CL!

Tredje inlägget för dagen, ojojoj! Jag är utkastad från min egen lägenhet pga "grabbfotbollskväll" så jag hänger hos mamma och pappa idag igen. Idag blev det faktiskt hämtmat, SUSHI :D

På eftermiddagen har jag, mamma och Lisa varit på hälla och shoppat lite inför turkiet. Solskyddsfaktor 30 är ett måste för mig som blir en räka efter 2 timmar i solen. Ska dela med mig av lite till min räk-kompis Kicko för hon lär också behöva den ;) Lisa köpte lite hudcremer och sånt där som vanligt.

Nu sitter jag iaf i soffan och kikar CL. Håller ju inte på något av lagen egentligen men lär ju bli en supermatch iaf och HEJA ZLATAN! därför bjuder jag på en bild på Zlatan som jag har fotat helt själv på Stockholm Stadion för 4 år sen kanske?. Fick kämpa mig förbi arga barnfamiljer m.m men det var de värt. Sen även en söt liten bild på Jill och Kicko som var med på äventyret. Se så små och oskyldiga de såg ut då haha :D


 Woho ;)


XOXO Vicki


Dagens

Och här kommer den! premiär ;)



Robin fick agera fotograf. Han skämdes lite över att stå utanför huset och ta kort men sånt får man ta när flickvännen är veckans bloggare haha:D
Nu är däremot träningsoverallen på igen och nu blir det att plugga nån timme.
Sen lite Gossip Girl & 90210.

XOXO Vicki


God morgon!

Ska strax till skolan på föreläsning så nu sitter jag här och äter frukost. Annars händer de inte så mycket mer idag skulle jag tro. Ska plugga lite och sen måste jag handla mat. Sen har jag ju lovat en dagens outfit så den kommer väl senare haha!

Har inte sovit gott alls för jag upptäkte innan jag gick och la mig att vi inte alls ska flyga med norweigan på söndag utan sky airlines ett turkiskt bolag istället! WHAT?! Det här var jag inte beredd på, jag är rädd nu men jag är ju världens fjant när det gäller flyg så. Det känns bättre med skandinaviska flyg och lufthansa känns också bra, de känns starka haha :) men på deras hemsida stod de att de hade fått nå utmärkelse för säkerheten så det kanske duger iaf. Vi får hoppas de :S Funderar på om jag ska ta en sömntablett innan flygturen så jag slipper sitta stel som en pinne i 4h och vara rädd. Nej nu ska jag inte tänka mer på de. Kommer bli skönt när vi väl är framme! Längtar efter värme :)


Bild från Italien i somras :)

XOXO Vicki

Tuesday!

Då var det dags för mig att blogga igen då. Förra gången var jag lite dålig på att uppdatera men nu ska det bli bättre! Kan inte lova 6 inlägg om dagen som man tydligen bör ha för att bli storbloggare men kanske 2 iaf?

Dagen har bestått av morgonträning, jobb, hem och vila en timme med topmodel sen träning igen. Inget spec kul att berätta om alltså. Har en jävla träningsvärk från grodhoppen igår iallafall!

Funderar på att förvandla den här bloggen till en modeblogg den här veckan eftersom att jag alltid har velat ha en sån haha! Dagens outfit utlovas imorgon ;) style by kling släng dig i väggen!
Sitter hemma hos mor och far nu och har nyss fått lite mat. Robin är på match så det hade väl blivit nudlar om jag hade behövt lagat maten själv så det va lika bra att jag åt här. Dock ingen hämtmat idag, tro det eller ej! Men nu äre dags att kolla lite CL iallafall, Bayern-Man Utd 0-1 redan.  Sen kanske lite plugg om jag orkar, och lite popcorn till de tror ja :)

XOXO Vicki


BRA EMMY!

Bra jobbat där Emmiz! Missade några dagars blogg men vi har överseende med det. DU är ju trots allt äldst i laget. Det är helt okej att glömma lite då :) Mycket bra !

Nu får en "rutinerad" (har vi sånna? Jo klart vi har) iaf en rutinerad BK-spelade, Vicki Hellenberg får ta över här i bloggen denna vecka. Ni får säkert följa hennes hektiska packning inför Turkiet resan, där vi ska träna och svettas i nästa vecka! Avfärd Söndag. Innan dess ska vi även hinna med att spela en svenskacupen match! Häng med i bloggen! :)

Kör hårt Vicki!

Söndags mys!

