Då drar vi igång igen!

Den här veckan är det våran assisterande tränare Joakim Keskitalo som kommer att sköta bloggandet! Det har tidigare bara varit tjejer i laget som bloggat men nu ska en tränare få dela med sig av sin vardag och sina tankar. Det ser vi fram emot! :) Nu ska jag bara försöka få honom att förstå hur kan ska göra, ha ha . Men det ska nog gå bra.

Lycka till Jocke.


Bloggpause!

Vi tar en liten pause i bloggandet. Vi återkommer om en vecka igen med en ny bloggare! Hoppas ni klarar er tills dess. :)


Aj min rygg!

Sista dagen för mig att blogga idag. Jag har inte varit den flitigaste eller bästa bloggaren hittils. Nej långt ifrån! Jag tror att jag händan efter ska hålla mig i bakgrunden och bara "sköta" bloggen.

Undra vem som ska blogga nästa vecka? :) Finns några tjejer kvar som inte har bloggat än!!

Idag har jag jobbat. 7-3 på Posten! De behövde hjälp med att dela reklam idag och fy.. det finnns inget jag hatar mer än reklam just nu. Men det finns inte heller något jag älskar mer än "ingen reklam tack.." skyltar. Snälla ni som får reklam i brevlådan som bara åker rätt ner i återvinningen ändå.. Sätt upp en sånn skylt! Det är guld värt för oss brevbärare!  Arbetsdagen började bra med att jag fick köra bil en och en halv timme och dela i lite radhus. Det blev lite värre när det sen var dags att köra moppe och dela i 9våningshöghusen. För det första stannade moppen och slutade fungera innan jag ens kommit fram till Rönnby där jag skulle dela. Ringde om hjälp, men fick igång moppen själv tillslut.. Väl framme går jag in i första porten.. idag var det extra mycket reklam vilket betyder dubbla foldrar med reklam! Det gör alltså att man inte kan bära med sig all reklam som ska delas på alla 9 våningar. Så man fick bära med sig 4 stora högar, sen stanna hissen på våning 5 och lägga hälften där. Problemet var bara att jag hade en bärsele på mig där jag hade lagt upp reklamen jag skulle dela på övrevåningarna.. När jag böjde mig ner för att ställa ifrån mig tvåhögar på 5:e våningen, ramlar flera flera reklam buntar ur min bärsele....... Snacka om irriterande! Det var bara att börja plocka upp och pussla ihop reklamfoldrarna. Arg som ett bi sprang jag sen och delade ut reklamen i huset. När det sen var dags att åka till andra porten så startar inte den förbannade moppen! Ringer efter hjälp, som ska komma om ca 30 minuter? Det har jag inte tid med. Börjar lassa på reklamhögar och börjar gå mot nästa hus.. Tillslut kom jag underfund med hur man på bästa och smidigaste sätt delade ut all reklam!! Fick moppen fixade efter att ha fått lov att gå och släpa till två portar. Sen gick allt som på räls! ;) En liten tung start på dagen. Men det blev bättre ju längre dagen gick. Kom in från rundan vid 13.30 och satte mig och åt lunch. Sorterade morgondagens post och sen fick jag gå hem! Jag tycker faktiskt om att jobba på Posten trots att det kan vara lite tungt ibland! Men jag tycker att det är kul:)

Nu
sitter jag här och laddar inför träning. Har ont i ryggen efter allt bärande och konkande idag men det går över så fort man börjat träna. Idag skulle tydligen fystränare Johan ha hand om oss och köra med oss i rocklundaspåret. Man skulle ha oömma kläder så vi får se vart den här kvällen slutar.  Jag är ganska övertygad om att jag kommer dö på soffan när jag kommer hem! :)

Det här är mitt sista inlägg som bloggare. :)
Vi ses på Swedbank hoppas jag!

/Julia Åström


En sån här förstörde delar av min dag idag :D

2-2

Vi lyckades igår kriga oss till ett 2-2 resultat hemma på Swedbank. Vi öppnade mycket bra när Emma Westholm som ett spjut tog sig förbi sin motståndare och satte bollen bakom nät, riktigt kul att se!! Tyvärr lyckades Umeå både kvittera och ta ledningen innan halvleken var slut och vi fick jobba i uppförsbacke återigen. Men som det starka laget vi är så lyckades vi efter att ha haft tryck på Umeå en lång stund i andra halvlek kvittera till 2-2 genom Marie Stålberg, inlånad från KIF Örebro! En välförtjänt poäng då vi krigar och kämpar hela matchen.


Målglädje

Imorgon är det nytt krig!

Halloj!

Idag har jag inte åstadkommit mycket. Jag har sovit och sen bara varit sysslolös hemma, tills dess att jag åkte hem till min bror och hälsade på och fördrev tid innan det var dags för träning.! En bra träning idag igen så nu jäklar blir det åka av på Swedbank imorgon.

