glad !


:D

Ännu en mycket bra bloggvecka har passerat.
Är det någon mer än jag som gillar. Amanda tänker och förmedlar?? ;)

Dags att lämna över taktpinnen till en annan rolig filur. Vår, allas, Christine "Kicko" Värja!!! Varsegod och inta bloggpossitionen.. :D:D Lycka till!


sista inlägget

Hej bloggen för sista gången!
Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av poängen och det säkrade kontraktet som vi fixade igår. Förutom det har jag suttit och väntat på att Jill ska logga in på msn och hjälpa mig att skriva detta sista inlägg som hon lovade igår. Men hon har bättre saker för sig så jag skriver inlägget själv. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom det inte har hänt nåt speciellt som jag inte nämnt, jag är också väldigt trött och tittar på film samtidigt.
Det har varit lite dålig uppdatering de sista dagarna och det har sina anledningar, jag avslutar i alla fall med en Amanda tänker och förmedlar.


Amanda tänker och förmedlar
Idag är det söndag, veckans sista dag och även min sista dag som bloggare för den här gången. Det dröjer förhoppningsvis ett tag innan det är min tur att blogga igen. Nog för att det har varit kul men det är som sagt inte riktigt min grej. Men det kanske kan bli det en dag, jag menar det finns ju dom som tjänar pengar på sina bloggar.. ;)
Ni får vänta och se.
Den här bloggen kommer i alla fall att få en ny bloggare imorgon så jag tackar för mig och lämnar glatt över till den lycklige och önskar henne lycka till!

Nu ska jag sova Gonatt allihopa

puss och kram
Pandan, Amandaärde, Amanda kalla mig vad ni vill :)

 


BUSSEN GUNGADE PÅVÄGEN HEM!

Hej
Igår var det match, en match som slutatde 0-0 vilket för oss innebär att vi spelar i div1 även nästa säsong :) (vi har 3 poäng och 26 mål tillgodo på bp som ligger under strecket och dom möter seriesegrarna tyresö som inte har förlorat en enda match) Matchen i sig har jag inte så mycket att säga om, det var poänget som räknades.
BUSSEN GUNGADE PÅVÄGEN HEM!
Jag hade tänkt uppdatera här igår men pga dålig internetuppkoppling gick det tyvär inte.

Nu ska jag iväg, jag skriver igen ikväll om inget annat händer :)

Amanda

Matchdag

Godmorgon bloggen!
Idag är det match mot Sundsvall. Det går rykten om att det blir storpublik på Norrporten arena idag, parader, halvtids aktiviteter och prisutdelning. Vi får väl se hur det blir med de när vi kommer till arenan vid 12.45.

Vi började dagens uppladdning med en god frukost och sedan gick vi ut på en promenad i sundsvalls urskogar. Klockan 11 ska vi äta igen sen, då blir det den självklara match maten, spaghetti och köttfärssås mums!

Nu ska vi fortsätta ladda, fortsättning följer...



Scandic i Sundsvall

Hej igen bloggen
Nu har vi kommit fram till till hotellet och har  kikat Idol, under reklampauserna har vi hunnit med lite olika tävlingar. Jag som alltid brukar vara i det lag som förlorar höll mig lite i bakrunden för att inte förstöra för laget. Det visade sig vara ett bra beslut för det var faktiskt så att mitt lag VANN!! :) det vinnande laget bestod av mig, målis malin, annika, carro och jill. Det känns väldigt bra att äntligen få vara med och vinna något igen.

Eftersom det är match imorgon tänker jag vara lite mer seriös än i de andra inläggen. Det betyder att Amanda tänker och förmedlar får vänta tills imorgon efter matchen. Matchen imorgon är väldigt viktig, vi kan säkra kontraktet till nästa säsong så nu är det fokus som gäller...

Jag är väldigt trött och orkar tyvär inte skriva något mer, jag återkommer imorgon med mer energi.

ett sista ord från Julia  
   - fan va bussen ska gunga påvägen hem!!

MÖJLIGT
våga
tro på
val

SOV GOTT ALLA

Amanda


AmandaÄrDet

Hej!
Jag tänkte att jag skulle fortsätta på den inslagna vägen, alltså att berätta om min bussresa till skolan. Idag fick jag nämligen se en annan lagkamrat komma springandes till bussen. Denna dag var det Elin Hammar som fick löpa. Även hon hade turen med alla dessa människor som skulle gå på.