God kväll!
Nu är de söndag och sista dagen som blogg ansvarig! Blev ett sent uppvaknande i dag då jag höll på med blogg inlägget i går till 00.30, datorn la ner två ggr när jag precis hade skrivit klart men men! Upp kom jag i morse i alla fall och då vart de i väg och stor handla. Lagom efter de blev de en liten brunch och en liten promenad i de underbara vädret...som inte fanns! Såg en trevlig film där efter blind side så mysig film en riktig Emma film, sådär mysig och alla är glada och de slutar gott! Vid 16.00 kom min kära muskelbyggare och hämta upp mej, dags för ett pass på gymmet! Vi sprang en timme, inte han fast att han lovat mej de...han ska bli bättre på kondition och jag på styrka men men alla håller inte vad de lovar... Efter de blev de ben 1.5 timme och nu är jag hemma med skakiga ben och ska se på tv en stund innan sängen!
lycka till nästa bloggare och tack för mej!
kram emma

LÖRDAG!!!

God dag mina damer och en del herrar!
I dag är de lördag och jag vaknade tidigt och åt min lilla gröt tallrik innan jag satte igång att städa klart de sista i huset på gryta! puhh 5 timmar senare var de dags för match! Och vi fick i väg och spelade matchen, vi har ju varit bättre måste jag säga men vi vann och de räknas har jag hört!
Grattis Amanda, mål och grejer härligt tjejen!
Vi gjorde ju oxå en del mål i dag så de va bra men vi hade några fler lägen som vi sätter på seriepremiären kan ju inte visa allt vi kan nu eller hur, hemligt vapen helt enkelt!
Bra jobbat ändå!
Ja sen bar de av hemmåt efter matchen för att hänga med Mickes föräldrar en stund, de va så mysigt så!
Och nu har vi precis kommit till lyan efter kvällen mys med päron och nu är de dags att sova!
ses i morgon efter träningen!
Pusssss
Emma

bättre sent en aldrig, eller sent folk kommer sent!!

Godagens nu ska de ju egentligen vara fredag men är inte de. De blev en del strul i går med träningar som blev framflyttade på grund av att hettsiga turkor,turkiskor,turksor va vet jag skulle ha planen. I bet they came just to play on ringvallen field..typiskt, och sen va de ju nått sorts kallas och grejer och va vet jag...sorry i alla fall är här nu! fredagen såg ut som de brukar inga konstogheter en del inköp nån promenad med någon och lite sånt! Käka lite lunch och drog en promenad innan jag fick ut igen och kriga på fältet sista tiden innan arbetsdagen var slut. Nä men gud höll på att glömma va ju hos favvo damen i dag stick mästarinnan hon ni, hon kan sticka hon. Hade jag haft en liten kid hade denna burit stckat från topp till tå (kanske är tur att jag inte har nån, har hört att stickat kliar nått fasligt och de hade ju varit oskönt om den lilla parveln i vuxen ålder fått lov att söka psykaolog då morsan tvinga på stickat hela uppväxten) bara en tankte sådär. Jag köpte i alla fall med mej två par urgulliga vantar till lill Kevvan, och som han bar upp dom...med stil! Var i alla fall hos denna underbara dam och städa två timmar inte riktigt sen drog jag hem efter några andra uppdrag!
Hemma väntade jag in Emma som skulle hämta upp mej till träningen men nu blev den ju flyttat så då åkte jag i stället till Mickes päron på gryta och städa då de kommer hem lördag. (Slipper tigern då jiihuu)
Träningen va toppen i dag vi lira kula som aldrig förr, är glad att jag besluta mej för att hoppa middagen!
Tack och hej
Emma

yeas yeas hello!

Ja då va de torsdag herregud va fort veckan går, missade onsdagen men de hände inte så mycket i går blev en del jobba som vanligt och lite gym och löpning på de.. härligt! sorry för att jag inte skrev nått i går har inte riktigt kommit in i denna speciella roll...skönt att ni godtar ursäkten!
Ja torsdag va de ja och morgonen började med att kattskrället stod och jama, man kan igentligen inte kalla de så för han låter ungefär som att han svalt en plåt burk...ni vet hur de blir när man blir gammal saker o ting är inte som förr. Upp med ett ryck o i väg till jobbet jag är en slow starter, men sen jäklar är de speed på spirorna de fagra! en lite shake och i väg for jag till jobbet som ett skott! Här utsattes jag för en städning hos världens gulligaste gubbe, han är så go i sina flaskbottnar till glasögon och kutiga rygg, han krigar på kan man säga. Blev sedan en liten fika i hop me den annan trevlig dag..kaffe underbart! Så klart hade jag norrlänskan på mitt schema i dag hon säger ty shhuuu inget mer, men jag koka hennes kok kaffe o gav henne lite kräm o mjölk innan jag drog vidare till lilla stumpan som heter ... och dusha henne, hon va så glad och sjöng så glatt medans jag satt på toalett stolen och vänta in henne. Mmm sen var de dags för lunch, lasange och lite kaffe och en promenix i de underbara vinterlandskapet som tyvärr inte va så underbart, men jag gav de gamla utrycket d finns inga dåliga väder bara dåliga kläder en chans i alla fall!
Efter mitt lilla lunch break fick jag i väg och fixa lunch till en dam innan jag sluta för dagen...
Prata en del med min vän och kollega om alla tjejer i laget (ni) som vill ha jobb och lite allmänt innan jag packa i hop och gick hem! Väl hemma blev de lite tv innan jag for till träningen, och träningen vet vi ju alla hur den va...bra jobbat jocke och tack för mjölksyran, härligt! De gör ont att bli bäst tjejer... men snart är vi där jag tror stenhårt på oss jihuuu! Efter träningen drog jag till gymmet och körde ett pass från 20-21.30, rygg,biceps och triceps...de gick hyffsat i dag men är lite sliten i kroppen efter i går men de är bara att kriga vill ju inte skämma ut BK i tävlingen :) Imorgon blir de i alla fall bara fotboll, lördag söndag gym. så i morgon blir de lite vila för musklerna! näpp nu är de dags att hit the bed.... ses i morgon vänner!
Tack för att ni finns tjejer och killar...sov gott
puss Emma