Imorgon är det dags.. då tar vi emot Umeå Södra på Swedbank! Vi vet om att det inte är mycket som har saknas för att vi ska vinna matcher. Vi har helt enkelt haft stolpe ut de senaste matcherna, bokstavligt talat! Men det spelar ingen roll nu. För imorgon är det ett återigen taggat och hungrigt BK30 som ska kriga om 3 nya poäng! Man kommer inte till Swedbank ostraffat, den saken är klar !!

Vi är en stark 21 manna trupp med duktiga fotbollsspelare med olika karaktärer. Alla 21, behövs och är viktiga!!  I veckan har vi gjort bra träningar med mycket fart och bra snack. Vi har gjort varandra bra, och vi ska fortsätta göra varandra ännu bättre..

Imorgon ska vi ha kul och spela boll som vi vet att vi kan!! Kom och titta på oss kl 14 på Swedbank Park!

Ingen kan allt, men alla kan något.



Soffan är den bästa platsen på jorden just nu!

Idag när jag var i skolan och gick på stan använde jag ett par nya skor vilket såklart resulterade i onda fötter. Meen inte skavsår! Jag får typ aldrig skavsår..peppar peppar ta i trä! Men dom är däremot helt ömma och onda, därför är det asskönt att sitta i soffan just nu!!

Nåväl. Har nyligen kommit hem från träningen. Riktigt bra träning idag tjejer!  Den bestod av lite uppvärmning och teknik, följt av passnings och uppspelsövningar och den avslutades med spel på större yta!! Kul träning med mycket fart och fläkt!

Om tio minuter börjar Criminal Minds som jag har tänkt se!! :) Skriver bara en massa tråkiga saker här. Ni vill inte veta vad jag gör om dagarna och dessutom gör jag inte så mycket vilket gör det ännu tråkigare att läsa om. Men i morgon ska jag försöka komma upp med ett vettigt och läsvärt inlägg (lycka till!) men jag ska åtminstone försöka. :)


Redan idag börjar vi käka taggtråd och ladda batterierna inför lördagsmatchen mot Umeå Södra hemma på Swedbank! (14.00 för er som vill titta) Be there!!!


Hejja Bk!! Alla bk talanger samlade på ett kort. (Från tjejkvällen i måndags)

Over and out
/Julia Åström


Videosamtal med Panda!

Idag är det bra väder/varmt väder igen!! Underbart

Just nu sitter jag och videosamtalar med Amanda Wegerman på MSN! :D
Vi har mycket att säga varandra.. haha eller jag vet inte. Jag sitter och bloggar
och hos sitter tyst?? Amanda är en bra vän, jag var lite rädd för henne när vi
knappt kände varandra,  i länslaget men nu några år senare har jag
lärt känna henne och jag tycker väldigt mycket om henne. :) 
Vi sitter och väntar på att vi ska åka på träning. Den börjar 6! :)

Nu börjar hockeyn säger hon? Juste. Det är ju VM. Jag har verkligen noll koll..
Jag brukar ha koll men de senaste veckorna har varit helt kaos i mitt huvud men
jag slår väl på 6an och tittar lite innan det är dags för träning.

Kan hända att jag slänger in ett inlägg senare ikväll. Eller.. jag lovar nog det! :)

/Julia Åström


Åska i luften!

Hej allihopa!
Jag sitter ute på balkongen och kan knappt andas. Luften är så varm och kvav, det är verkligen åska i luften. Egentligen vore det nog bra om det åskade lite så att luften blir lättare att andas. Men jag vill inte att det ska göra det, för jag tycker inte om det.  Jag är inte rädd, men jag gillar det inte! Någon som istället blir rädd är min hund. Så därför hoppas jag inte att det börjar åska, för då kommer jag ha en hund runt fötterna hela tiden... Han har inte alltid varit rädd utan han blev det när någon ungjävel (ursäkta ordvalet) tyckte att det var kul att slänga in en smällare i trappuppgången, och sen dess är hunden förstörd. Tack ungar!! Haha sådärja nu har jag skrivit ett helt inlägg om åska, haha bra jobbat av mig ;)

Idag vaknade jag halv10 och såg att jag hade några missade samtal och olästa sms. Så det var bara att kliva upp och ta tag i dagen. Började med att ringa upp Posten och tackade ja till att hjälpa till på måndag och dela ut reklam. Vid 11 åkte jag ner på stan och åt lunch med min vän Ronja, på Vivaldi. Sen gick jag några ärenden. Jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att gå på stan själv, på något sätt känns det som man får mer gjort. Men det är ju roligare att gå med någon, helt klart.