Skoldagen började 8.15 och slutade 12.15. Under den tiden hann vi med ca3 timmar biologi och 45min naturkunskap. Under biologin fick vi se en film om naturen och djuren i de stora skogarna. Jag måste säga att det finns väldigt mycket söta djur, får se om jag klarar  av att lägga upp en bild på en söt fågel :)

Efter skolan begav jag mig hemmåt för att fixa lite saker och vila inför träningen. Väl på träningen får jag frågan om vem det är som skriver på bloggen, ingen tror alltså att det är jag, men vem annars skulle de vara liksom? Träningen blev bättre ju längre den gick och avslutades med "kryss tävling". mer om den i "Amanda tänker och förmedlar".

Amanda tänker och förmedlar
Idag tänkte jag tala ut om mina tankar och känslor om "kryss tävlingen" som pågår i laget. Det är en tävling som går ut på att vinna matcher under träning och på så sätt få ett kryss i listan. Det går inte speciellt bra för mig om man säger så, jag har fortfarande inte lycktas få något kryss och ligger därmed sist. Vem som leder har jag inte riktigt koll på kan det vara Natta och Jill kanske? Jag ställer mig frågan efter varje träning hur det kommer sig att jag aldrig lyckas vinna, det spelar ingen roll vilka jag har i mitt lag jag vinner ändå inte. Sen känns det ju lite extra jobbigt att Kicko (som har diskbråck) har lyckats spela till sig ett kryss men inte jag som är helt frisk. Vad gör jag för fel?


Nu känner jag att det börjar bli lite långt så jag avslutar som vanligt med dagens visa idag utsedd av Såfia "myran" Myhrman
            - koka-kola veins

SOV GOTT ALLIHOPA ! :)

Amanda


Hej Hello Hola Bonjour Ciao alla glada!

Jaha då var det dags igen, ett nytt inlägg ska formas..
Bussresan idag var desto roligare än igår, jag hade sällskap hela vägen och fick mig ett gott skratt när jag ser mina två kära vänner Frida och Malin komma löpande i full fart för att hinna med bussen. tur för dom att så många skulle på .. dagen började alltså bra med ett gott skratt :)
Dagen fortsatte efter idrotten med planering av vårat (mitt, malins, sofias och fridas) projektarbete och avslutades sedan med två timmars svenska. Vid tretiden satt jag på bussen igen den här gången påväg hem :) eftersom det är träningsledigt idag kommer kvällen spenderas med skolböckerna.

Amanda tänker och förmedlar
Folk i skolan (malin och jonas) tycker att jag borde ha talang för det här med att blogga, de tänker på Amandavardet och börjar kalla mig Amandaärdet. Ni kanske inte vet vem det är men hon bor iaf i västerås och bloggar. Det jag vill säga är att bara för att man heter Amanda betyder det ju inte att man är duktig på att blogga. Jag menar jag är verkligen sämst på det här men det finns andra saker jag är desto bättre på som tur är :)

Nej nu känner jag mig ganska färdig här, en sak kvar bara dagens visa idag utsedd av Malin "Lambi" Sandin
      - en busschaufför
Malin häslar även att det är premiär av bonde söker fru idag! klockan 20 på 4an

Ha en fin kväll och ta det lugnt
Amanda


A to the manda, här för att stanna!

Hejsan mina vänner och beundrare och så klart motståndare.

Jaha då var det min tur att blogga..jag är inte den som i vanliga fall delar med mig av vad jag brukar göra, alltså jag är ingen bloggare. Så ni får ta detta första inlägg med en nypa salt.
men jag är ju så illa tvungen, jäsiken jäsiken julia.  

Min dag har som alla dagar börjat tråkig. Förutom när jag skulle åka buss till skolan, då var den extra tråkig. Fick sitta helt själv i bussen..Skulle egentligen åka med Malin men den flickan såg man inte av någonstans när man skulle kliva på..Men malin bad om ursäkt efteråt, den tönten. Hon skyllde på sin gräs(liga) sjudom även kallad pollen. Nu sitter jag i alla fall i skolan och eftersom jag har hål just nu..väldigt länge, tänkte jag att ja kunde spendera lite skönhetstid på denna blogg...

genom detta måste jag säga att jag har klivit framåt inom den sociala kretsen och även bland blogg Sverige! 
Nu anser jag mig mer som en veteran inom bloggandet och börjar ärligt talat redan tröttna. 

Amanda tänker och förmedlar:
jag satt och tänkte på en sak för ett tag sen. Hur skulle det vara om jag hette Pandan istället för Amanda, skulle alla tro att jag var ett djur då? Nog för att vi alla är det, homo sapiens you know, men jag menar en sån där som går på fyra ben och är svartvit och gillar bambuskott :) dom e fett söta.. 

tänkte starta upp en ny grej som jag hoppas ni brudar tänker ta efter, dagens visa

Eftersom denna dag är rätt kylig, därför tänker jag lite busigt säga att alla låtar som är gjorda av COLDplay är bra! det blir dagens artist istället! hihi..

nu ska jag hem till jonas och äta mat

puss och kram

Amanda


Woho!!