Game day!

Hej Hej hallå!

Japp då va de tisdag och match dag...härligt! men först jobb awesome som vanligt grus i ögonen en kropp som en 80 åring (kanske 90), men jag tog mej i väg även denna morgon. I dag har jag tvättat städat och promenera med gamlingarna, de va rätt lungt i dag så de va skönt har ju känt mej lite hängig så de gynna mej. Käka lite lunch och promenera under mitt lunch break, sen blev de lite inköp åt en dam och sen sluta jag strax efter de. Hem och kasta i mej lite köttfärsås och pasta prick kl 15.00 då jag alltid äter 3 timmar före match, väntade in fru Emma Nilsson som skulle dyka upp efter jobbet, sedan vänta vi i vår tur på Jörgen som lovat att hämta upp oss till samlingen. Bra match i dag kvinnor, vi kan ju när vi vill! Alltid skönt att vinna mot ett x lag, kille eller vad som helst som är ett x. Tack för de tjejer!!! =) Alla får en jätte kram av mej!
Nu ska jag vila upp mej tror att jag har feber, blir några smaskiga ipren innan sängen mega!
hörs i morgon pigga och glada...hoppas jag! =(
pusss till er vänner

Jag klarade de tack Julia för en perfekt beskrivning!!!

Ers majestät kungliga pappa myndighetsdagen är inte bara för mej som landets kronprinsessa utan för hela kungariket en mycket stor dag…. Så började kronprinsessan sitt tal då hon blev myndig, men jag skiter i att starta så, jag vill tacka er Bk för att ni tagit hand om mej, eller för att jag får ta hand om er för jag är ju såå gammal… nä men seriöst tack så mycket ni är grymma grabbar allihop…

Och då vidare på dagen, i dag är de ju inte vilken måndag som helst utan de är veckans bästa måndag och den är ju sådär när man vaknar med grus i ögonen och ränder i ansiktet  , men de som är så bra är att de där reder upp sig strax efter att jag tagit ett ben i taget ur sängen och små skuttat till frukost bordet (har aldrig hänt att jag skuttar är vansinnig på morgonen nära skilsmässa faktiskt). Jag skickar som vanligt i mej en filmjölk,banan,linfrö,protein  shake innan jag tar mej i väg till jobbet! Och hur såg dagen ut i dag? Jo jag starta hos Torbjörn (ej hans namn) och fixade till lite frukost till honom samtidigt som han kriga på i badrummet för att bli klar för att slå sig ner… jag tävlar alltid med honom men han vet inte de, jag ska hinna göra hans te och smörgåsar innan han sätter sig…jag vinner jämt yeaahhh!  Efter att fixat frukost till honom ger jag honom en liten kram och han skiner som en sol likt mej…de är nu nånstans gruset i ögonen försvunnit! Drog i alla fall sedan vidare till Ann -christine, hon heter ej så hon heller men de hade kanske passat. Här hängde jag hela dagen och städa tvätta och handlade, och så klart tog vi en fika som vanligt och hon berättade samma sak 25 ggr på 15 min i dag va de nog rekord faktiskt, jag skrattar alltid lite lätt på de stället då hon berättar att hon va blyg för sin karl i början när de träffades för seså där 160 år sen…nä men typ! Efter att lyssnat på samma sak et par ggr så va tiden ute lite synd hade ju inte förstått vissa saker efter 25 ggr, ni vet hur de är brudar! Jag tog här min lunch o promenera lite som jag gör på lunchen pallar inte att sitta en timme de är de här jäkla myrorna i bena som spökar! Drog i mej en liten sallad och kriga vidare men damen som har så mycket saker så man skulle kunna sitta där i flera år och ändå hitta nya saker herregud, i dag skulle de handlas till henne fixade de och nu va dagen slut på jobbet! Så ser de ut tjejer…