Det är ungefär vad som har hänt såhär långt idag. Jag kanske klämmer in ett inlägg mot kvällningen också!  Tills dess får ni ha det så bra.

Passar på att säga lycka till till div3 som har match idag!

/Julia Åström

:)

Mycket bra jobbat Mikkiz!!

Tänkte vara lite snäll mot Mikkiz och låta henne välja nästa veckas bloggare. Tji fick man för det. Nu sitter jag här och bloggar. Jag har tidigare varit ganska tydlig med att det är jag som är webmaster och behöver därför inte blogga. Det har fungerat....fram tills idag. Jag ska göra mitt bästa ! Men förvänta er inga mästerverk.

Så vad har jag att berätta?
Jo jag kan berätta att jag idag har lämnat in mitt sista arbete i skolan innan det är dags för mig att ta studenten. Som Mikkiz redan varit inne på under förra veckan så är det inte långt kvar nu. Jag räknar ner med glädje... men samtidigt som man är överlycklig över att äntligen få sluta skolan så är det endå något läskigt med det. Jag vet ju faktiskt inte vad jag ska göra efter den 11:e juni. Jo fyra veckor ska jag sommarjobba på Posten! Men sen då? Ja man skulle kunna skriva en hel uppsats om studenten och livet efter det. Men jag tror att jag ska bespara er den läsningen och istället stämpla ut för idag.

Jag har faktiskt varit vaken sen morgonträningen klockan 7 imorse. Och deeet mina vänner, det händer inte varje dag ! För det första så är det sällan att jag börjar skolan tidigare än 9 och om jag mot förmodan skulle göra det så tar jag en powernap mellan skola och träning. Men idag har jag helt enkelt inte hunnit.. Eller jag har inte varit trött. Men nu är jag, så godnatt och sleeptight!

/Julia Åström

Bilder från en otroligt härlig träningsvecka i Turkiet!
























Done!

Åh, va arg jag blir!
Jag hade laddat upp säkert 15 bilder från Turkiet och sen försvinner allihopa. Ett långt inlägg hade jag skrivit också!!

Sammanfattningsvis tänkte jag avrunda min vecka som bloggare. Som ni märkt så handlar mitt liv i stora drag om skola, träning, jobb, vänner och pojkvännen! Jag trivs bra med livet med framgång och motgång. Motgång skapar framgång skulle jag vilja säga.

Bilderna får ni se en annan gång!

/Mikkiz Koskijev


Förlust

Åh va tråkigt. Ännu en förlust. Jag har ingen analys av matchen att komma med denna gång. Det finns ingen tid.
Dagen började med pluggande och även nu sitter jag med böckerna och försöker nöta in massa fakta. Imorgon står veckans första prov på schemat. Håll tummarna!

Något positivt är ju att jag gjorde årets första minuter i div. 1 idag. Äntligen! :)
Annars har jag inte mycket mer att säga.

/Mikkiz

Pluggpaus

Just nu har jag tagit en paus från pluggandet. Det är verkligen tråkigt att behöva sitta hemma och plugga en lördagkväll som denna men det är bara att bita ihop för om 27 dagar tar jag studenten!!

Idag har det varit strålande väder! När jag åkte till jobbet vid tio imorse var det nästan 20 grader varmt och stor sol. Efter regn kommer sol brukan man väl säga.

Efter några timmars arbetande mötte Patrik upp mig och vi åt lunch på Spicy. Det var säkert två månader sen jag åt där (annars brukar det bli typ en gång i veckan) så det satt väldigt fint i kistan! Vi satt ute i solen och jag som hade svarta byxor på mig klagade väl kanske lite för mycket (inte på vädret, bara på att jag hade fel klädsel!).
Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig! Träden börjar få sin gröna färg och man behöver inte alls mycket kläder för att vistas utomhus. Det får gärna hålla i sig 27 dagar till, då är jag mer än nöjd!

Kvällen har mestadels bestått av pluggande. Jag ska försöka att göra klart så mycket som möjligt ikväll och imorgon bitti innan vi far mot Upplands Väsby där Bollstanäs står för motståndet. Jag tycker det är dags för tre nya poäng och ska göra allt som står i min makt för att försöka göra vad jag kan för att vi ska åka hem med seger imorgon!

Mikkiz Koskijev

 


Fredagsmys?

Det blir ett kort inlägg idag. Jag har inte tid att blogga egentligen men nu får ni lite trevlig(?) läsning ändå :)
Imorse ringde klockan vid niotiden. Klockan elva började jag jobba så vid halv elva satte jag mig på cyklen i regnet och begav mig mot Skrapan, där jag jobbar på Mc Donalds för er som inte visste det.