Ännu en mycketmycket bra bloggvecka. Tack Mikkiz!!
Nu lämnar vi över ordet till Amanda Wegerman..
som hon har längtat efter att få blogga.. Varsegod :)


Last day

God kväll!
Min dag har inte alls varit händelserik. Jag vaknade 13.40 av ett sms. Utvilad gick jag upp och åt frukost. Patrik åkte till Göteborg i morse för att spela mot Häcken i slutspel för juniorer. Så jag har varit själv här hemma hos honom hela dagen. Hans föräldrar befinner sig nämligen i Grekland. Tyvärr förlorade VSK med 1-0. Inget flyt alls den här helgen när det gäller fotboll...

Själv har jag spenderat några timmar med fysikboken idag. Fysik B, inte alls min grej. Haha.
Nu har jag nyss kollat på Ensam mamma söker och ätit lite tacos som blev över från i fredags.

Som sagt, ingen händelserik dag alls. Dessutom har jag fortfarande väldigt ont i halsen. Jag tackar för veckan som gott. Nöjesläsning är som tur är inget krav när man är veckans bloggare ;)

Förresten har vi i U-laget uppehåll nu. Nästan iallafall. Vi ska träna en gång i veckan ett par veckor och det har jag inget emot! Skönt!!

Tack och hej!


Nattuggla

Hej alla nattugglor!
Idag har det varit en lång dag. Jag vaknade imorse av flera hostattacker och halsen mådde inte alls bra. Att spela match kom inte på fråga! Men U-laget klarade sig bra utan mig, vinst med 4-0 mot Franke!

Klockan 14 befann jag mig på Ringvallen där A-laget spelade. Jag missade sista 15, då allt avgjordes, förlust :( Och BP lyckades vinna ocksåm dubbel otur!! Men chansen finns än!

Mellan 16 och 20 jobbade jag (På Mc Donalds Skrapan) sen bjöd jag Patrik på middag på Cornetto Bar. Som gengäld bjöd han mig på efterrätten på Café Gränden ;)

Nu är jag nyss hemkommen efter ett nattpass på Donken, 23-03. Nu ska jag sooova!

Godnatt!

Fredagsmys!

Idag har jag avverkat matteprovet i skolan. Skönt att det är gjort. Hur det gick får man väl reda på på måndag! :)
Efter skolan fixade jag och Patrik lite med projektarbetet innan vi gick ner på stan en sväng. Patrik hittade en skitsnygg jacka och jag köpte en tunika på Gina. Sedan for Patrik på träning och jag köpte med lite mat innan jag cyklade hemåt.

Nu har vi kollat på idol, ätit tacos och godis! :) Så nu ska man väl vänta tills klockan blir halv elva så man får reda på vilka som går vidare i idol ;) Mina favoriter är Erik och Erika, heja, heja!

För övrigt har halsen blivit sämre idag och jag får se hur det blir med matchen imorgon för min del. Ska låta halsen vila under natten så blir det ett beslut imorgon. Klockan 14 ska jag vilket fall som helst pallra mig ner till Ringvallen och se A-laget föhoppningsvis vinna mot Kvarnsveden!! Kom igen nu tjejer! Imorgon kan ni avgöra!! (Om BP förlorar dvs) Det skulle sitta fint med att äntligen veta att kontraktet är säkrat till nästa år i ettan. Det är bara att köra gärnet!


Tack för mig!
/Mikkiz

Godkväll!

Dagen började med kemilab 9.10-10.30. Sen hade jag håltimme till 14.30. Sköönt! Jag fick endel matte gjord eftersom jag har prov imorgon. Matte D mina vänner, ni vet primitiva funktioner, differentialekvationer, andra derivator osv. Inte så svårt att förstå sig på, nejnej ;)

Efter fotbollsgym som var slut kl 16 blev det lite mellis innan jag och Elin (Löfvén) knallade hem till mig. Lite senare dök Vicki upp och vi fick skjuts till träningen, lyxigt!

Nu sitter jag hos Patrik på Lillåudden. Vi har kollat på idol, ätit mat och avslutat middagen med chokladpudding. MUMMMMS! :)

Nu har jag brist på fantasi om vad jag ska skriva om. Jag tror det får räcka nu.

Nattinatti!
/Mikkiz


RSS 2.0