Hem och vila upp mej lite innan karl störta in och de va då dags att hämta johanna på stationen och gissa vart vi hamnade sen…japp på träningen! Bra träning i dag grabbar, jag analysera i dag man har ju olika roller sådär! J ni va grymma mår lite dåligt över att jag inte va med 100% i dag men så är de livet går vidare har jag märkt och i morgon är de ju match så jag får nog mitt! Efter träningen åkte jag till gymmet och körde en timme med min lilla muskelbyggar polare som jag hade bokat med kl 20.00… kunde inte svika, kändes bra pumpa ur vingarna som han kallar de, jag har tittat o tittat men har inte hittat dom men va fan de dyker väl upp! Körde rygg också, finns potential….har även letat efter den!!!

Jaha nu är man hemma och fått lite mat av karl, tur att han kan laga mat annars hade de varit körigt! Nu sitter jag i soffan hos hans föräldrar vi bor nämligen här denna vecka o tar hand om deras katt då de är på semester…sa jag katt ? mena tiger herregud jag är livrädd, finns de nått värre än en gammal han katt som är bortskämd och hårig, framförallt hårig! Trodde väl inte de… nu ska jag smyga från tigern in i duschen, trisst att lägga sig i sängen sen…not!

Puss på er kära vänner medarbetare ungdomar och kronprinsessor….ni är guld värda!!!!

Emma   


Bättre mormor?

Lite ändringar  här i bloggen. Elin "mormor" Löfvén
tyckte det var svårt att läsa när bakgrunden var svart och texten vit?
Så jag fösökte ändra lite. Hittade inte de jag skulle ändra men lite större
text hoppas jag blir bättre mormor? Annars får du skälla på mig
imorgon igen. Så får jag försöka göra något åt det ! :)


Meeeeeeeeen.
NY vecka NY bloggare.
Emma Westholm mina damer och herrar.
Lycka till :)
Bra jobbat Malin föresten. Nu får ju njuta av när lagkompisarna bloggar igen!

Sista dagen i veckan, sista dagen som bloggare :)

Dagen började med träning i snön, hade ju kunnat få vara lite bättre väder iaf.. men jag sprang ändå mest och njöt över att få vara med och spela igen efter flera dagars vila:) så jag ska inte klaga!

Efter träningen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, precis som det ska vara på söndagar. Gjorde iaf en liten kraft ansträngning och började baka(!), äggfria chokladmuffins med mycket bra resultat, väldigt goda blev dom. Man behöver faktiskt inte ha ägg i när man bakar, det smakar väldigt bra ändå ska ni veta. Ni ska få se när det är min tur på fikalistan då ska jag bjuda på nåt riktigt smarrigt och äggfritt;)

Men nu har jag gjort mitt här i bloggen, tack och hej leverpastej! lycka till nästa bloggare :)


lördaglördaglördag

Igår hann jag inte skriva nåt inlägg, dagen gick verkligen i ett. Först skola, sen till banken o för att sätta in pengar på klasskontot, sen till sjukhuset för att ta allergispruta och sen bara hem och vända för att direkt åka och kolla på träningen och när jag kom hem från träningen åkte jag direkt hem till en kompis och sen när jag slutligen kom hem tvärslockna jag framför tvn med datorn i sängen..

Idag har jag i alla fall spenderat den mesta utav tiden hos amanda där vi räknade lite pengar på vårt klasskonto och gjorde en dagsplanering för när vi ska åka till turkiet med klassen som jag amanda frida o sofia har som projektarbete att ordna.

Sen fick vi ju reda på att det inte blir någon match imorn eftersom att både QBIK och Skiljebo p 14-15 lämnat återbud, tråk tråk.. men det blir träningen imorn iaf, och äntligen har jag fått klartecken från läkaren att jag är redo att träna igen, JIPPIE!!!!

Vad som händer ikväll återstår att se, först blir det i alla fall supergod tacofisksoppa a la pappa :)

hejsvejs!

jag vill träna...

Idag har det varit en ganska vanlig torsdag. Dagen började med prov i naturkunskap b om genteknik och det gick väl ganska bra tror jag och sen hade vi estetisk verksamhet där blev det lite dans,  vi har kommit hyfsat långt med våran dans till utklädnadsshowen nu, väldigt kul!

Innan träningen gick jag hem till Amanda för att skriva klart loggböckerna till projektarbetet och sen kom mamma och hämtade oss. Tyvärr kunde jag inte träna idag heller för att jag tydligen har nå svullna körtlar vid halsen typ och av råd från läkaren fick jag inte träna idag.. Så idag fick jag agera assisterande tränare till Jörgen och fixa med koner, dela ut västar, hämta vattenflaskor och springa efter bollar och allt som kan tänkas fixas för att ens lagkompisar ska kunna göra en så bra träning som möjligt;) Kan ju va kul ibland, men jag gör iaf hellre det än att sitta hemma för att jag inte får träna. Dock så spritter det typ i benen av att stå på sidan och inte få va med på alla roliga övningar...