Under dagen fick jag gjort många goda cheesburgare och big mac och vid halv fyra var det färdigjobbat. Då satte jag mig på cykeln mot Ringvallen där träning väntade. Bra träning tycker jag! Dock har jag en väldigt jobbig träningsvärk i rumpan efter gårdagens backeträning. Tack Patrik!

Nu sitter jag i soffan och äter lite mat. Efter träningen har jag varit och hämtat min supersnygga studentklänning och andra kläder som hade kommit idag. Happyface! Det är alltid roligt med lite nytt i garderoben :) Strax ska jag sätta igång med religionspluggandet igen. Klockan halv tio ska jag cykla ner till jobbet igen. 22-03 är passet som jag ska jobba i natt.

Vi hörs!
/MK

Kristi himmelsfärd

Idag är det röd dag vilket innebär ledigt för oss skolbarn. Vissa stora tjejer i laget jobbade ju faktiskt idag så alla var trots allt inte lediga. Röd dag innebar även tidig träning för BK30. Klockan tio imorse var vi ute i spåret och köttade i hästbacken. Stor eloge till alla som kämpade sig igenom den jobbiga träningen. Själv tyckte jag att det var skönt att springa av sig efter gårdagens match (som jag var missnöjd över). Idag var jag taggad på att springa och inte förrän vi befann oss i hockeyhallen insåg jag att jag var trött i benen. Där avslutade vi Patriks fyspass med lite styrka. Härligt jobbat allihopa!

Dagen fortsatte med religionsstuderande för min del. Jag hann även med att tvätta under eftermiddagen. Senare var det lite samkväm hemma hos Natalie för flera i laget. Kvällen gick inte riktigt enligt planerna. Regnet öste ner och grillning var inget att fundera på. Vi stekte lite kött i stekpannan och åt tillsammans med potatissallad. Sen blev det rulltårta som Reuterwall bakat till efterrätt. Mums!!

Nu har jag och Elin just kommit hem till min lilla lya. Det blev en minst sagt lugn kväll, trots andra planer. Väldigt skönt tycker jag (!) eftersom jag ska jobba (x2) imorgon och på lördag. Sen måste jag plugga massor inför nästa vecka.

Sov gott!

xoxo
Mikkiz


Förlust

Kvällens match mot VIK innebar förlust med 2-1, riktigt tråkigt. Vi skulle ha kämpat bättre och gjort allting lite bättre så hade segern varit vår. Men något väldigt positivt var att Kicko äntligen fick lite matchspel i benen. En smygcomeback som gav hela laget en höjning under andra halvlekens första halva. Bra jobbat Kicko!

För er som inte vet så drabbades Kicko av diskbråck för ungefär ett år sedan. Jag minns så väl en träning under fjolårets försäsong då Kicko berättar för mig att hon känner en konstig känsla i nedre delen av ryggen, något slags stelhet förstod jag det som. Det var här resan började. Kicko spelade endast ett fåtal matcher innan besväret blev allt värre och skadan bidrog till smärtor som vårt eget kraftverk inte kunde hejda. Sjukgymnaster, naprapater och diverse läkare försökte få fram en diagnos över problemet. Ingen visste vad som var fel. Ett tidigt besked sa att en nerv var i kläm där streching skulle hjälpa i längden. Ingenting hjälpte, ingenting blev bättre.

Sent under hösten kom tillslut det slutgiltiga beskedet: diskbråck. Hur var detta möjligt? En aktiv fotbollstjej på 19 år ska väl inte kunna drabbas av diskbråck? Jo, tydligen... Under vintern genomgick Kicko operationen som under förutsättningarna gick bra.

Idag gjorde Kicko comeback efter en minst sagt kämpig skada. Jag vill hylla Kicko för allt det slit och den kämparglöd som hon visat under hela den långa resa som hon genomgått. Hon har visat glädje och varit nere på nästan varenda jävla träning med ett stort leende på läpparna trots att hon inte kunnat delta under några övningar eller ens fått röra bollen under så lång tid. Hon har varit hos Pentti så gott som varje dag och kört rehab tills det smakat blod i munnen. Först nu den senaste månaden har hon fått delta med oss andra under fotbollsträningarna. Det är så förbannat kul att se hur en person som Kicko sliter och ger allt på träningarna. Nu väntar vi alla på en comeback i A-laget Kicko. Men skynda långsamt! Det finns ingenting som betyder så mycket för att du ska offra ett år till. Ett års rehabilitetsträning, ett år på sidan och bara få titta på oss andra. Du vet nog bättre än någon annan vad en skada som denna innebär. Personligen tror jag att det tryter mest på psyket. Mentalt är det väldigt svårt att genomgå det som du precis håller på att avsluta. Snart är det över. Snart är din resa genom helvetet över. Jag vet att du är mer taggad än någonsin och att du snart är tillbaka för att kriga dig igenom matcher i 90 minuter. Keep on fighting!!