Nu ska jag kurera mig lite så att jag blir helt frisk nån gång, så jag kan träna! bye bye

tisdag

Dagen började en aning stressigt eftersom att det blev lite sent igår (p.g.a bloggandet) och jag va alldeles för trött för att gå upp vid första ringningen, men allt löste sig till slut med lite frukost på bussen. Det va en rolig morgonträning som vanligt, det är ju som sagt väldigt skönt att komma igång med lite fotboll på morgonen. 

Sen bar det av till sjukhuset för att ta allergispruta för att längre fram i tiden bli av med min pollenallergi och allergispruta = ingen träning samma dag som sprutan tas så det blir ingen träning för mig ikväll.. Efter det åkte jag vidare till Amanda för att fixa arbetet om jehovas vittnen med amanda, sofia och frida som vi har redovisning på imorgon och eftersom att vi inte va så effektiva så blev det några timmar som spenderades hemma hos henne. Och med våran otroliga fantasi planeras det en väldigt underhållande redovisning till imorgon, som jag tror de flesta hade velat sett ;) Det var vad jag hade o säga idag, hoppas på ett lite roligare inlägg imorgon!

Ikväll blir det iaf mästarnas mästare, hejsvejs!  

lagom rolig överraskning så här på måndagskvällen..

jaha då va man veckans bloggare, alltid lika kul.. eller inte, men man får ställa upp för laget:) det är ju betydligt mycket roligare att läsa när lagkompisarna skriver istället för att sitta bakom tangenterna själv men det är väl något man får ställa upp på.

kvällen blev väl kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig, hade precis ätit lite mat efter träningen o skulle bara sätt mig vid datorn en liten stund. Men då skriver julia till mig "du är veckans bloggare" och det va för typ en timme sen och jag har fortfarande inte skrivit nåt inlägg, men nu har jag äntligen kommit igång. Jag som hade tänkt att jag skulle gå o lägga mig i tid ikväll eftersom att morgonträningen börjar redan kl 7 imorgon bitti och bussen går 06.30 från mig, man vill ju vara lite pigg iaf men nej nej.. får väl se hur stora ringarna är under ögonen imorgon bitti när fotbollsskorna ska knytas på.

men nu ska jag inte klaga, fick studentmössorna idag och det va kul! och det blev många skratt då det hade lyckats klämmas in ett extra R på något konstigt sätt i ordet idrott på en i klassens mössa:)

men nu måste jag verkligen börja göra mig redo för natten, ciao ciao!


Tack Erika :D

Bra jobbat dära. Nu ä det Malin Sandin som ska ta över.
Du gör väl ett lika bra jobb som nyförvärven? Vi litar på dig som rutinerad :D

Kör hårt Malin!  (Hon ä bra på att gömma sig på kort)


SLUT PÅ VECKAN

Hallelåjah, söndag här och slut på veckan och den har gått lika snabbt som vanligt! Jag vet att det är många som hatar söndagar men inte jag, det är den enda dagen man kan slappa och i princip inte göra nånting utan att få dåligt samvete. Fast jag tog mig ut i det fina vädret idag för att titta på match på swedbank med en vän. Ifk och nåt eskilstunalag som spelade men det var knappast någon höjdarmatch. Åkte hem och tänkte plugga till mitt samhällsprov imorgon men såg att barca spelade mot valencia på tv, så fastnade där istället. I pausen bjuds det på våfflor också, livet är underbart! Annars så antar jag att det här blir mitt sista inlägg eftersom det börjas med en ny medelvecka imorgon, så jag får väl tacka för mig och lämna över till nästa lyckliga bloggare! /Erika Forsberg

(Måste bara inflika en sak till, Lionel Messi, 3 mål, vilken gud!)
 

GAMEDAY

Gjorde väl i princip ingenting under morgonen idag, åt pasta och korvstroganoff och sedan tog jag mig iväg till ringvallen och därefter eskilstuna för match mot triangeln! Solen sken så det var inte så farligt att sitta på bänken idag, även om man 10000 ggr hellre hade varit på planen såklart. Det såg inte så bra ut i början av matchen och vi krånglade lite för mycket men den matchbilden ändrades sen! Tyckte det blev bättre och bättre under hela matchen och stundvis i andra halvlek var det ju helt klart lekstuga och målen rasslade in. Matchen bjöd på en hel del SNYGGA mål också måste jag säga. Jag fick komma in och göra mitt första mål i bktröjan också, alltid roligt! Kan ju inte direkt påstå att det var ett av de snyggare men mål som mål, right? Nu ska jag ta mig iväg och käka middag med lite tjejer, bra spelat idag alla!!


hockeytime!

Äntligen fredag då, började min morgon med en underbar sovmorgon och ett boxningspass. Åkte hem efter skolan och fixade och trixade lite. En kompis till mig fyllde 18 idag, så jag och en annan kompis ordnade med tårta och present och gav oss hem till honom för ett snabbfirande! Hann under den korta tiden få i mig alldeles för mycket gott och onyttigt och sen var det bara att åka hem för ombyte och ta sig till rocklunda för där skulle det liras hockey! Hade nog aldrig sett några större benskydd och trodde knappt jag skulle kunna röra mig med alla skydd men det gick faktiskt bättre än väntat! Själva matchen då? Hm ja det röda(inte mitt lag) tog väl ledningen från början och var väl lite vassare då, inte för jag kan så mycket om hockey men. Fast the blue team tog igen, och vi vann tillslut, slutresultatet, 4-3 till oss om jag inte minns helt fel? Wey, nu har man vunnit en superstartävling iallafall, grattis till oss! Hade dock hoppas att mitt efternamn skulle kunna ge mig lite talang på isen men icke, att åka framåt var ju inga problem alls, men dessa svängar, herregud allså! Annars måste jag säga att vi alla var mycket bättre än jag trodde, vi kanske har några oslipade diamanter på hockey i laget tillochmed? Matchens snyggaste mål måste gått till Jill, men dagens roligaste gick helt klart till Stephanie för hennes inte så helt lyckade byte! Nej det här med hockey var faktiskt riktigt roligt, måste göras om tycker jag. Nu ska jag ta en snabbdusch, sätta på mig myskläder och ta mig iväg till en kompis och kolla film. Sen blir det hem och sova och tagga till matchen imorn! Nästan uppsatsvarning på det här inlägget faktiskt, eller näe kanske inte men ha en så bra kväll alla!

Watch out, viks damer!


SNART ÄR DET FREDAG IGEN

Hallåhallå, började denna morgon och dag med två lektioner bara för sen hade vi halvstudiedag så slutade innan lunch, wiho! Tog mig hemåt och tänkte ta en kort powernap men blev sovande rätt länge, det behövdes nog. Resten av dagen slöade jag nog mest bort framför tv:n innan jag ordnade lite käk och åkte iväg till träning som vanligt. Kände att jag hade lite dålig fokus under vissa delar av träningen, menmen bara att ändra till nästa träning. Imorn ska det liras hockey istället för fotboll och jag måste säga att jag är sjukt taggad! Ingen höjdare på skridskor alls men ska bli asroligt, kan inte riktigt tänka mig alla oss med stora feta skydd och grejer! Jag har inte så mycket att skriva för tillfället, kan göra er lite avundsjuka och skriva att jag har sovmorgon till 11.10 imorn, riktigt hallelujah moment!

Snart bara 3 veckor kvar eller nåt? Can't wait!

SPRINGFEELINGS?

Tjaa igen då. Riktigt härligt väder idag måste jag säga, och jag som tror att det blir vår så fort det kommer lite sol tog på mig kortärmat och tunn vårjacka trots minusgraderna. Åkte till skolan trött som vanligt och trodde att jag började 8.40 men det visade sig visst att vår lektion var inställd så jag kunde haft sovmorgon till 12! Hur irriterande är inte det på en skala, när man vet att man kunde legat hemma i sängen istället? Blev att gå ner till stan för sallad på cornetto bar istället så då blev man lite gladare åtminstone! Sen var det bara att ta sig tillbaka till skolan för spanskaprov innan det äntligen blev dags för fotbollsprofil. Riktigt skönt och ha det på onsdagseftermiddagen eftersom vi inte har någon träning idag. Tyvärr hade jag missat att vi tydligen hade slutat att träna i plåthallen där med så fick köra min första träning med shorts i år, men det gjorde inget, sjukt skönt att köra i solen och slippa allt tjockt underställ! Provade de nya dojjorna också och de kändes bra. Blev en stanrunda efter skolan och nu sitter jag här och ska försöka skriva klart ett historiaarbete(älskade pluggrudbeck) på femtio minuter innan grey´s börjar, ciao! /EF

Ny vecka, nya tag

Jahaappp, då var det tydligen min tur att blogga tyvärr. Säger som stephanie, förvänta er inga uppsatser! Annars vill jag börja med att tacka julia(?) för den icke vackra bilden men vi är väl trots allt fotbollsspelare så. Hm dagen idag då.. jag hade faktiskt tänkt börja dagen med den underbart tidiga morgonträningen men den morgontrötta Erika orkade inte upp idag, och det kanske var tur det eftersom jag ändå lyckades somna på tre av mina fyra lektioner under dagen. Dags att börja och gå och lägga sig tidigare på kvällarna kanske? Åkte hem efter skolan, och följde mina vanliga rutiner, slänga sig i soffan, powernappa, kasta i sig lite mat, byta om och åka ner till träning. Lugn vecka nu ju så var väl inte riktigt förberedd på flagglöpningar och styrkan, men men bara att kriga lite, inte långt kvar till varken serien, Turkiet och beach10 så det var väl rätt bra ändå! Nä, nu ska jag försöka få in lite spanskahelvete i huvudet och kolla lite på ARSENAL vs Porto, som har ett lovande resultat än så länge! Ha en så bra dag imorgon, eftersom vi för ovanlighetens skull inte ses! /Erika

Next!