Kicko

/Mikkiz

God kväll!

Just nu sitter jag och försöker skriva en religionsuppgift om påskens händelser. Varför man egentligen firar påsk och vad som, enligt bibeln, hände under Jesus sista dagar i livet. Jag har stora problem eftersom vi har sett en film i skolan om detta, Passion of the christ, som vi ska hänvisa till och det går inte riktigt ihop i min hjärna. Uppgiften ska ju trots allt inte vara inne förrän imorgon så har jag tur så är det någon snäll själ i skolan som vill hjälpa mig! :)

Nog om det.
Imorgon ska jag befinna mig i Melkerhuset mellan nio och tolv. Det är jag, Elin L, Natalie och Zäta från laget som ska dit, tror jag. Vi ska gå en introduktionskurs inom Bemmaningstjänsten där vi ska lära oss grunderna för vårt nya jobb. På kvällen ska jag spela match med U-laget, mot VIK. Jag är taggad redan nu och kommer käka taggtråd hela dagen imorgon. Vinst är det som gäller, ingenting annat!! Jag, Elin L, Elin G och Erika från A-laget kommer att göra vad vi kan för att krossa VIK! Jag hoppas på höga publiksiffror. Gratis inträde och avspark kl 19.30 på Ringvallen!

Sweet dreams!


Midsommarfirande

Hej alla läsare! Härligt att ni tar er tid och läser om vad jag gör om dagarna. Man vet aldrig vad jag har att komma med. Idag ska jag till exempel fira midsommar! Tro det eller ej.
För att vara helt ärlig så har vi blivit indelade i gruppen på hälsopedagogiken där varje grupp ska anordna en hälsofrämjande aktiviktet. Min grupp hade en poängjakt det det handlade om att samla så många poäng som möjligt under en timme genom att till exempel ställa sig utanför Sytembolaget och gnälla högt över den höga åldersgränsen. You name it!

Annars då!?
Klockan ringde 06.00 imorse. En trött Mikkiz vaknade sakta till liv och först 06.30 var det trötta livet på benen! Klockan sju vankades träning på Ringvallen. Sju själar var vi imorse, två fler än sist! Det tar sig sa mordbrännarn! Som för övrigt är ett uttryck som en kvinna på Bemmaningstjänsten på Malmaberg använde sig av idag när jag och Elin L var där.
Hon tyckte det var roligt med ännu flera fotbollstjejer. Vi berättade att vi spelar i tre olika lag (A-laget, U-laget och F-17). Ju mer fotboll desto bättre tyckte hon! Det verkar vara riktiga fotbollsmänninkor där borta på vårt nya jobb!

Vårt besök på Malmaberg blev inte riktigt som vi tänkt oss. Angelo (som är personalansvarig) ville/trodde att i skulle börja jobba på en gång. Vi insåg snart att det inte riktigt var möjligt med tanke på allt skolarbete som återstår nu de sista veckorna. Men snart är vi igång!

Nu är det strax dags för lunch. Sen ska det sjungar snapsvisor!
Helan går!


Äntligen!

Som ni har längtat va!? Jag vet att ni har fått vänta länge men nu är det äntligen min tur att blogga! Jag hoppas att ni lika mycket som jag ser fram emot en bloggvecka innehållande en och annan spännande händelse!

Nu börjar äventyret!

Så, vad har jag gjort idag då? .. 05.40 ringde klockan. Vid sex pallrade jag mig ur sängen för att ge mig ut på ett safariäventyr i Rocklundaskogen. Där stötte jag på ett och annat rådjur, några ekorrar och en hare. Alltid lika trevligt med sällskap när man är ute och joggar i skogen!

Fortsättningsvis avklarade jag några lektioner i skolan innan jag gjorde några ärenden på stan. Till exempel har jag äntligen skaffat ett Visakort! Sen tog jag bussen hem i regnet. Det är sällan jag åker buss men idag vägrade jag gå 30 minuter hem i regnet.

På eftermiddagen blev det en powernap innan jag och Vicki cyklade till Swedbank. Träningen innehöll många olika roliga övningar som passade perfekt för mig så här dagen efter match!

Nu ligger jag i sängen med nyfärgat hår. Vicky (Evers) kom förbi nu på kvällen och fixade lite med mitt hår efter att vi ätit mumsiga pannkakor! Nu är jag inte längre blondie i utväxten. Lite mer åt det bruna håller så det ser fortfarande ut som att jag har utväxt. Bara att färga om snart igen då. Hmm..

Nu måste jag sova annars kommer jag aldrig orka med morgondagen. Kl sju imorgon bitti är det morgonträning och jag hoppas vi blir några själar som orkar ta sig dit. Efter träningen ska jag befinna mig på Bemmaningstjänst på Malmaberg från 9 till 15 eftersom jag (och flera i laget) har fått jobb där!! Tack till Emma W som fixat med jobb åt oss!