Bra jobbat Lisa. Vi fortsätter att grilla nyförvärven, dags för Erika Forsberg att blogga! Lycka till :D



time to say gooooodbyyyyyyyeeee

förlåt förlåt förlåt för dålig uppdate här på bloggen. Har haft dom två sämsta dagarna på länge! Sov hela tisdagen och kollade innebandy på kvällen, idag började skolan och jag var tröttare än vanligtvis. Skit sur hela dagen och det märks hur trött jag är i huvudet just nu, tur att skolan börjar då så jag har massvis med plugg också.. Iaf så avslutades den här dagen otroligt bra! Glad som ett barn på julafton, nya fotbollsskor!!!!!! Alltså ni kanske tycker jag överdriver men jag ä l s k a r fotbollsskor och det här är mitt 12 par. Och så har jag slängt dom som har gått sönder! Och nu sitter jag här helt ensam framför tv:n och äter lite pasta. Ingen är hemma och jag har ingen aning om vart familjen är heller.. haha, dom kommer väl nångång!

Nu antar jag att min bloggvecka är över.. lite tråkigt tycker jag! Nu får någon annan ta över och roa oss. Tack för mig och hoppas ni har tyckt om mina fina bilder! Dom bjuder jag på. / Lisa Hellenberg

never let what you can't do, stop you from what you can do!

Skön vinst idag måste jag säga, är hyffsat mörbultad och det värker lite här och där, precis som det ska! Blåa knän, sår på smalbenen (får skylla mig själv när jag har minimala benskydd), en tuttkaka... toooo much information? Hur som helst så har jag knaprat ipren HELA kvällen pga. det, helt sjukt ont! Spenderade dagen på swedbank i solen med bra fotboll på näthinnorna. Syrianska-vik och vsk-sylvia. Vicki sa att jag hade blivit brun i ansiktet, oh my god! Kunde faktiskt sitta utan jacka och njuta av värmen på den sköna betongläktarn. Kvällsmaten stod jag och oliver för ikväll, tro det eller ej så var jag faktiskt med på ett hörn! Väldigt gott må jag säga och familjen verkade inte ha spytt upp det än. Oliver jobbar natt, igen... och jag halvligger i sängen och kollar på vänner, igen.. Spännande liv man har då! Haha nejdå, är hur trött som helst och kommer somna så fort jag släcker lampan! Bra fotboll på tv hela kvällen också, almeria - barcelona, roma - milan, real madrid - sevilla och fiorentina - juventus. Har man inget liv utan fotboll eller? Spelar man inte så kollar man..


Imorgon ska jag övningsköra och kolla på innebandy, kanske kör på bio på kvällen också, får se vad som händer och sker. Juste! När ska jag sluta blogga? Har det inte gått en vecka snart? Save me from this hell.. haha nejdå men tänkte bara så jag inte kör över tiden och så blir nån annan jätte sur på mig för att jag snor hennes dagar! Hojta till om nån vet. Hörs imorgon, godnatt!


"All the water in the world, however hard it tries, can never sink the smallest ship unless it gets inside, and all the evil in the world, the blackest kind of sin, can never hurt you in the least, unless you let it in"
 Lisa Hellenberg


Man kan inte vara modig utan rädsla



börjar kvällens inlägg med en fin liten bild på mig och syrran i yngre dar. SER NI MINA VADER? herregud! Redan då va dom biffiga! Har ju knappast gjort 200 tåhävningar varje kväll i 17 år för att jag alltid har önskat mig ett par riktigt manliga, feta vader.. nej, mamma säger att jag har dom för att jag gick på tå i 6 år, smart lisa!