Nu får det räcka för idag! Hörs imorgon =)

/Mikkiz


BRA ELIN!

Bra jobbat där lövet! Elin fick, pga att jag råkat ta med hennes byxor hem välja nästa veckas bloggare. Hon ville välja sin kompanjon Rutan Reuterwall först, men eftersom hon har bloggat och det fortfarande är några kvar på listan över att blogga så valde hon sin andra vapendragare Mikkiz Koskijev istället. Mikkiz har en egen blogg och är därför proffs på det här att blogga!! Så nu förväntar vi oss mycket Mikkiz! Skämtosido, men lycka till :D


HEJ DÅ

Dagen idag börjades med prov, det gick bra, tror jag.. Sen redigerade vi våran reklamfilm som vi spelat in.
Efter skolan åkte jag i väg och solade. Hem snabbt för lite yoghurt och macka sedan var det dax för träning. Som tur var slapp vi allt regn och hagel. Vilket maj väder vi har. Träningen i alla fall var rolig och gick extremt fort.

Imorgon står klockan på 06.15. Träning kl 7 på ringvallen. Yeeeeeyyyy :)

Idag är alltså sista dagen för mig. Guud så skönt. Nu förhoppningsvis dröjer det ett tag innan jag behöver sitta här igen.
Välkomnar den nya bloggaren med en sista dagens:

Darin ba: why does it rain?:o ''vet inte'' så döda man en spindel igår ;PpPPpPpp

Okej sista nu:

Pellegrini ringer Ronaldo:"var är du?"."Hemma", så är han hos sin pojkvän ;PPpPppP







bild turre

Elin





Vinst

Ja men det blev ju vinst idag i permiären. 6-1! Motståndarna var tyvärr inte de bästa men vi försökte rulla på. Stundtals såg det riktigt bra ut. Måste tänka på att detta var första gången vi spelade tillsammans, för vissa till och med första gången man träffades. Så för att vara första gången så var det bra gjort! Blev dock lite sur över de där skit målet som gick in. Eller det var väl egentligen ett ganska bra skott, men eller jag stod på hälarna och alldeles för långt ute, men det är sånt som händer.

Efter matchen åkte jag hem och pluggade. Det är vad jag har gjort hela dagen. Försöker lära mig kristendomen, det vill inte riktigt fastna.

I morgon är det en lektion, provet, sen så ska jag väl återigen plugga. Men snart är det slut!
Ser även fram emot träningen imorrn. Hoppas Bobby kommer!

Nu ska jag återgå till min religion. Snart lär väl min bloggvecka vara över. SKÖÖÖNT.




bild från turkiet



Elin

Matchdag nummer två

Gårdagens match orkar jag inte ens kommentera. Vi blev snuvade på 1 poäng i 86:e minuten. Sundsvall hade första halvlek och vi hade andra. Surt med ett mål i slut minuterna.

Idag är det i alla fall seriepremiär för F-17 serien. Jag och övriga på bänken ska tillsammans med spelare från u-laget möta Vasalund på Ringvallen kl 12.00. Heja heja heja oss!


Är på lite bättre humör idag så det blir en Dagens:

Salem Al Fakir ringer: "Keep on walking" "Okej" Så stannar man ;pPPppPPppPPPpp


Idag vill, SKA, vi vinna!

Elin

Matchdag

Ja men då gör vi ett andra försök att skriva detta inlägg då..
Sitter hemma hos fröken fisförnäm. Blev tyvärr inge bloggande igår, vi var allt för upptagna med att grilla och vinna i spel.

Nu sitter vi här och taggar till match! Idag kl 15.00 möter vi Sundsvall på Swedbank. Jag är taggad till tusen, Mikkiz är taggad till tusen, NI är taggade till tusen, nu tar vi dom här sundsvallsborna! Vi ska springa sönder dom. Vi ska visa hur jävla bra vi är. Vi ska fortsätta vara obesegrade på hemma plan.
Om en timme ses vi, käka pasta och ät för i helvete taggtråd!!!
Ni kommer att få höra mig, hela Västerås kommer att få höra mig. IDAG SKA VI VINNA!!



/ELIN

Blandade känslor

Ibland blir jag rädd för samhället. Rädd för hur nära onda människor egentligen finns. Rädd för att jag även borde vara rädd när det är ljust ute. Ingen har väl missat den 16-åriga flickan som blev mördad på Råby. Usch. Jag lider med hennes familj och vänner.

I alla fall nu till lite roligare saker. Idag filmade vi nästan klart vår reklam film. Lyckades som tur va byta bort min huvudroll till en biroll, haha! I morrn ska vi titta på klippen och försöka klippa ihop allt.

Hade träning med fotbollsgym vid halv tre. Körde kvadraten och inlägg. Käkade mackor med Mikkiz sen var de dax för träning med laget. Skit rolig träning! Bra fart och skott, helt okej passningar ;) Haha.
Nu laddar vi till matcherna i helgen. Obesegrade på hemmaplan! De ska följa med oss. Ät pasta och rödbetsjuice!

Nu ska jag kika på väääänner.

Just de, glömde ju bort dagens igår så de blir två idag:

Tobbe frågar "Har du ont i munnen?" "Nej" - Så har man ont i käften ;PppPpppPPpp


50 cent ringer: "I take you to the candyshop" - Så har man godisförbud ;pPPppPp.


Hahaha okej bara för att jag tycker att de är så jäla roligt så får ni en till:

Tjejen ringer: "Vad gör du?" "Tänker på dig" - Så spelar man WoW ;pPpppPpPpp



/Ellepellesnelle


Angry women

Ja ja, de var i och för sig en bra dag idag. Gick dock runt som ett stoppljus! Meen så blire när man ligger med ansiktsförstärkan i 25 minuter.
Vi sket i att filma idag för alla kände att de behövde plugga inför provet. Så det var de jag åkte hem och gjorde.
Sedan när jag sitter mitt uppe i pluggandet ringer de nån jävel i mobilen. Han prestenterar sig inte ens (FÖRSÄLJARE VAD ANNARS) utan bara mal på om sitt. Jag lyssnar inte utan låter han babbla på. Sen hör jag att han säger något om pensionen och jag börjar skratta. "Nej du har inte riktigt tänkt på den" säger jag. Han pratar om att den är så viktig och att jag har en inkomst fast jag bara går i skolan. Till slut blir jag arg (efter cirkus 5 min) och säger "Tyvärr så är jag inte intresserad!" Varav han svarar: "Du det där köper jag inte. Jag kommer att höra av mig senare. Hej då".
Ursäkta? Driver han? Pensionen är viktig men inte just nu, tänker inte betala nå pengar, HAR ju inga pengar!!

Nej nu ska jag äta lite gröt och lugna ner mig. Snart är det match, hejjja :D


E L I N




Stoppljus

Började dagen med ett träningspass med fem personer. Det blev lugnt, men så skönt också :)
Åkte till skolan vid 12 och hade träning till utklädnadsshowen och vi är ju på g nu! Alla måste bara samsas. Vi skulle dela upp i smågrupper för att lättare komma på en bra handling, musik osv. De slutade med att gruppen bestod av hela klassen. Alla ville lägga näsan i blöt! Och jag tror även att vi har ett flak, haha..  (BARA EN MÅNAD KVAR NU 91:OR!!)

Efter skolan blev det plugg plugg plugg. Tog en paus och åkte & solade. Resulterade i en röd fejja, är nu mera ett stoppljus.
Blev ingen träning för mig idag utan de blev lite mer plugg plugg. Kuuul jul.

I morgon är de match med U-laget, borta mot Götlunda tror jag de va. Önska oss lycka till!

Gud vad jag är duktig som skriver och skriver, dessutom mitt i desperate housewives.

Måste även skicka ett lycka till till min kollega som utforskar landslagsmarker!!

Dagens:

"Va fin du är". "Tack, du med". Så är man blind. ;PppPpPpPppp


Nej nu fortsätter DHW sen Cougar town :)

Löfvén

3 maj

Fyyyy fan säger jag bara! Hade nyss skrivit ett HELT inlägg och så vips borta. Blir galen!!

Jaja men nu var det ju äntligen min tur att göra denna underhållande sak. Kan inte skriva blogg kan bara läsa dom. Meen ska försöka :) Har fått lite tips från Blonda Bella!

Dagen idag har varit härlig! Började med en soft första lektion. Den andra skulle vi börja filma en reklamfilm för Ray Bans. Sicken tur att jag köpte mina äkta i Turkiet ;) Och jag skulle agera skådespelare, njaa inte riktigt min grej va!
Efter skolan blev de glass i solen. Sedan träning med Bobbo. Gick helt okej för att vara den första träningen på en vecka.

Nu försöker jag, för andra gången, skriva detta inlägg samtidigt som jag försöker plugga, har en kompis i telefonen, familjer som springer in och ut genom dörren. Jaa busy women med andra ord!

Imorgon är det träning på Ringvallen kl 07.00, livet kan inte bli bättre!
Nej nu ska jag försöka avsluta här så att jag kommer upp imorrn bitti.

Men gud höll på att glömma mina rutiner. Eller blir nog nån ändring. Är mycket för ;pPPppPPp skämt.

Dagens skämt:

Yes den 25:e äre lön! Så har man inge jobb ;pPpppPPpp

De får bli en till för jag älskar dom så jävla mycket!