Hur som helst, det har vart strålande sol idag och därför startade jag dagen med en promenad. Fortsatte dagen i soffläge med en massa vänner avsnitt innan träningen. Har intagit soffläge IGEN efter ett tuff träning, jobb och mat. Ska mala mig igenom lite mer vänner avsnitt och vänta på att oliver kommer hem från jobbet. Imorgon är det match igen och hoppas ni alla taggar ordentligt nu! Det ska jag iaf ;) Ses imorgon på swedbank kl 11!!!

through every dark night, there´s a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out and keep your head up!

ja, nu är jag tillbaka igen. Är för trött för att ens orka försöka skriva någonting så får bli en liten "blogglista" istället. Får skylla på våra älskade tränare, helt slut efter löpningen! Men det är så det ska va, underbart skönt när man är klar iaf.


dagens vill ha: en stekande sol, nya fotbollsdojjor och en fin sallad att spela på. 
dagens klädsel: leggins och jeansskjorta, converse på fossingarna.
dagens frisyr: bad hairday = hög torre
dagens låt: hoffmaestro - chraa indian
dagens saknad: hmm.. har det rätt bra nu med, men värmen saknar nog dom flesta!
dagens drog: halstabletter, isvatten
dagens köp: va ju till barkarby outlet, så fick med mig 3 par whyredbrallor hem, varav ett par till vicki!
dagens humör: Glad, trött och seg i skallen.
dagens möten: träning... annars ingenting.
dagens dummaste: sista biten på pizzahut! Matkoma...
dagens vackraste: åh, måste bli dom där jäkla skorna jag hittade men som var för små! Tryckte och tryckte, till o med hon som jobbade där tryckte, men nej.. för små.
dagens hälsning: till mina fina lagkompisar, jäklar vad vi sprang! Duktiga är vi.

ja och till er som undrar så har jag haft två helt sjukt sköna dagar! Stadshotellet var myyyycket finare än vad jag trodde och jag snodde med mig tofflorna hem... shame on me! Massagen var great, rummet jätte fint, gratis skumpa hade vi och maten var..... okej! Vi gick till frank efter och käkade efterrätt, delade på 3 stycken, ljuvligt! Vidare till cirkus för lite prat med hans jobbarkompisar, mot citykiosken för ramlösa och sen upp på rummet igen. Och sen har vi det bästa av allt - frukosten. Mmmmmmmh, matkoma som sagt!

jaja.. nu ska jag kolla lite vänneravsnitt och vänta på att oliver ska komma hem från jobbet. Imorgon ska jag käka lunch på stan med josefin lundgren, träna och jobba! Hörs då.

You cannot run away from a weakness

hallådär! Vaknade inte efter 1 idag.. halv 11 slog jag på datorn och tog mig igenom två vänneravsnitt och sen lite frukost i sängen, alltid fint! Har hunnit med en sväng på gymmet också, lite crosstrainer och mage+rumpa. Skönt att röra lite på sig när kroppen är småseg. Har duschat och käkat spagetti och borde snart ta tag i livet och packa väskan. Inatt befinner jag mig på vårt kära stadshotell, får 1 timmes massage, fri jacuzzibad, 3 rätters middag och frullebuffé imorgon när jag vaknar. Eftersom det var en present till oliver som fyllde 18 i lördags så får han såklart följa med också, haha! Imorgon befinner vi oss i stockholm vid lunch, kan tyvär inte shoppa eftersom jag fortfarande har 6,50 kr på mitt kort... Är hemma lagom till träningen på torsdagkväll, så vi hörs mer då!


Bjuder på lite bilder som jag tog för någon vecka sedan. Har otroligt torr humor och satt och asgarvade åt mig själv när jag tog dom. Hoppas ni skrattar minst lika mycket! Nu ska jag platta håret och dunka hög musik eftersom ingen är hemma. Blir hoffmaestro, the libertines, pete doherty och håkan hellström då!




If you don't stand for something you will fall for anything.

Så var det tydligen min tur att kladda lite här på bloggen. Egentligen skulle ja lägga en fet länk till min privata blogg så ni kan läsa där istället, men kan väl vara snäll att skriva här också!


Har ju sportlov som alla andra småskitar som fortfarande går i skolan och jag startade lovet med att vakna efter kl 12 och käka en skål cheeseballz till frukost, har aldrig hänt förut och jag kan tala om att det var otroligt gott, men magen var inte på topp några timmar senare! Jag kommer alltså inte göra om det, men man måste ju testa allt innan man dör, right? Imorse hade vi morgonträning och vi var 7 tappra själar som passade runt bollen i vår älskade, men illaluktande plåthall i en timme. Direkt efter en snabbdusch så kröp jag ner i sängen igen och vaknade kvart över 12 igen. Har strosat runt på stan med mamma och oliver halva dagen och käkat en god sallad på cornetto. Sov middag på soffan innan det var dags att dra i sig en smoothie och sen kolla på vsk-vik med virre.

Nu är man skapligt seg i kroppen efter en hård men kul träning. Vicki och robin är här och tro det eller ej, vi har köpt hämtmat! Haha, och nej det blir inte pizza, kebab, spicy osv.. Jag körde på kycklingfilé och coscos! Har fortfarande inte tagit mig in i duschen än, men är på god väg eftersom jag just nu sitter inne på badrummet med gitarren. Vi hörs imorgon och hoppas jag inte tråkar ut er för mycket!


/ Lisa Hellenberg


RSS 2.0