Polarn ringer: "Jag har sumpat mina hemmanycklar kan jag komma hem till dig?" "Självklart." "Så drar man hemifrån" :pPPppPppP


(SKRATTAR HÖGT FÖR MIG SJÄLV)





Nu ska jag hänga i fler grenar.
Vi hörs i imorrn, KANSKE!
Pusss Elin

Ny bloggare

Bra jobbat Thunis, även om jag fick vara på och tjata på dig en del! Men som sagt. När du skrev var det väldigt bra! Kvalité är vad vi eftersträvar här i bloggen ;)

Jill fick äran att välja nästa veckas bloggare. Och de blev Lövet, Elin Löfvén som ska blogga! Hejja Goalkeeper :)

Kör hårt :D


heeejdååå

Idag är det tydligen min sista dag, trodde det var igår men nejdå en till skulle det bli!
Som jag sa på träningen så har jag föjlt den gamla klyschan kvalitet inte kvantitet på mina inlägg, jag tror inte riktigt på dedär med många inlägg per dag. Kan också vara så att jag inte gör tillräckligt mycket om dagarna för att fylla fler än ett inlägg om dagen...

Men iaf tack för mig (för denna gång), hoppas jag inte gjort er besvikna jag har trots allt gjort mitt bästa =)

puss och heeej




Söndag

Ledsen för den sena uppdateringen (igen) jag är en dålig bloggare! Julle får tjata på mig hela tiden..
Jag och jonas har 90tals medly på spotify för tillfället lyssnar vi på nothing compares 2 u, bra låt.
Har vart å kollat lite möbler till balkongen och när vi väl hittade nått så var de så klart slut, så vi får se om det kanske kommer in nån dag framöver.

Matchen har jag inget att säga om.... så det blir inget!
Eller ja bättre lycka nästa gång, skulle väl kunna tilläggas.

Idag hoppas jag att det är min sista bloggdag vi får se om pullagulla tvingar mig imorn med vi får väl se!
Hoppas det är låångt kvar till min nästa bloggvecka för allas skull, jag suger på dehär!
Ikväll är det middag hos jonas mor och far, skönt å slippa laga mat en dag som denna, eller ja alla dagar egentligen...
Eftersom jag hade deppkväll igårkväll så blev de inget skrivet och därmed inget ordspråk, detta ska kompenseras med två idag!
Dessa två kommer från självaste nalle puh:

-Ingen kan vara nere med en ballong!

-När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.


matchtagg

God morgon/ förmiddag nu är det snart dags för avfärd, själv sitter jag i mitt kök (med gröna väggar och gula gardiner) och spanar ut över diverse matrester och halvfulla ölburkar, men det ska som sagt jonas fixa idag =) Jag har dock hjälpt honom en del på traven med att lägga all disk i diskhon osv.

Jag hoppas alla är riktigt taggade nu för idag ska vi till kvarnsveden och krossa! Själv ska jag snart ta och förvandla mig till klistermärke för att ligga klistrad i ryggen på Duracell, känns som en rolig uppgift! Men vad gör man inte för laget?! Tänkte jag skulle klara av att inte bli tunlad på hela matchen denna gång, tyckte jag stog emot bra sist hela 92 minuter, dock räckte inte detta och jag är idag sugen på en rejäl revanch!

Ne nu hoppas vi på god mat i bussen och en vinst med oss hem!
återkommer ikväll med resultat och annat roligt!

ses snart =)


Tlöööt

Nu har alla äntligen lyckats utrymma lägenheten och jag får äntligen en lugn stund, som jag längtat! har en del att ta reda på efter folket men det lämnar jag till jonas imorn hoppas han blir glad =) fast han har ju stökat till mer än mig så det är väl inte mer än rätt! Man måste ha pli på karlarna...
Har vart en ganska trevlig afton i sin helhet, plats nr 1 får nog "med andra ord" väldigt roligt spel faktiskt! 4 av 5 toasters, enda minuset är nog enformigheten blir lite sammasamma så att säga. För mig ock EG gick det väl sådär jag tror nog att vi lyckades ta oss upp på en hedrande andra plats några poäng efter simpe och oskar, men vissa gick ju in lite hårdare än andra om man säger så, majoriteten tog detta som ett trevligt sälskapsspel medan andra tog det på fullaste alvar. Men hur som helst, det var roligt.
Måste tillägga att Natta och Jonas kom jätte sist också! Men dom krigade på endå!

Ne innan jag avslöjar mig själv med att vara uppe för sent borde jag nog sluta med dethär nu och inta sovposition,
sängen kallar!!

Dagens ordspråk ska inte glömas!
Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken!

Godnatt, sov gott och tagga ordentligt tills imorn!

RSS 2.0